160
-
Slee #160 Az utolsó 20 másodperc mindent megér :) -
#159 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!úgy rémlik, hogy korábban is jelent már meg így szellemként az anyuci.. most rásegített a botocska is, hogy előcsalja őket..
én letudtam annyival, hogy mivel a botocska nagy része korábban a másik dimenzióban volt, így teljes ereje a fogpiszkálóban összpontosult.. amikor samu áthozta magával a maradékot, arányosan megoszlott az ereje..
ha Trubel emlékezett volna, akkor a világ nagy része is, hisz a lakosság nagy része nem volt érintett a dologban, hirtelen tömeges De Ja Vu láz tört volna ki..
ezért csak Nick emlékszik a dolgokra.. meg a kiscsaj, bár ő lehet csak foszlányokra, de ő rendkívül különleges, a szellemeket is látta..
mondjuk én azt vártam, hogy a kis botocskát simán beleszúrja a csonti nyakába vagy szemébe, oszt szevasz.. meg le se fejezte :(
és végre kiderült, ami mindig is sejthető volt, hogy Nick és Trubel rokonok
meg a jelek szerint Monroe-ék sem költöztek el, ha a "threelings" várta a nyakazó duót..
(azért elképzeltem, hogy mennyi esélyük maradt az agresszív wesen-eknek a túlélésre, ha a fiatalok utánuk mennek.. )
lehet szidni, dicsérni, szerintem elég jól sikerült lezárás lett, láttam már sokkal rosszabbat is (Dexter.. )
Utoljára szerkesztette: Shiwo, 2017.04.01. 22:48:32 -
IXEMGabeo #158 amugy a kis bot erejet nem ertem
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
Elmeletileg amig mindegyikuk picit lelegzett a botnak, amit Nick mindig hasznalt meg kellett volna oket gyogyitsa nem? Korabban igy tortent itt miert nem? Vagy mar elkesett vele, mert addigra mindegyikuk meghalt?
Durva, hogy a vegen meg Trubel sem emlekezett a tortentekre holott o tulelte csak Diana es Nick
Kelly es a nagynenje is hirtelen ott termettek:))) azert kicsit erdekes...
Sajnalom, hogy vege lett nem ilyen befejezesre szamitottam
-
#157 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!gondoltam, hogy nem lesznek véglegesen kinyírva (: -
IXEMGabeo #156 az a baj a fo szal se volt nagy szam...illetve jol indult, mert Renard tunt kozponti szereplonek aztan el is vetettek ezt a szalat es megegyeztek Nickekkel... ezt az evadot osszecsapottnak ereztem szemben a 4. es 5.-el, ami pazar volt -
#155 Ha ez az utolsó évad akkor érthető ,hiszen a fő szálat kellett nyomni... Így is elég össze lesz csapva érzésre.
Itt van ez a badass "isten" akit kb meg se tudnak érinteni... ,de abban 1000000%-ig biztos vagyok hogy lazán ki fogják nyírni "gyermeteg" modon..... -
IXEMGabeo #154 azert ebben az evadban eleg gyengere sikerultek a nyomozos reszek...egyedul El Cuagle tetszett aki csecsemoket evett...tobbi mind orbitalis baromsag volt... -
BlackWolf #153 Kapkodós lesz ez a sorozatzáró :( még 1 évad simán elfért volna.
- Mi lesz a kis keverék képessége ? boszorkányszörny meg grimm nászra ugye eddig nem volt példa
- Hank meg Wu is kaphattak volna valami asszonyt mert így elég egydimenziós karakterek ( mondjuk ha meghaltak mind1 bár nemhinném)
- Rosalee szülése és a kis porontyok , rókafajzat meg dúvad keveredése is valami új
- Mi lesz Juliettel a képessége nélkül visszamegy állatorvosnak ?
- Trubel szál lezárása
Kedvenc sorozatom volt :( Legjobbak a kis heti nyomozgatós részek voltak évekig elnéztem volna még őket .
-
#152 csodálkoznék, ha nem hoznák vissza őket a fogpiszkálóval.. vagy magával a bottal, miután lefejezték a Eddie kuzinját...
és egen, úgy néz ki, hogy vége a mesének..
-
IXEMGabeo #151 valszeg
baszki Hank es Wu meghaltak:((( durva jelenet volt -
#150 Következő résszel game over a sorozatnak örökre? -
IXEMGabeo #149 amugy egy vicc...pont az egyik legjobb sorozat raadasul -
#148 kaszát kapott, az S6 lesz az utolsó évad :\ -
IXEMGabeo #147 reakciot arra ertem mikor a voros csajt Rachelt megfojtotta a takaroval a kis Diana raadasul woodo fele varazslattal mozgatta a szuleit mar akkor felismerhettek volna, hogy bezony a kis szosziban hihetetlen hatalom lakozik... -
IXEMGabeo #146 utobbi evek legjobb noi karaktere, akit lattam sorozatban...nekem kedvenc...
de most a legdurvabb az megis Diana, Adalind es Renard lanya...ugy kinyirta a fobosst mint az allat... ezt a kiscsajt kellett volna felhasznalni az oreg ellen...Renard ugyan agymosas alatt allt, de Adalind reagalhatott volna szvsz, hogy bizony a lanya akar meg az oregnel is erosebb lehet...bele se merek gondolni a kis Kellybol mi lesz, ha felno...Hexan Beast-Grimm keverek:DDD
vilag legerosebb testverparosa lehet -
IXEMGabeo #145 azta kutya micsoda evadzaro volt...fordulat, fordulat hatan volt -
#144 elvileg 13-án adják az új részt, tehát szombaton már kéne h fent legyen a megfelelő helyeken.. -
Slee #143 A héten érkezik új rész ? -
Monoton #142 -
#141 köv évadról némi infó
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!A Grimm 5. évadjában is húznak egy kvázi rebootot.
by Sorozatjunkie -
#140 Brutál.....Remélem Nickből előjön a valódi Grimm mivolta és ledaraálja az összeset kérdezés nélkül beleértve ezt a riherongy ri**ncot is. -
#139 Tzdtok olyan oldalt ahol megtalálható a 2. évadtól feliratosan?
Szinkronosan nem bírom nézni. -
#138 Pedig milyen bonyodalmak lesznek ebből... -
Monoton #137 Hát nem tudom, nekem már kicsit túlzásnak tűnt a vége. -
#136 Neeeeeeeee :D Azért mondjuk a mai rész vége is epic lett, bárcsak Grimm lehetnék. -
Monoton #135 Remélem Nick lecsapja a fejét -
#134 Juliette karaktere nagyon badass lett, remélem azért nem szakítanak Nick-kel. -
G_ArchAngel #133 Szep lassan a legjobb supernatural sorozat lesz belole, ha a tobbiek ennyire alszanak :) -
#132 jaja -
#131 Juliette lopja a show-t -
#130 Lehet. -
#129 Na csak nem lesz egy kicsi Grimm is -
#128 lol -
#127 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
hmm.. úgy néz ki, hogy a Na'vi -k is Wesen-ek
-
#126 Nagyon jó rész volt, remélem Nick újra Grimm lesz. -
#125 Magyaron mikor folytatják? -
#124 Aztarohadt micsoda évadnyitó volt! -
#123 Végre ez is elkezdődött fasza rész volt. Szegény Nick.
Wu-t meg előbb utóbb beavatják tuti. -
#122 Jaja, ez atomdurva volt!!! -
#121 Ez WTF éveadzáró volt!
ÁÁÁÁ mi lesz még itt így befejezni ,kettéfejelek valamit