4
 • finizlik
  #4
  Legfelsőbb bíróság kötelezi őket rá, szerinted mégis mit tudnak tenni?

  Odaviszik a szervereket, és a hatóság másnap mind le is foglalja mivel nem tartották be a törvényt.

  Usa-ban sem lehet meg az Eu-ban sem gyerekpornót találni 5 perc alatt, ergo ez is cenzúrázva van, csak neked ez a normális nekik meg az. Ez ilyen egyszerű
 • Molnibalage
  #3
  Azért ez nem ilyen egyszerű. Itthon is árulhatja a portékáját német, orosz, jenki, akármilyen ország fegyvergyára. Hogyan? A magyar törvények betartásával és kibaszottul nem számít, hogy az USA törvényei mit engedélyeznek.

  Egyébként nem igazán értem, hogy egy politikai és idológiai szintet - szabadság, testvériség és egyéb maszlagok - azok hogyan jönnek egy magáncég üzleti befektetéseihez...? Kicsit olyan, mintha a magyar Suzukit érdekelné az, hogy akkor most vagy magyar afgán misszió vagy nincs. Mi köze van a kettőnek egymáshoz? Semmi.
 • Amergin
  #2
  Lám-lám, amikor összeütközésbe kerülnek a zsebük érdekeivel a "nyilt társadalom" meg a "szólásszabadság" mellett úgymond elkötelezett amerikai székhelyű óriáscégek, akkor szemrebbenés nélkül leszarják az "elveiket".
  Ez kb. jelzi is, hogy mennyire gondolják komolyan azokat.
  Vajon Hillary Clinton mikor fog levelet írni a Gúgülnek, meg a fácsebúknak, hogy miért támogatják a cenzúrát? He-he-he...
  Ha viszont a társadalom "közízlést sértő vagy támadható" tartalmaktól való megvédése olyan roppant fontos, akkor mikor fogják betiltani Budapesten azt a minden évben megrendezett buzivonaglást, ami miatt lekortdonozzák és lezárják a fél várost?
  Vagy hogy ez itt nálunk "érték"? Jajj, majd' el is felejtettem, én kérek elnézést
 • himihumi27
  #1
  Nagy érvágás ez a szolgáltató cégeknek. A nyugati piacokon a magas penetráció miatt állandóan újítgatni-csábítgatni kell az embereket. Az ilyen "szűz" területek (kína, india) jelentik még a nagy lehetőségeket.

  Személy szerint nehezen tudom eldönteni, hogy most ez jó vagy nem: egyfelől nyilvánvalóan mindig negatív érzéseket kelt bennem az internet korlátozása, másfelől viszont az internetes cégek eléggé szemtelen módon állnak hozzá a felhasználókhoz. Érdekes mi sül ki ebből, mondjuk jó 5 év múlva.