A Remedy üzent a warezolóknak
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A fejlesztõ cég dolgozói
A fejlesztést kérõ / kiadó céget sem kell félteni
Persze, ezek a cégek PROFITÉHESEK - hiszen kell a részvénytulajdonosoknak
Tévedés ne essék, NEM az erkölcsileg megkérdõjelezhetõ WRZ támogatója vagyok. Csak idegesít, hogy hülyére veszik az embert ezek a cégek.
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Legalabbis biztos bojkottalnam oket, ha hallgatnam a zenejuket.
szerintem
Nagyon fekete-feheren latod ezt a jatek kerdest es sok mindent.
pl A vilagon tobbszorosen tobb egyuttes van, mint ahany magyar szot ismerek. Akkor szorozd fel a sajat zeneikkel meg ezt a szamot, vonjuk ki beloluk aki 10 masik ember altal tehetsegtelennek van titulalva. A fentmarado (hasra utok) akar millios szamu egyuttesnek szerinted a zenelesbol kellene megelnie egy ilyen telitett piacon?
Szerintem nem es nem is lenne egeszseges... Az alanyokat szabadon cserelheted akar a szoftverfejleszo ismerosodre is.
szerintem
Na most ez a játék 10 eFt-ba fájt volna. Ráadásul nem is tetszett, úgyhogy ment a levesbe!
"Ha nincs demo ott a youtube, HD-ben "végigjátszhatod" az adott játékot."
Ha nincs demo, ott a warez, ennel jobb demo nem kell, ha a demo a kiadonak nem alternativa, akkor ez van. O akar eladni valamit, o akar ravenni arra, hogy megvegem, tegyen is erte... Nem kell megemliteni a sok embert aki warez utan dont ugy, hogy megveszi.
A youtube-on nem tudom iranyitani a sajat szajam ize szerint, ja hogy szerinted a demoval feler, hogy Tirexi szerencsetlenkedeset nezzem, szerintem nem😊
--
Amig a kiadok nem teszik lehetove, hogy olyan egyszeruen visszaadjam azt ami nem kell, egy kattintas az origin-en, steam-en anyamtyukjan, pont annyi befektetett energiaval, mint amennyivel megvettem az adott jatekot, vagy azert mert egy nagy rakas kaki, de demo hijan nem tudtam ellenorizni, eleg csak arra gondolni nem megy valamiert a gepemen, vagy azert mert olyan silany minoseg mint az uj szuperproduktum a'la battlefield 3. Szerintem eleg sokan vannak a mai napig, hogy nem birtak vegigjatszani egy felhotlen fel napot,(sot ebbe a pc jatekosok 99 %-a beletartozik) az EREDETI jatekukkal, sot olyanok is vannak akik el tudtak inditani, mert egyszeruen nem mukodik.
Szoval amig a fentiek nem teljesulnek (ha veszek egy hardvert, mosogepet, de gyakorlatilag egy kilo lisztet is mindet visszakuldhetem indoklas nelkul es a penzem is visszadjak) Ez erdekes modon jatekoknal nem mukodik, sot jonnek, bekemenyitenek, egy kod egy gep, egy kod egy felhasznalo, egy kod egy karakter, nincs tobb hasznalt jatek piac.
Addig meg csak egy arva konnyet sem fogok ejteni sem a kiadokert sem a fejlesztokert, hidd el ok sem sajnalnak engem se teged.
szerintem
Amúgy warezolna a konzolos is, csak ott nem olyan egyszerû, az túlmutat a crack bemásolós témán, jócskán meghaladva az átlag informatikai képességeket. Másrészt nálunk még mindig jóval kevesebben játszanak konzolon.
Árak akkor és most: lehet, hogy 9990-ért vetted azt a játékot (amúgy tényleg évek óta nem változtak az árak), de a kevesebb forintod többet ért. A bérek alig emelkednek, minden más viszont folyamatosan.
Abban egyetértek, hogy nem muszáj megvenni újan, ki lehet bírni bõven. Én az Arkham Asylum-ot 1500-ért vettem, a teljes GTA sorozatot a Steam-en meg 2300Ft-nak megfelelõ euróért. De akadnak ilyen vételek bõven.
Vannak viszont, akik demó híján szedik le. Nem tartom szerencsésnek, hogy nincs demó, se a játékmenet nem derül ki képekbõl, se az, hogy a gépemen hogy fut. A megadott gépigény adatok ehhez nem elégségesek. Aztán persze megesik, hogy amit leszedsz demónak, 10 perc után törlöd is, mert fos. Más kérdés, hogy pusztán kipróbálni 5-10Gb-ot én már nem töltenék le.
De ha megnézed a vaterán vagy a teszveszen az éppen eladó ps3-as és xbox konzolokat, szerintem 95%-uk flashelt! És gondolom csak hobbiból flasheltették meg, de valójában megveszik a játékokat mi?!?!?!
Ismerek olyan embert, akinek xbox-a van, pár hónap és lejár a garancia, de már tûkön ül nagyon! Azonnal megy flashelésre. Edddig kb három játékot vett meg, merevlemez már bekészítve és indulhat a letöltés!
De van olyan is, aki nem várja meg a garancia idõt, azonnal flash, vagy már flashelten veszi meg akár az újat is, mert ugye lehet olyan helyet találni, ahol így árulják, persze nem hivatalosan.
Éhes száj? Láttam én már árufeltöltõs szoftverest :-/
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
Ha nincs demo ott a youtube, HD-ben "végigjátszhatod" az adott játékot.
Persze a wrz-ra, mindig van mentség... remélem szoftverfejlesztõ leszel következõ életedben :-)
Egyébként a legtöbben ha már "leszedtük, végig is visszük" alapon játszanak, így gyak. egy olyan "szolgáltatást" veszel igénybe, ami még ha nem is tetszik, akkor is használod.
Végül is az uszodába is be lehet lógni ingyen, meg a vidámparkba is... kérdés, csak a tükörbe nézés problémája. :-/
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
szerintem
---
De akkor biztos a patikadban nekem is megvan a megfelelo gyogyszered, kerem a nevet!
Mar joval azelott jatszottam amikor meg az 576 kbyte is a lopott jatekokat arulta masolt kazettan. Gondolom azota is vigan el belole az a par emberke aki ott ezt csinalta.
Na de a lenyegre terve.
Mondanam, hogy ram is kitalaltak mar az ovossagot amit demonak hivnak. Ha lenne demo minden nagyobb jatekhoz, de nincs. Engem mar nem erdekel, hogy vegig vigyem a jatekot, az sem milyen gyorsan tennem mindezt, kb a 5-20 %-uknal meg is unom oket, meg a mai divatos 6-10 oras jatekidovel szamitva is, tobbet el sem inditom. Igazabol csak gyors elozetes erdekel beloluk amit a sajat boromon tapasztalhatok ( sajat gep, en iranyitom stb) a technikai megvalositas, a hangulat, a latvany a zene stb. Aztan mehet a kukaba. Ezert eleg sok mindent megnezek, mert van ra lehetoseg, (megha ilyen fuj-fuj csunya lehetoseg is a szemedben). Ha ez a mai naptol mondjuk megszunne, vennek-e tobb jatekot mint most, egyertelmuen nem a valasz. Leszoknam errol a "rossz" szokasrol es kesz. Biztos kisebbseg vagyok, de ahogy oregszik az ember szerintem a legtobbjuk hasonlo utat jar be...
szerintem
szerintem
Az egyik legnagyobb hazai torrent oldalon eddig ~4.400-an töltötték le a játékot PC-re, gyakorlatilag 2 nap alatt!
Konzolra FÉL ÉV alatt, ugyan itt csupán ~100 ember!
Szóval ne tessék már azzal magyarázni, hogy de hát konzolra is van warez, õk miért kapnak több és nagyobb kínálatot, mint a PC-sek!
Ha megnézitek a külf. torrent oldalakat, az arányok majdnem ugyan ezek.
Konzolra SOKKAL kevésbé jellemzõ a warez, mint PC-re!
Telesírta sok PC-s a fórumokat, sõt még petíció is volt, hogy LEGYEN PC-re is Alan Wake. VAN. Mit csinál ezen siránkozók nagy része? TÖLTI.
Majd telespammeli aztán a fórumokat, hogy ez sem jött ki PC-re, meg az sem... ez miért nem jelent meg PC-re... és az?
Ennyire nehéz a felfogás?
A PC-sek még mindig nagy része csak a download gombot ismeri, azt sem a Steam/Impulse/Origin rendszerében -.-
Aztán jönnek azzal, hogy majd ha annyit keresünk, mint nyugatabbra, akkor majd megveszik...
Mindezt persze olyan konfig aláírással, amiben csak a proci ér 40-50 ezret, a VGA meg 60-70k-t. Döbbenet!
Ja és drágák idehaza a játékok ezt is tudjuk ugye?
Csak finoman jelzem, hogy lassan 15 éve az elsõ PC-s játékom 9990 Ft-ért vettem, most mennyi is egy premier játék? Mennyit kerestél akkor és mennyi most a fizetésed? Akkor meg??????????????????
Nem értem az egész PC warez témát! Illetve értem... a legtöbben egyszerû piti szánalmas tolvajok, akik még a saját hobbijukra is sajnálják a pénzt. K. gáz és k. gerinctelen dolog!
Régebben én is ezt csináltam, mert MINDENKITÕL ezt láttam, aztán rájöttem, hogy én magam is része vagyok annak ami a játékiparral történik és hosszú évek óta nem töltöttem le játékot. (Igen, sorozatokat szoktam, pokolra jutok...)
Mi magunk a vásárlásainkkal voksolunk és ha a minõséget is ellopjuk, azzal magunknak is ártunk.
Tessék már észhez térni!
Nem kell azonnal a boltba rohanni 10 ezres játékokat venni, ha nincs rá pénzed! Menj és vedd meg a tavalyi AA++ címet 2-3.000 Ft-ért és örülj... ha ennyi sincs, akkor ott a Steam.
Gyakran 1-2 Euroért lehet igazi nagy címeket venni, amikkel simán elvagy 1 évig, mire végigtolod õket és újra lesz fillérbaxó akció, újra feltöltheted a készleted és nem loptál, támogattad a fejlesztõket és szavaztál a pénzeddel!
Még XBOX-on játszottam végig az AW-et. Rendkívül egyedi és jó játéknak tartom. 1-2 zenéje a mai napig a csengõhangom és soha nem fogom elfelejteni, PC-re pedig biztos, hogy kiizzadom a gyûjtõi árát.
Aki teheti vegye már meg legyetek oly jók... ezt kértétek, megkaptátok végre PC-re! Becsüljétek már meg más munkáját!
(Most lehet szépen anonim kimínuszolni, -ahogy szoktátok- és nagyobbra állítani a letöltési sebességet pl. az AW-Skidrow feliratú torrent fájlon. -.-)
eleg hulyet csinaltak mar magukbol a megjelenest megelozoen, amikor hirtelen megvette oket kilora a microsoft, hogy csak boxon jelenjen meg aztan hebegtek habogtak, hazudoztak.
Gondolom lejart a exkluzivitas joga aztan meg le akarnak huzni egy kis penzt, ami teljesen jogos en is igy csinalnam, de ettol nehogy mar maskepp tekintsel rajuk, mert egy picit rendhagyobb reklamkapmanyt toltak... Nekik semmivel sem kerult tobbe leirni ezt, mint hogy kalozok dogoljetek meg, utobbi meg mar eleg elcsepelt unalmas szoveg...
szerintem
A másik nagy hiba, ami már több éves: nekem ugyan csak a Half-Life 2: Lost Coast van meg egy korábbi ingyenes ATI akcióból a Steamen, de a fórumok több HL2 részt is érint, hogy ha a kliensed magyarra van állítva, a játék már indításkor az elsõ menü elõtt kidob hibaüzenettel.
Hasonló, mint amikor itt valamelyik írta, hogy hát minek töltesz le zenéket, amikor internetes rádión keresztül is hallgathatnád ingyen. LOOOOL 😄
Hát ja, lehet, csak ki az a hülye akinek ez megfelel 2012ben... 😄
Az elõadóknak meg tökmindegy, hogy honnan jön nekem ingyen.
https://twitter.com/foodlfg
ryzen 5 3600, 16 GB RAM, Radeon 5700XT
ha nem jön be az alan wake pc-s kiadása, akkor szerintem a büdös életbe nem fognak kiadni pc-re játékot. úgyhogy mindenki aki letölt, csak a pc-s játékok alatt vágja a fát.
\"...gyönyörű, fiatalos, matrózos...\"
Az utolsó mondat legalább becsülendõ, és pozitív... De akkor is...