22
  • nlght
    Azt sehol sem írják, hogy első vagy másodfok vagy jogerős-e az ítélet... Magyarán megint egy hatásvadász, bulvár cikk. A bíró meg egy seggfej, az se kizárt, hogy azért ítélt így, hogy egy kis hírnévre tegyen szert... Másodfokon kap egy felfüggesztettet a srác, mert első bűncselekmény és nem lett belőle kár, ráadásul a facebook is tanulhatott az esetből meg a srác is és még ingyen reklám is, win-win szitu.
  • hurkaur
    ev kommentje kosz :D
  • Molnibalage
    Ok. Neki is állok a bankszámládnak. :)
  • Reparamorf
    Amit fel lehet törni, azt fel is kell.
    Fontos dolgokat és titkosakat nem kell a gépen tárolni.
    Ha én lennék ilyen ügyes, akkor tovább képezném magam a sitten, és lebuktatnám a bírót és mindenkit aki ebben a szemét perben résztvett.
  • Merces
    háh szemét tenoristák vagytok, mindenki tudja hogy emberek milliói halnának meg a napi féjszbuukjuk nélkül
  • MR007
    Most lenne nagy, ha vki(k) újra betörnének és hagynának vmi igazán értékelhető nyomot is ezek után. Pl. letörölnének mindent. Ha lennék vki ezen a téren tuti megtenném.
  • Lucy in the Sky
    A bíró egy igazi pöcs, hallgatott volna inkább, ilyet mondani 'azz... És még ha ennek lenne is jelentősége az ügy szempontjából, a FB annyiban "hatalmas nemzetközi vállalat" hogy rohadtsok júzere van, ettől eltekintve egy kezdetleges szar rendszer - kb. a winXP előtti ms oprencerekkel tudnék párhuzamot vonni, valamiért mindenki ámul meg lefossa tőle a bokáját, holott...
    Teljességgel érthetetlen h miért bűn az ha valaki erre felhívja a figyelmet, hiszen mást nem csinált szerencsétlen.

Ezzel a feljelentéssel meg most házhoz mennek a lóf.szért, idő kérdése h felkészültebb kollegák elkezdjenek kicsit jobban érdeklődni, itt-ott belepiszkálni, összeomlasztani, komplett profilokat kirakosgatni, ráférne a cukerberg gyerek dotkomlufi-milliárdos garázscégére egy kis leckéztetés, az elvakult hívőkre meg a szembesülés a rideg valósággal. Ideje volna már nagyon.
  • gombabácsi
    a bíró csak a nép akaratát teljesíti

a nép is inkább a nagy cégeknek kedvezne, hiszen a nép (azaz az emberek többsége, átlaga) szemét, gonosz
  • Inquisitor
    Jenki bíróságon kapott volna 8-12-20 évet simán ugyan ezért :)
  • MacropusRufus
    hát azért én nem vagyok 100%-ban biztos, hogy nem lehetne senkit szét szivatni az így szerzett infóval.

Topichoz: a hírből kimaradt, hogy a csóka saját hálózatból indított támadást. Tehát: vagy sík hülye a gyerek és megérdemli, vagy etikus tényleg, de akkor is megérdemli. Ez utóbbi esetben azért, mert ha én nem kérem akkor ő nem próbálkozzon. Ez ilyen 1xü.
  • georgesmatyas
    Jó egy hacker feje van, azt meg kell hagyni...
  • finizlik
    Mivel nem itthon történt. Briteknél az összes ilyennel tele plakátolnak mindent
  • Sir Quno Jedi
    Namost a facsébúk nem közszolgáltató, vagy bank, vagy titkosszolgálat, vagy kormányhivatal, de nem is a hadsereg, vagy ilyesmi, így a "méretére" hivatkozni a "betörés" súlyosságának tekintetében vicces dolog. EZ hülye ez az ember. Szóval ha a sarki boltba török be, akkor semmi probléma, ha a tecsóba, akkor lenyakaznak?!?!? E?
  • okosan gyerekek
    igen, ezt is akartam említeni: közszereplőket ez a jog nem illet meg.
  • okosan gyerekek
    Ez a jog addig illet meg, amíg nem hoznak jogerős elítélő döntést, utána nem. A kuruc.info, ha másképp jár el, akkor azt azt kell jelentse, hogy ők nem tartjákt tiszteletben az ártatlanság vélelmének és védelmének alkotmányos jogait.
  • Cat #7
    Hozzá is kell járulnia. Magyarországon le lehet tiltani a fényképezést, habár csomó embernél teljesen értelmetlen (pl. Hagyó Miklós).
  • Tetsuo
    Ennek persze kozlik az arcat a legnagyobb lapok, itthon meg a tobbszoros gyilkost kitakarjak es a nevet sem aruljak el. ;) Tisztelet a kivetelnek (kuruc.info).
  • wraithLord
    Ezt én sem értem. (Vagyis de, csak költői voltam...)
  • bakvarnyu
    Így van,pokolba vele. ezért a szarságért börtön, nevetséges.
  • Artyy
    Betörni nem elég!!! haza kellet volna vágni az egész Facebookot!!
  • muerte2
    Ezt hivjak pelda statualasnak..
  • hurkaur
    "A The Yorkshire Post cikkében kiemelte, hogy Alistair McCreath bíró az ítélet meghozatalakor figyelembe vette, hogy a 26 éves vádlott büntetlen előéletű volt. "Ami azonban itt zajlott, az nem csak veszélytelen kísérletezés volt. Ön egy hatalmas nemzetközi vállalat rendszerének a szívéhez fért hozzá, vagyis Ön nem csupán egy jelentéktelen kis cég üzleti dokumentumaival játszadozott" - tette hozzá a bíró." wtf? mi a kulonbseg? :)