A NASA is játékokat fejleszt
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
"Manapság egyetlen gyerek sem akar leülni és órákig olvasni mindenféle unalmas tényeket."
Ahogy szerintem manapság egyetlen gyerek sem akar leülni és játszani mindenféle unalmas oktató játékokat.
Most komolyan, "repülésirányító"? A mai gyerekeket egy két kivétellel fõként a látvány érdekli. De talán a Nasa ezeket a kivételeket veszi célba.
Ahogy szerintem manapság egyetlen gyerek sem akar leülni és játszani mindenféle unalmas oktató játékokat.
Most komolyan, "repülésirányító"? A mai gyerekeket egy két kivétellel fõként a látvány érdekli. De talán a Nasa ezeket a kivételeket veszi célba.
Aki a kicsit nem becsüli, azt hamar útólérik a sánta kutyák...
mondjuk jogos, a magyar kormány kabarét produkál, a náza játékot fejleszt.... ki fog ûrkutat ásni?
practitioner of the forbidden arts of death
Az IFH tényleg jó volt, hasonló volt még az I-war. Az ûrharcszimulátor elég ritka mûfaj manapság, ami van az is csak a szokásos arcade hülyeség.
Igazán jó ûrszimulátor az Orbiter, meg a kissé egyszerûbb Kerbal Space Program. Igaz ezekben nincs ûrharc, csak sima ûrutazás.
Igazán jó ûrszimulátor az Orbiter, meg a kissé egyszerûbb Kerbal Space Program. Igaz ezekben nincs ûrharc, csak sima ûrutazás.
De azért volt ott az I Found Her (IFH - ingyenes), ami egy igazi ûrharc szimulátor.
Valósághûen modellezte az ûrbéli harcot, nem légköri módon.
"ha az aszteroidán segberúglak mi történik? Elszállsz" (Armageddon)
Valósághûen modellezte az ûrbéli harcot, nem légköri módon.
"ha az aszteroidán segberúglak mi történik? Elszállsz" (Armageddon)
Star Trek fan vagyok, tehát egy IDEALISTA. Viszont magyar is vagyok, tehát egy HARDCORE REALISTA.