8
  • nico000
    Tiszta röhej hogy még mindig nincs kész a magyarítás..
    Tud róla valaki valamit???
  • runner78
    Csak jelezném, mert sehol nem láttam a neten, hogy az általam megvásárolt eredeti "magyar" játék, hogyan is lesz magyar.

Angol a program, és hiába van fent a Cdgalaxis.hu-n, és az 576.hu-n, hogy a magyarítást a Steam-ről kell letölteni, sehol nincsen.
    Már eleve felháborító, hogy patchben van a magyarítás, de mindegy.
    A kiadónál csak e-mailben lehet érdeklődni, erre nem válaszoltak, egészen addig, míg nem telefonáltam, és 2 percen belül írtak.

Nincsen még kész a magyarítás, türelmet kérnek.
    Ami lenne is, csak éppen lehetett volna annyi jóérzés bennük, hogy ezt a honlapjukon jelzik, illetve a boltokat is értesítik erről...
  • CamelX
    Hozzáteszem, hogy az ajánlott konfig is a minimum beállításokra vonatkozik kb. Kórájhetet megeszi reggelire alap high beállítás :D
  • Molnibalage
    Leszedtem a demo-t. Felrakott mindenféle szirszart, de el sem indult. Mindenféle dll hibaüzeneteket dobált...
  • hunwhite
    "A fiatal fejlesztőstúdió ugyan már 2008-ban felhívta a világ figyelmét arra, hogy képesek komolyabb háttér nélkül is kiemelkedő videojátékot készíteni"
    Ma már ne igyál többet.......
  • breckinridge
    Vagy fizetett hirdetés hangzott el...
    Stratégia, aminek a leggyengébb része az AI. Vicces. Csili-vili, csak éppen a lényeg hiányzik.
  • hurkaur
    kozerdeku:
  • anubys1984
    Metacriticen 18 értékeléssel 65%-on áll. Az nem épen rózsás.
    Ismét egy elfogult hazai véleménnyel van dolgunk?