10
-
#10 Talán csak bízott benne, hogy a 3. rész jó lesz. Én is megnéztem, pedig a 2. nem tetszett, sőt igazából az első sem, én még a régi, 80-as évekbeli Transformers-en nevelkedtem. -
#9 Neked sem lett volna muszáj kommentelned, de jó zombiként csak nem bírtad ki, hogy ne kritizáld a másikat. -
winnie #8 te is abbahagyhattad volna az első résznél, mégis zombiként megnézte még a hányinger harmadik részt. minek hagyják abba, hogy ilyen engedelmes fogyasztók vannak? -
Romel #7 Szerintem kurva unalmas már a Transformers. A harmadik is igazi hányingerre sikerült. A legelső rész nagyon jó volt, ott kellett volna abbahagyni a mozis részek forgatását és áttérni TV sorozatra. -
cateran #6 Haha..nem..a cgi vitte a hatan az egeszet..esetleg meg a zene..a szereplok? Istenem, voltak szereplok? -
Jawarider #5 Pain & Gain-t jobban várom. Transformers-ben nagyon unom, hogy az amerikai hadsereg menti meg mindig a világot. Mindenféle szörnyű gépek valahogy mindig Amerikában kötnek ki :-) -
Nazir #4 LaBeouf vitte a hátán az egész filmtriológiát bakker, pont ő ne térjen vissza? -
anubys1984 #3 Csak én nem értem ezt?
Azért vállalta el a 4. részt, hogy pénzhez jusson egy kisköltségvetésű film leforgatásához.
Mindeközben 50-100 millió közötti összeget kapott a 3. rész után. Ennyiből miért nem tudja magának megfinanszírozni? -
#2 Tudod: nem kényszerít senki sem, hogy megnézd! -
Béka Benő #1 Ezen már meg sem lepődök...
A f*stalicska 2. és 3. rész után már megint Bay.
Amúgy érthető a Paramount stúdió nem akar kockáztatni új rendezővel és reboot-tal, amíg Bay szállítja a dollár milliókat.
Remélem azért, hogy Shia LaBeouf nem tér vissza.