55
  • Lucy in the Sky
    A keresett szakkifejezés: General Protection Fault.
    Olyankor amúgy mi van ha szakszerűen kotonnal indítasz, csak a végén nem találod sehol? Megesett, nőci orvosa se találta, azóta is rejtély hogy hova lett :D
    @Petka: ez inkább a Blikk. Vagy az SG tudomány "szereptévesztős vasárnap" alrovata, legutóbb voltak a pápajóslatok, most ez, tűkön ülve várom a következőt...
  • gombabácsi
    A cigihez hasonlóan az óvszerre is rá kéne írni figyelmeztetést: "Azért gyereket is csináljatok majd, mert elöregszik a nyugati civilizáció!".

:)
  • KopaszIsten
    "szexmunkások"

Milyen szépen fogalmazták meg azt, hogy kurva. :D
  • Omega
    Nem a cikkhez kapcsolódik, de eszembe jutott valami, amit nem teljesen értek, hátha valaki tudja rá a választ.
    Az miért van, hogy a tesco-ban csak 18 éven felülieknek, személyivel, adnak el óvszert, pedig nincs is olyan törvény Mo.-n ami, korlátozná az óvszer eladást? Először azt hittem, hogy ez kacsa, de láttam a matricát sok pénztárnál.
  • SuspiciousC
    "Ugyancsak tanulmánytól függően 0,8 és 40,7 százalék tapasztal szakadást"
    Azért ez elég nagy különbség ahhoz, hogy önmagában komolytalanná váljon a cikk.
  • Petka
    Kezd elindexesedni az sg...
  • Artyy
    Nem az embereket kéne hibáztatni, hogy könnyen megsérülhet az óvszer és meg is sérül. Hanem az óvszergyártókat, hogy miért nem tudnak megbízhatóbb csomagolást biztosítani az óvszereknek. Ja, de tudom, miért mert akkor többe kerülne az előállítás nekik és nem lenne rajta 300%-os haszon... pff
  • Szefmester
    "A megkérdezettek 25,3 százaléka a felhelyezés előtt legörgeti az óvszert, ahelyett, hogy a péniszen tenné ezt."
    +
    "a férfiak 75, illetve a nők 82 százaléka a használat előtt nem ellenőrzi, vannak-e sérülések az óvszeren."

Csak én látok logikai összefüggést, hogy legörgetés nélkül nehezen lehet letesztelni? Vagy ha már fent van akkor kezdje el a csajszi nagyítóval nézni vagy fújjon alá levegőt? Vagy csináljon nyáltesztet? Vagy még is hogy? :D
  • zola2000
    Így is már 10millió alá csökkent az ország lakossága, mi lenne ha nem lenne ez a "sok hiba"? o_O
  • NEXUS6
    Koton?
    Azta vuzik hasznájják, vazze!
  • M0RN1NGST4R
    rántott hús?
  • twollah
    Az is gaz ha lecsuszik.
    A szakadas latvanya meg feler egy szivrohammal.
  • dzsagon
    "vagy koton nélkül vagy sehogy" ez az én mottóm
  • Büdös Bohóc
    "tudomány"
  • JoinR
    Értem én, de mit keres ez az sg.hu-n?