A TV2 nagyon megverte a Való Világot
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
"h az ilyen adatokat 80 emberbõl számítják ki"
jó lesz az több ezernek is, ami bõven elegendõ az egész lakosság leképezésére.
jó lesz az több ezernek is, ami bõven elegendõ az egész lakosság leképezésére.
MJ rulz Pink Team The Only One
azt még azért hozzá tenném, h az ilyen adatokat 80 emberbõl számítják ki, ami kb lófasz...
hiába volt nagy a nézettség ha elsõre kiderült, h ez a megasztár is egy rohadt nagy szutyok lesz, szal majd nézzék meg jövõhéten a százalékokat...
hiába volt nagy a nézettség ha elsõre kiderült, h ez a megasztár is egy rohadt nagy szutyok lesz, szal majd nézzék meg jövõhéten a százalékokat...
ASRock Z77 eXtreme4 | Intel i7 2600K @ 4500Mhz | EVGA GeForce GTX670 FTW | 2x4Gb G.Skill Sniper @ 2000mhz | Samsung 830
Még nézi valaki ezt a trágya VV-t?
Egyébként nagy dolog, hogy péntek este nyert a MSZ ... csak hogy a VV minden este megy ... és minden este ~ 300.000 nézõ az több, mint egy este ~ 600.000 ... pedig Én nem szeretem a VV-t 😊
Az új sorozat meg borzalom a köbön.
Egyébként nagy dolog, hogy péntek este nyert a MSZ ... csak hogy a VV minden este megy ... és minden este ~ 300.000 nézõ az több, mint egy este ~ 600.000 ... pedig Én nem szeretem a VV-t 😊
Az új sorozat meg borzalom a köbön.
Online game stream csatorna: http://hu.twitch.tv/lazahun X360 Live GamerTag: LazaHunter; PC BF3: LazaHunter; Diablo 3: LazaHunter#2295; Steam: **Laza**