8
-
nico000 #8 Tiszta röhej hogy még mindig nincs kész a magyarítás..
Tud róla valaki valamit??? -
runner78 #7 Csak jelezném, mert sehol nem láttam a neten, hogy az általam megvásárolt eredeti "magyar" játék, hogyan is lesz magyar.
Angol a program, és hiába van fent a Cdgalaxis.hu-n, és az 576.hu-n, hogy a magyarítást a Steam-ről kell letölteni, sehol nincsen.
Már eleve felháborító, hogy patchben van a magyarítás, de mindegy.
A kiadónál csak e-mailben lehet érdeklődni, erre nem válaszoltak, egészen addig, míg nem telefonáltam, és 2 percen belül írtak.
Nincsen még kész a magyarítás, türelmet kérnek.
Ami lenne is, csak éppen lehetett volna annyi jóérzés bennük, hogy ezt a honlapjukon jelzik, illetve a boltokat is értesítik erről... -
CamelX #6 Hozzáteszem, hogy az ajánlott konfig is a minimum beállításokra vonatkozik kb. Kórájhetet megeszi reggelire alap high beállítás :D -
#5 Leszedtem a demo-t. Felrakott mindenféle szirszart, de el sem indult. Mindenféle dll hibaüzeneteket dobált... -
hunwhite #4 "A fiatal fejlesztőstúdió ugyan már 2008-ban felhívta a világ figyelmét arra, hogy képesek komolyabb háttér nélkül is kiemelkedő videojátékot készíteni"
Ma már ne igyál többet....... -
breckinridge #3 Vagy fizetett hirdetés hangzott el...
Stratégia, aminek a leggyengébb része az AI. Vicces. Csili-vili, csak éppen a lényeg hiányzik. -
hurkaur #2 kozerdeku: -
anubys1984 #1 Metacriticen 18 értékeléssel 65%-on áll. Az nem épen rózsás.
Ismét egy elfogult hazai véleménnyel van dolgunk?