Már most siker a PC-s Alan Wake

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

örülök, h nem érzõdött az irónia és a konzolosokról alkotott véleményem sem jött át. jöjjenek csak a minuszok 😊

a döglött hintalónak meg több esze van ám!
Annyi eszed van mint egy dölött hintalónak <#mf1>

U mad bro?

A lehetetlen csak annyit jelent, hogy egy kicsit tovább tart. Cyrix MII300-64MB SDRAM-VooDoo2 Kérlek sírj még az artik miatt. A könnyeid édesek.

Vagy nem olvastad, vagy nem értetted, de jól beszél a srác, engem meggyõzött, alakítsunk lobbimozgalmat.
Zombee
Remélem egyszer a lopott Windows is eltûnik, aztán a hülyegyerekeket is elviszi az evolúció.

Jé, jó játékot adtak ki elérhetõ áron és visszahozza böven az árát... Hogy a 3.14csába lehet ez? DehátaPC_tmegöliawarez!!!!!!
😊
tasakos
idióta

Ennyi! :)

ejjj, de kár! nagyon kááár!!!!
pedig nagyon szeretném már megérni, h csak és kizárólag konzolra adjanak ki játékokat végre. tetszenek ezek a számok is, h a pc-s mocskok mennyivel többször töltenek le. ebbõl az látszik, h adhatnák drágábban is a játékokat, hiszen úgyis megvesszük. a letölthetõ verzió pedig még drágább legyen, mint a lemezes, mert csak. mert miért ne?! pc-sek meg remélem kivágják már végre maguk alól a fát és még a pasziánsz is kikerül a windowsból!
Zombee
A Skyrim is nagy siker PC-n. Egyébként meg ha 48 óra alatt megtérültek a portolás költségei, azt nevezhetjük sikernek. És gondolom, azóta is fogyott még belõle, a dobozos megjelenés pedig még hátra van.

Sikeres? Az. Innentõl ki a fenét érdekel a példányszám?

Skynet
"A PCs userek többsége régivágású gamer"

A pc-s userek többsége akárcsak a konzol játékosok többsége az új casual rétegbe tartozik sajnos,ezért tart ott a játékipar ahol tart.
Skynet
Inkább ez van amikor pangás van pc-re,és kijön egy új nagyobb steames cím. Példányszámról nincs szó,de sztem a 100ezret sem éri el..😊

Adjanak ki tartalmas jó játékot és ne lesz gond? Ja...Ez jól látszik az elmúlt idõk komoly nagy címeinél (Pl Skyrim)..... Pfpfpf..😊
Adjanak ki jó, tartalmas játékokat és nem lesz gond. A PCs userek többsége régivágású gamer, akik szeretik a tartalmas dolgokat, nem csak ámuldozni a grafikán 😊 Nekem mind1, hogy mit adnak ki, elõtte úgy is letorrentezem, v demózom és ha megéri a pénzét megveszem. Habár az utóbbi években a FBon jatszom közösségi játékot és LoL-t, ezek ingyenesek és emberekkel kommunikálok.
uristen hany evig kell ezt majd peldakent hallgatni a pc-s warez ellen 😄

killall imagent

Zombee
Ez van, amikor nem szart adnak ki PC-re.

Ez egy jó hír, várok szerintem még egy kicsit és megveszem.

Molnibalage
Új stílus? Ez nem egy TPS kalandjáték? Egy nagyon durva Alone in The Dark.

(Vagy Silent Hill? Az a sorozatot nem ismerem.)

A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM

Kemény 3 nap alatt végig toltam a steam-es verziót amiben benne volt a két dlc is, A signal és a writer. 14 óra alatt sikerült végigjátszani. Szerintem ez nem rossz pláne, hogy a legkönnyebb fokozaton nyomtam végig. Már évek óta vártam erre a játékra és valóban nem lett rossz. A story kifejezetten jó lett. Remélem lesz még hozzá dlc. Amint kijön a magyarosítás végig tolom még egyszer mert angolul csak a 75%-át értettem.
Mert végre egy új stílusú játékot adtak ki.Én is vegyes érzelmekkel kezdtem neki,szinte tudtam hogy nem fog le kötni...aztán fel állni nem tudtam elõle,iszonyú jó lett.Mintha egy sorozatot néznél
Molnibalage
Miért a nagy hype ekörül a játék körül? Mi olyan forradalm, hogy ezért csorgatta mindenki a nyálát?

A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM

Akkor most már ne pampogjanak a warez miatt. A portolás költsége elhanyagolható az esetleges bevételek mellett.