Új formákat támogat a Windows Phone
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Melyik platform az amelyik nem tesz 1 jelentõs mellé 10 semmitmondó nyilatkozatot csak hogy beszéljenek róla?
Megint egy szokásos m$ mondjunk valami marhaságot, csak cikkezzenek rólunk. Ejha, lehetõvé tettek egy évtizedek óta ALAP dolgot a guiban? 😄 Ez is olyan mint a "win8-ból kihagyják a start menüt" szöveg (ja kihagyják, nem lesz ikonja, de ugyanoda húzva az egeret ugyanúgy feljön ugyan az 😄DD).
Ezt már megfigyeltem, ilyen semmitmondó 0 tartalmú nyilatkozatokat, még az epl sem tudott tenni, pedig az nagy szó.
Ezt már megfigyeltem, ilyen semmitmondó 0 tartalmú nyilatkozatokat, még az epl sem tudott tenni, pedig az nagy szó.
Nagy igazság: "A diploma a lényeg, nem a tudás" Aki darabolva tölt fel torrentet az egy hülye köcsög :)
Ha tetszik ha nem szerintem a WP a legzsírabb 😉 Az iOS se rossz de a többinek még fejlõdni kell kezelhetõség szempontjából.
Ja, persze. Melyik párhuzamos világban? Mert, hogy nem ebben az fix. =)
Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.
Nyomorék Nokia....
AMD 975 X4/4015 GHz, 90 GB Kingstone SSD Radeon PowerColor HD6950 2 GB, 8 GB DDR3/1600 MHz BF3: [H]WhiteR
Így is marha jó a WP és egyre jobb lesz. Így tovább Microsoft. Végre van már egy jó rendszer elérhetõ áron =)