Sniper: Ghost Warrior 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
<#worship>#worship>
Blizzard Entertainment [email protected]
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
PC-Spiel 11.03.14 23:53 Uhr Sniper.Ghost.Warrior.2.Collectors.Edition-PROPHET 8804 MB
grebber: Ha, jól értem az NFO-t, 3 millió fõnek meg van. 😄 DX11-rõl semmit se ír.
Next PC upgrade: 2022
I want to be a mighty pirate ever!
De sajnos úgy néz ki komoly grafikusra nem futja nekik 😞
Egyszerre több fronton támadnak majd!
Enemy Front
Alien Rage
És készül talán (nem talán 100% hogy életük legnagyobb dobása a Lords of the Fallen RPG)
Látom ez a topic döglött mint ez a szar játék is amirõl szólna! Én még csak most próbáltam ki és meg is bántam!<#vigyor>#vigyor> Hát mit is mondhatnék errõl az izérõl...inkább nem is mondok semmit, ez megint nem sikerült a city-nek! Erõsen el kéne gondolkodniuk valami más pályán a srácoknak nem?<#hehe>#hehe>
<#wilting>#wilting>
Blizzard Entertainment [email protected]
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
Hamarosan újra kell raknom a gépet..és szeretném onnan fojtani ahol abba hagytam de kellene viszont a mentés..azt hol találom...?
Ultimate Ears Triple.fi 10vi & Sony Hybrid ..Samsung 46\"C650 ..WD LIVE ..Engenius 9850.. Synology DS111..Logitech G400
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
aka Padlogáz http://www.kamionfan.atw.hu
akinek kellene a letöltés az írjon
Amikor azt hiszed, hogy van egy kis szerencséd, az élet odajön és széles vigyorral pofán rúg!
Amikor azt hiszed, hogy van egy kis szerencséd, az élet odajön és széles vigyorral pofán rúg!
Nem tudom tört LAN-on játszol vagy más...
.jpg)
Asrock Z77 Extreme 3,I7 2600k(4.5Ghz),HD6970 2GB,12GB 1600mhz DDR3
Mert nagyon érdekes egy játék, és nem technikailag.
Az elején nem tudom megérteni és felfogni, miért kell egy nagyot kerülni a folyóba, és utána leölni , lemészárolni azokat a katonákat akik elõl odafelé bujkálok az iszapban?
Hát ez volt a játék elején, nem értem még most így 3-4 nap után sem.
Haverommal tárgyatam telón, de õ sem érti.
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
Ezért várom a DX11-et mint a messiást hátha legalább 1-2 dolog szebb lesz.