Börtönbüntetést kapott a brit Facebook-hacker

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Azt sehol sem írják, hogy elsõ vagy másodfok vagy jogerõs-e az ítélet... Magyarán megint egy hatásvadász, bulvár cikk. A bíró meg egy seggfej, az se kizárt, hogy azért ítélt így, hogy egy kis hírnévre tegyen szert... Másodfokon kap egy felfüggesztettet a srác, mert elsõ bûncselekmény és nem lett belõle kár, ráadásul a facebook is tanulhatott az esetbõl meg a srác is és még ingyen reklám is, win-win szitu.
ev kommentje kosz 😄

killall imagent

Molnibalage
Ok. Neki is állok a bankszámládnak. 😊

A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM

Amit fel lehet törni, azt fel is kell.
Fontos dolgokat és titkosakat nem kell a gépen tárolni.
Ha én lennék ilyen ügyes, akkor tovább képezném magam a sitten, és lebuktatnám a bírót és mindenkit aki ebben a szemét perben résztvett.
háh szemét tenoristák vagytok, mindenki tudja hogy emberek milliói halnának meg a napi féjszbuukjuk nélkül
Most lenne nagy, ha vki(k) újra betörnének és hagynának vmi igazán értékelhetõ nyomot is ezek után. Pl. letörölnének mindent. Ha lennék vki ezen a téren tuti megtenném.
A bíró egy igazi pöcs, hallgatott volna inkább, ilyet mondani 'azz... És még ha ennek lenne is jelentõsége az ügy szempontjából, a FB annyiban "hatalmas nemzetközi vállalat" hogy rohadtsok júzere van, ettõl eltekintve egy kezdetleges szar rendszer - kb. a winXP elõtti ms oprencerekkel tudnék párhuzamot vonni, valamiért mindenki ámul meg lefossa tõle a bokáját, holott...
Teljességgel érthetetlen h miért bûn az ha valaki erre felhívja a figyelmet, hiszen mást nem csinált szerencsétlen.

Ezzel a feljelentéssel meg most házhoz mennek a lóf.szért, idõ kérdése h felkészültebb kollegák elkezdjenek kicsit jobban érdeklõdni, itt-ott belepiszkálni, összeomlasztani, komplett profilokat kirakosgatni, ráférne a cukerberg gyerek dotkomlufi-milliárdos garázscégére egy kis leckéztetés, az elvakult hívõkre meg a szembesülés a rideg valósággal. Ideje volna már nagyon.
a bíró csak a nép akaratát teljesíti

a nép is inkább a nagy cégeknek kedvezne, hiszen a nép (azaz az emberek többsége, átlaga) szemét, gonosz

Jenki bíróságon kapott volna 8-12-20 évet simán ugyan ezért 😊

hát azért én nem vagyok 100%-ban biztos, hogy nem lehetne senkit szét szivatni az így szerzett infóval.

Topichoz: a hírbõl kimaradt, hogy a csóka saját hálózatból indított támadást. Tehát: vagy sík hülye a gyerek és megérdemli, vagy etikus tényleg, de akkor is megérdemli. Ez utóbbi esetben azért, mert ha én nem kérem akkor õ nem próbálkozzon. Ez ilyen 1xü.
georgesmatyas
Jó egy hacker feje van, azt meg kell hagyni...

A halat horoggal, az ostobát szavakkal fogják. Autodesk Inventor Spezialist, CAD/CAM/CIM/PLC

Mivel nem itthon történt. Briteknél az összes ilyennel tele plakátolnak mindent

Sir Quno Jedi
Namost a facsébúk nem közszolgáltató, vagy bank, vagy titkosszolgálat, vagy kormányhivatal, de nem is a hadsereg, vagy ilyesmi, így a "méretére" hivatkozni a "betörés" súlyosságának tekintetében vicces dolog. EZ hülye ez az ember. Szóval ha a sarki boltba török be, akkor semmi probléma, ha a tecsóba, akkor lenyakaznak?!?!? E?

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

igen, ezt is akartam említeni: közszereplõket ez a jog nem illet meg.
Ez a jog addig illet meg, amíg nem hoznak jogerõs elítélõ döntést, utána nem. A kuruc.info, ha másképp jár el, akkor azt azt kell jelentse, hogy õk nem tartjákt tiszteletben az ártatlanság vélelmének és védelmének alkotmányos jogait.
Hozzá is kell járulnia. Magyarországon le lehet tiltani a fényképezést, habár csomó embernél teljesen értelmetlen (pl. Hagyó Miklós).

Tetsuo
Ennek persze kozlik az arcat a legnagyobb lapok, itthon meg a tobbszoros gyilkost kitakarjak es a nevet sem aruljak el. 😉 Tisztelet a kivetelnek (kuruc.info).

https://www.youtube.com/shorts/zECTF2H8Jp8

wraithLord
Ezt én sem értem. (Vagyis de, csak költõi voltam...)
bakvarnyu
Így van,pokolba vele.<#vigyor> ezért a szarságért börtön, nevetséges.

Betörni nem elég!!! haza kellet volna vágni az egész Facebookot!! <#idiota>
Ezt hivjak pelda statualasnak..
"A The Yorkshire Post cikkében kiemelte, hogy Alistair McCreath bíró az ítélet meghozatalakor figyelembe vette, hogy a 26 éves vádlott büntetlen elõéletû volt. "Ami azonban itt zajlott, az nem csak veszélytelen kísérletezés volt. Ön egy hatalmas nemzetközi vállalat rendszerének a szívéhez fért hozzá, vagyis Ön nem csupán egy jelentéktelen kis cég üzleti dokumentumaival játszadozott" - tette hozzá a bíró." wtf? mi a kulonbseg? 😊

killall imagent