Szekeres Viktor

2014-ben Transformers 4 - Michael Bay rendezésében

A sok találgatást követően már biztosra vehetjük, hogy elkészül a negyedik Transformers-mozifilm, ráadásul a stúdiónak sikerült meggyőznie Michael Bay rendezőt is a visszatérésről.

Most már biztosra lehet venni, hogy elkészült a Transformers negyedik része, ráadásul mindezt Michael Bay is megerősítette, aki saját oldalán leírta, hogy valóban szerződést kötött a Paramount stúdióval két film elkészítéséről. Ezek közül az egyik a Transformers 4 lesz, míg a másik a sokszor emlegetett Pain & Gain, melyet még a robotos film előtt el fog készíteni. (A Transformers 4 premierjét 2014. június 29-re lőtte be a stúdió.)

Az előző Transformersszel több mint 50 millió dollárt kaszáló Bayt minden bizonnyal azzal nyerte meg a Paramount az újabb folytatásra, hogy finanszírozni fogják a rendező viszonylag alacsony költségvetésű szerelem projektjét. A Pain & Gain annak ellenére nem fog sokba kerülni, hogy a főszerepekben Mark Wahlberget és Dwayne Johnsont láthatjuk majd. Ennek a filmnek a forgatása áprilisban kezdődik el Miamiban és egy csoport testépítőről fog szólni, akik belekeverednek egy bűnszövetkezetbe.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Zombee #10
    Talán csak bízott benne, hogy a 3. rész jó lesz. Én is megnéztem, pedig a 2. nem tetszett, sőt igazából az első sem, én még a régi, 80-as évekbeli Transformers-en nevelkedtem.
  • immovable #9
    Neked sem lett volna muszáj kommentelned, de jó zombiként csak nem bírtad ki, hogy ne kritizáld a másikat.
  • winnie #8
    te is abbahagyhattad volna az első résznél, mégis zombiként megnézte még a hányinger harmadik részt. minek hagyják abba, hogy ilyen engedelmes fogyasztók vannak?
  • Romel #7
    Szerintem kurva unalmas már a Transformers. A harmadik is igazi hányingerre sikerült. A legelső rész nagyon jó volt, ott kellett volna abbahagyni a mozis részek forgatását és áttérni TV sorozatra.
  • cateran #6
    Haha..nem..a cgi vitte a hatan az egeszet..esetleg meg a zene..a szereplok? Istenem, voltak szereplok?
  • Jawarider #5
    Pain & Gain-t jobban várom. Transformers-ben nagyon unom, hogy az amerikai hadsereg menti meg mindig a világot. Mindenféle szörnyű gépek valahogy mindig Amerikában kötnek ki :-)
  • Nazir #4
    LaBeouf vitte a hátán az egész filmtriológiát bakker, pont ő ne térjen vissza?
  • anubys1984 #3
    Csak én nem értem ezt?
    Azért vállalta el a 4. részt, hogy pénzhez jusson egy kisköltségvetésű film leforgatásához.
    Mindeközben 50-100 millió közötti összeget kapott a 3. rész után. Ennyiből miért nem tudja magának megfinanszírozni?
  • BaliBoy #2
    Tudod: nem kényszerít senki sem, hogy megnézd!
  • Béka Benő #1
    Ezen már meg sem lepődök...
    A f*stalicska 2. és 3. rész után már megint Bay.
    Amúgy érthető a Paramount stúdió nem akar kockáztatni új rendezővel és reboot-tal, amíg Bay szállítja a dollár milliókat.
    Remélem azért, hogy Shia LaBeouf nem tér vissza.