51
  • finizlik
    Mindenkit illet az ártalmatlanság védelme.

Innentől kezdve bang.
  • finizlik
    Egy fehérorosz vpn szerver ki fogja adni rólam az adatokat ? Érdekes :D
  • TSEGAH
    Az hogy VPN-en keresztül titkosítva torrentezel pontosan semmit se ér, mivel csak a VPN szerver és közted titkosítottak a csomagok. Ha gyanúba keveredsz és nyomozást indítanak ellened a VPN/VPS szolgáltató gondolkozás nélkül kiadja az adataid és a logokat rólad.
  • Mat666
    Figyel haver én nem vagyok olyan nagy Pc guru mind te de ha a jövőben meg lesz a jogi háttér ahhoz hogy ellenőriznek és büntessenek akkor meglesz hozzá a technika is és a pénz is.
  • amitakartok
    Amíg meg nem fordul a fejükben, hogy nincs ok titkosításra hacsak nincs semmi rejtegetnivalód.

Azért a fakabátok sem teljesen hülyék, közhiedelemmel ellentétben.
  • finizlik
    Sok sikert. VPN-en át torrentezek halvány lila gőzük sincs mit csinálok, mive ltitkosított csomagokat látnak csak.

Egyből perelnék mondjuk mert én linuxot osztottam ezerrel.
  • Mat666
    Legyen igazad de az elmúlt években minden erővel azon dolgoznak hogy tönkretegyék csak ne hogy egyszer arra ébredj hogy lekapcsoltak a nettről mert torrenteztél.
  • atomkrumpli
    torrentfreak-en jobb oldalon a RecommendedArticles rész alatt az első link
    Top 10 Most Popular Torrent Sites of 2012
  • Lupous
    Én speciel csak ezt használtam, meg a megauploadot. Mindkettő sajna bezárt :(
    Mik vannak még? ( kíváncsi lennék arra az 5-6 top oldalra)
  • finizlik
    Hol élsz? :D

Ezen kívül jelenleg 6 db kb ugyan ekkora szintű oldal van még üzemben.

Ezen felül a privát oldalak bezárása után rá 2 napra egy másik újra indul. Ezen felül ott vannak az orosz privát torrent oldalak a gyenge sok százezer taggal.. Szinkronod nem lesz de az kinek kell?

Semmit nem értek még el. Najó a Megaupload-ért kár de kb ennyi
  • Mat666
    Kár értük jó oldal volt.
    Mocskos jog védők szépen lassan tönkre vágják a torrentezést.