Lilyhammer
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Hoppá hoppá, lehet folytatnom kellene nekem is 😄
"A legjobb dolog mindig a gyerekkor, amikor a kibaszott eső is még meleg volt"
Mekkora volt az évadzáró. Kurva jó volt újra együtt látni a Silvio-Paulie duo-t, és mennyi Sopranos utalás volt a részben. A végén Paulie beszólása: "Ilyet biztos nem látsz Svédországban"😄😄
Yo, Bitch!
Én október 23-át olvastam
“Well, if crime fighters fight crime and fire fighters fight fire, what do freedom fighters fight?”
Nem 10 nap múlva?
“Well, if crime fighters fight crime and fire fighters fight fire, what do freedom fighters fight?”
Talán csak az 1. részre nincs ráégetve.. Elsõnek kicsit zavaró volt, de hozzá lehet szokni, magyar felirat ugyis alatta megy.
Yo, Bitch!
Az elsõ két rész csak égetett norvég felirattal lelhetõ fel? Nem túl zavaró? Felkeltetted az érdeklõdésem 😄
"A legjobb dolog mindig a gyerekkor, amikor a kibaszott eső is még meleg volt"
Rohadt jó eddig szerintem.
Helyszín miatt pedig irtó hangulatos az egész. Steven Van Zandt pedig, ahogy hozza a maffiózókbeli figuráját, zseniális!
Helyszín miatt pedig irtó hangulatos az egész. Steven Van Zandt pedig, ahogy hozza a maffiózókbeli figuráját, zseniális!
Yo, Bitch!
<#eljen>#eljen>
Ma este tervezem megnézni a két részt.
Ma este tervezem megnézni a két részt.
A Sólyom Végveszélyben a férfiak Titanic-ja. Posztapok/zombie addict
Már biztos amúgy, hogy lesz 2. évad.
Csak sajnos elég késõn, mert Steven Van Zandt turnézni megy, emiatt a forgatás csúszni fog. Leghamarabb 2013 nyarára várható a 2. évad, de az is lehet, hogy majd csak 2014 elején fog indulni sajnos.
Csak sajnos elég késõn, mert Steven Van Zandt turnézni megy, emiatt a forgatás csúszni fog. Leghamarabb 2013 nyarára várható a 2. évad, de az is lehet, hogy majd csak 2014 elején fog indulni sajnos.
Yo, Bitch!
Mr.T csinál feliratot az összes részhez.
Yo, Bitch!
A második részhez nem is készít senki feliratot?
Remélem lesz vállalkozó szellemû
Remélem lesz vállalkozó szellemû
A Sólyom Végveszélyben a férfiak Titanic-ja. Posztapok/zombie addict
Akkor nálam benne van a TOP 10-ben így látatlanban is.
Most néztem meg az 1. részt.
Nagyon bejövõs.. Aki szerette a maffiózók Silvio Dantejét annak ez a sorozat is befog jönni.
Nagyon bejövõs.. Aki szerette a maffiózók Silvio Dantejét annak ez a sorozat is befog jönni.
Yo, Bitch!
Lilyhammer: az elsõ Netflix sorozat elõzetese
A Netflix, az online DVD kölcsönzõ és streameket kínáló cég az Arrested Develpoment folytatása és a Kevin Spacey-David Fincher produkciók elõtt bemutatja az elsõ sajátgyártású sorozatát a Lilyhammer-t.
A február 6-án debütáló nyolc részes szériának a Maffiózókból jól ismert Steve Van Zandt lesz a fõszereplõje. A Lilyhammer címû alkotás egy New York-i maffiatagnak, Frank "The Fixer" Tagliano-nak a történetét meséli el, akit tanúvédelmi programba helyeznek, miután elárulta a fõnökét. A sportrajongó Frank az új életét egy norvég kisvárosban, Lillehammerben (amit csak Lilyhammernek hív) szeretné elindítani, abban a kisvárosban, ahol 1994-ben megrendezték a Téli Olimpiát.
Frank azt hiszi, hogy ez a városka lesz az õ paradicsoma, tiszta égbolt, friss és fehér hó, gyönyörû táj, ami messze van a korábbi veszélyes életétõl. A produkciót Anne Bjornstad és Eilif Skodvin író-producer páros jegyzi.
A Lilyhammer egy kifinomult, vicces és brutális maffiatörténetnek ígérkezik, aminek a középpontjában egy öregedõ, a keleti-partról származó bûnözõ áll. Az internetes kölcsönzõ portál nagyon büszke az elsõ sajátgyártású sorozatára, amelynek mind a nyolc epizódját február 6-án teszik elérhetõvé az elõfizetõik számára.
Yo, Bitch!