341
A City Interactive új játéka immáron CryENGINE technológiával...
-
kemencebalázs #341 Melyik verzió, illetve mi a verzió szám??
-
Most felraktam (ha már megvettem) és már benne van a DX11! -
kjhun #339 Új relíz:
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
PC-Spiel 11.03.14 23:53 Uhr Sniper.Ghost.Warrior.2.Collectors.Edition-PROPHET 8804 MB
grebber: Ha, jól értem az NFO-t, 3 millió főnek meg van. :D DX11-ről semmit se ír. -
Valakinek megvan eredetibe? Elvileg már kapott dx 11-es frissitést igaz ez ? Ha igen változott valamit? -
Ez a játék egy vicc: engem nem érdekel a grafika meg cryengine vagy nem egy rossz szavam nincs rá, DE: meghallják hogy megkéselek valakit, szökőévente van checkpoint, infrával bolyonghatok az éjszakai pályán, lopakodós játék CoD szerű csőpályákkal agyon scriptelve: ez így 2013-ban ciki. -
Kb minden engine megforudult a kezük alatt. Chrome engine, Fear-nek a motorja nem jut eszembe most a neve, UE3, Cryengine 3.
De sajnos úgy néz ki komoly grafikusra nem futja nekik :( -
MrGringo #335 Ez szomorú hogy így beindultak Ezek olyanok mint a filmiparban Uwe Boll! Nem kezdem el sorolni a játék hibáit, nem akarok ezzel órákig foglalkozni...viszont azt megkérdezném hogy a cryengine3-al mit műveltek ezek???
Csúnyább maxon a játék mint a Far Cry 1!!! Nagyon gas az egész!
-
Dehogy.Egyre jobban megy nekik a szekér.
Egyszerre több fronton támadnak majd!
Enemy Front
Alien Rage
És készül talán (nem talán 100% hogy életük legnagyobb dobása a Lords of the Fallen RPG)
-
MrGringo #333 Király!
Látom ez a topic döglött mint ez a szar játék is amiről szólna! Én még csak most próbáltam ki és meg is bántam!Hát mit is mondhatnék erről az izéről...inkább nem is mondok semmit, ez megint nem sikerült a city-nek! Erősen el kéne gondolkodniuk valami más pályán a srácoknak nem?
-
Azt mondták igen ,de semmi életjel felőle :( -
kemencebalázs #331 Miért lesz egyáltalán?
-
Eddig se sok mindenkit érdekelt szerintem :) -
Ezt a DX11-es patchet addig huzzák,hogy már a kutyát se fogja érdekelni! -
Doc and Settings\User neved\Saved Games\ Sniper... -
deicide #327 Sziasztok..
Hamarosan újra kell raknom a gépet..és szeretném onnan fojtani ahol abba hagytam de kellene viszont a mentés..azt hol találom...? -
mester1987 #326 Én is lekaptam pár napja és picit lestem. Jobban illeszkedik, mint az alapjáték a sniperes érzethez, kb. ennyi :) -
Azért az nem gyenge, hogy a DLC, jobban hozza a sniperes hangulatot, mint az alap játék. Viszont nekem bugos, mert minden átvezető, vagy bullet cam után eltűnik a hud aztán se szél kijelzés, se semmi csak a lövész és az ő puskája. Igazi hardcore mód :) -
van már olyan mod hozzá, hogy minden lövéskor ad bulet camot? :D elég érdekes lenne nekem. -
Azért a 2 pályás multival van 5 órás is a játék :D -
Az idő pénz, azért hogy hamarabb végigtóld, és MARADJON időd másra fizetned kell. :D -
Kajak 9000 Ft ezért a szarért?4 órás játékidőért 1000 ft-ot nem fizetnék. -
nandi17653 #320
akinek kellene a letöltés az írjon -
mester1987 #319 RELOADED, SKIDROW, FairLight -
Ertem, koszi es a Scene hianya mit jelent? azt amit irtam? -
mester1987 #317 Ugyanaz, csak mások csinálták a cracket...ennyi. A crackje nem okoz játékbeli változást! -
Hello! Erdekelne, hogy mi a kulonbseg a ket verzio kozott? vagy 2 DVD-s a jatek? es mi az, hogy Scene nincs? ugyerted, hogy nincs az elejen intro es nincsenek atvezeto filmek? -
petisubaru #315 Sziasztok! Most játszottam vele steam-en 2 szer is kifagyasztotta a gépemet, laggol sokszor, másnál is előfordul ilyen? A single az szépen fut. Amit még észrevettem jelerősség nem volt a legjobb. Ez ha így fog maradni nem lesz élvezhető a multi, lesz erre valami javítás szerintetek? -
mester1987 #314 Esetleg még EZT nézd meg. -
bothtamas #313 Gondoltam már arra, hogy tunngle szervert/szobát kellene csinálni valahogy és onnan kitudnám dobni akik idióták, játékban semmit nem találtam amivel kilehetne rúgni őket. :S -
mester1987 #312 Nézz más régiót, azt hiszem máshova is beléphetsz, bár nem sok szerver lehet. -
bothtamas #311 Tunggle, bocs ez lemaradt. -
mester1987 #310 Tört LAN = Tunggle vagy más. -
mester1987 #309 Na jó, a tréfát félretéve szüntesd meg a hálózatot aztán lépj be újra.
Nem tudom tört LAN-on játszol vagy más... -
bothtamas #308 Más értékelhető válasz? -
mester1987 #307 Első lépés:
-
bothtamas #306 Valaki tudja, hogy kell kickelni lan szerverről? -
mester1987 #305 Hány pályát tartalmaz ez a Siberian Strike, aki felrakta tudja? -
kirpill75 #304 -
Majd ránézek ha addig nem uninstallálom. :D
Mert nagyon érdekes egy játék, és nem technikailag.
Az elején nem tudom megérteni és felfogni, miért kell egy nagyot kerülni a folyóba, és utána leölni , lemészárolni azokat a katonákat akik elől odafelé bujkálok az iszapban?
Hát ez volt a játék elején, nem értem még most így 3-4 nap után sem.
Haverommal tárgyatam telón, de ő sem érti. -
Egészségedre. :)