Oscar 2012: Amerika ismét Európának adta a fődíjat
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Az már csak hab a tortán, hogy (de ezt is leírtam, olvasd el) kajálták a nézõk, kajálták a kritikusok. És akkor mindenkit le is fedtem.
Ami a tény az az, amit írtam: a szakma kajálta a dolgot, és idén ezt díjazta - ezen kár pörögni, értelmetlen.
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
(Arról nem is beszélve, hogy bõven volt némafilm az elmúlt sok évben is Mel Brookstól kezdve a Call of Cthulhu-ig. És bemutatták õket.)
Bármilyen más témában készült fekete-fehér némafilm még csak bemutatásra sem kerül(hetet)t volna.
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
hollywood legjobbjára vonatkozott. én tradicionalista vagyok, nekem bántja a szemem, hogy egy külföldi kapta, sõt, hogy egyáltalán jelölték.
kamu az egész, kb. mint az aranylabda a fociban.
Kelly Sue Deconnick Heather Anthos Gail Simone Anita Sarkeesian Vita Ayala Sana Amanat Sam Maggs Kathleen Kennedy Leslye Headland Lauren Hissrich Lindsey Weber Alex Kurtzman JJ Abrams
Kelly Sue Deconnick Heather Anthos Gail Simone Anita Sarkeesian Vita Ayala Sana Amanat Sam Maggs Kathleen Kennedy Leslye Headland Lauren Hissrich Lindsey Weber Alex Kurtzman JJ Abrams
DINNYE!!! KUSSHADJ!!!
Mert az idegen nyelvû kategóriába Franciaország más filmet jelölt. Például.
Na, nem mintha lenne olyan, hogy amerikai film kategória. Ha már nosztalgiával emlékszel a rég volt Oscarokra, akkor az is eszedbe juthat, hogy Az élet szép vagy a Tigris és sárkány a legjobb filmek között is jelölt volt, meg a legjobb idegen nyelvûek között is.
Akad még rejtély?
vagy az oscar elõtt megrendezett független filmes international spirit award, ahol a legjobb film az artist lett.a legjobb rendezõ meg Michel Hazanavicius, a legjobb színész meg Jean Dujardin és christopher plummer, ööö...
oh, snap.
Nem szabad sokat várni tõle és nincs csalódás.
Hobbit, Batman, Prometheus, Salmon fishing in the yemen, the raven, taken 2, Bourne, 47 ronin, the grey és még lehetne sorolni bõven a várós filmek sorát. Amilyen gyér volt az idei év, olyan jó lesz a következõ!
az amcsik már egy tisztességes filmet sme tudnak összehozni Hálivúd hõskoráról, már ezt is külföldiek csinálják!?
Másképp fogalmazva, ez nem egy francia film, csak franciák csinálták.
😊
Histeria est magistra vitae. Ez nem trollkodás, ez online graffiti! ;) https://suno.com/@nexus65ongs