51
-
finizlik #11 Mindenkit illet az ártalmatlanság védelme.
Innentől kezdve bang. -
finizlik #10 Egy fehérorosz vpn szerver ki fogja adni rólam az adatokat ? Érdekes :D -
TSEGAH #9 Az hogy VPN-en keresztül titkosítva torrentezel pontosan semmit se ér, mivel csak a VPN szerver és közted titkosítottak a csomagok. Ha gyanúba keveredsz és nyomozást indítanak ellened a VPN/VPS szolgáltató gondolkozás nélkül kiadja az adataid és a logokat rólad. -
Mat666 #8 Figyel haver én nem vagyok olyan nagy Pc guru mind te de ha a jövőben meg lesz a jogi háttér ahhoz hogy ellenőriznek és büntessenek akkor meglesz hozzá a technika is és a pénz is.
-
amitakartok #7 Amíg meg nem fordul a fejükben, hogy nincs ok titkosításra hacsak nincs semmi rejtegetnivalód.
Azért a fakabátok sem teljesen hülyék, közhiedelemmel ellentétben. -
finizlik #6 Sok sikert. VPN-en át torrentezek halvány lila gőzük sincs mit csinálok, mive ltitkosított csomagokat látnak csak.
Egyből perelnék mondjuk mert én linuxot osztottam ezerrel. -
Mat666 #5 Legyen igazad de az elmúlt években minden erővel azon dolgoznak hogy tönkretegyék csak ne hogy egyszer arra ébredj hogy lekapcsoltak a nettről mert torrenteztél. -
atomkrumpli #4 torrentfreak-en jobb oldalon a RecommendedArticles rész alatt az első link
Top 10 Most Popular Torrent Sites of 2012
-
#3 Én speciel csak ezt használtam, meg a megauploadot. Mindkettő sajna bezárt :(
Mik vannak még? ( kíváncsi lennék arra az 5-6 top oldalra) -
finizlik #2 Hol élsz? :D
Ezen kívül jelenleg 6 db kb ugyan ekkora szintű oldal van még üzemben.
Ezen felül a privát oldalak bezárása után rá 2 napra egy másik újra indul. Ezen felül ott vannak az orosz privát torrent oldalak a gyenge sok százezer taggal.. Szinkronod nem lesz de az kinek kell?
Semmit nem értek még el. Najó a Megaupload-ért kár de kb ennyi -
Mat666 #1 Kár értük jó oldal volt.
Mocskos jog védők szépen lassan tönkre vágják a torrentezést.