Készül a Crysis 3?

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Igen, preti, a homályos textúrák, és a hiányzó tükrözõdés egy olyan játéktól, melynek motorja korábban mérföldkõ volt, igen csak lapos. Lelked rajta, ha szerinted ez csúcsgrafika. Konzolokon talán, de PC messze nem az.

@balu: el kell, hogy keserítselek, az optimalizálás nem azt jelenti, hogy a legnagyobb fokozatban is ugyan azt kapom, mint kezepesen. Brühühû nincs pénz videókártyára, hogy hogy, talán csak nem minden pénzedet eredeti szoftverre költöd...? Ne röhögtess. Egy normális videókártya 2012-ben teljesen megfizethetõ.

Kelly Sue Deconnick Heather Anthos Gail Simone Anita Sarkeesian Vita Ayala Sana Amanat Sam Maggs Kathleen Kennedy Leslye Headland Lauren Hissrich Lindsey Weber Alex Kurtzman JJ Abrams

Pretorian
Jaj Endi ne legyél már ekkora hubi. Ki a faszt érdekel hogy látja-e magát a tócsában vagy a tükörben vagy nem, vagy hogy hány árnyékot vet a tejesbögre.
A játék jól néz ki, fõleg magasabb felbontásokon, HD-textúrákkal. Sõt, az egyik legszebb fps jelenleg a piacon. Nyilván nem akkora durr technikailag mint anno az elsõ rész volt, de mára remélhetõleg felnõtt az a generáció is akiket anno ez még komolyabban érdekelt.

Fasza gyerek vagy tomsolo! :D 5 büntipontot mikor írod be magadnak?

DX9-ben is szerintem gyönyörûen néz ki a játék, csak azért írtam a 11-est hogy ne kötekedjen ilyen hülyeség miatt, mert ott azért még egy fokkal jobb.

Balumann
Tekintve hogy milyen sokan panaszkodtak a Crysis elsõ részének a gépigényére, optimalizáltságára, számomra nem volt meglepõ, hogy úgydöntöttek nem >"8800GTX SLI"-re optimalizálják a játékot, mert erre 1-2 embernek rohadtul nincs pénze, és legkevésbésem az érdekli, hogy most látja-e magát a tócsában vagy sem. Gyengébb gépen az elsõ része egy hányás volt, míg a kettõ tényleg látványosan, szép effektekkel fut.
Engem csak az idegesít leginkább, hogy nem tudnak olyan játékot csinálni, ami azoknak is tetszik, akik az ilyen megyek-hentelek módot szeretik, illetve akik taktikázni szeretnek (bár valamilyen szinten lehetett a láthatatlanság miatt, dehát nem tart túl sokáig, az igazi taktikázáshos meg egy társ nem ártott volna.)

IMYke2.0.0.0
Tekintve, hogy az elsõ és a Warhead rész nem is DX11-es...

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Endi, szerintem elfutna az elsõ is mivel végigvittem ugyanazon a laptopon a Warheaddel egyetemben bõven jobb grafikai beállításokkal mint a 2-õt! DX11-es beállításokkal azért elég merész szarnak nevezni ezt a grafikát... <#nevetes1>

tombi, nem vagy képben, de nagyon. Az elsõ az PC exklúzív volt, über grafikával. A második port volt szar grafikával. Odamész az üvegfalhoz, nem látad saját magad tükörképét. Odaállsz egy víztócsa fölé, nem látod a tükörképed. Közel mész bármihez, mosott, homályos textúrák (csak a karakterek szépek, semmi más). Csak példák. És mindenezt miért? Hogy a ratyi 5 éves konzolon is elfusson.
Az elsõt notebookon játszottam, amiben volt PhysX és SLi-ben két videóhártya (M8800GTX). A másodikat már PC-n, amiben meg 580GTX van. Míg a régi - fõleg a Warhead - nagyon megfogta a laptopot (igaz 1980x1200-ban), addig a második rész nem megy 60 fps alá 1920x1080-ban, minden fullon. Így nem meglapõ, hogy a hokizós laptopon is fut a 2. Az elsõ nem futna.

Kelly Sue Deconnick Heather Anthos Gail Simone Anita Sarkeesian Vita Ayala Sana Amanat Sam Maggs Kathleen Kennedy Leslye Headland Lauren Hissrich Lindsey Weber Alex Kurtzman JJ Abrams

Nekem az elõzõ 2 se tûnt fos konzolportnak. A régi hoki laptopomon is elfutott a 2. Pedig a fos konzolportok nem szoktak 😛

<#eljen>

https://twitter.com/foodlfg

Ami el sem indul a fos gépeden.
És újabb fos konzol port érkezik, menetrend szerint...