5
  • sad1976
    #5
    egyszer sikerült kiiktatnom 1 zsu 23-4et.egyébként ki is kell.mert feszt leszedi a helikopáterünket. rálőttem a gránátot kiugráltak belőle. azokat meg többiek leszedték.utána aranyéletem volt,hagynemondjam hogy a zsu val toltam végig a hátralévő részt,igaz kilométereket kellet vánszorogni,de akkor is megérte.
  • sad1976
    #4
    már hallom a trip-trap-trip.ot.mint amikor egy kisebb tehéncsorda vonul.meg az első sebesülés után következő 3 órás nyöszörgést.amíg véget nem ér a lehetetlenül nehéz küldetés.meg küldném emberem menj a fedezékbe! ki is jelölöm.erre feláll és halottasat játszik :) vagy megyek elöl.kövessetek. már a terület felénél vagyok ,de ezek még mindig egy épületnek arcal menetelnek.jobb esetben állnak.a másik!!!!!! hívom a helikoptert mert csak azzal lehet következő szakaszra menni. annak rendje és módja szerint meg is jön! szépen elhúz a közel s távol egyetlen leszállásra alkalmas terület fölött és mint a világ legtermészetesebb dolga lenne.leszáll a fák közt...az eredményt hagy ne mondjam .ugyan ez a szitu amikor visz .hányszor kellet emiatt újra kezdenem!1x olyan mérges voltam hogy kinyírtam a pilótát mertr én akartam vezetni.:)erre meg többiek agyonlőttek. szörnyűségesen összecsapott és igen csak csúnya grafikájú gáma!hogy akkor miért olyan nagy igényű!?hát ezért! mert a legcsekélyebb mértékben sincs optimalizálva semmifél konfigurációhoz. de ennek ellenére végig idegeltem magam mindkét részén! gyáriban! multi móka miatt.ott a rengeteg vezethető jármű a lényeg:).kampányban alig van mit vezetni.ez is szopatás benne.
  • EnxTheOne
    #3
    Most mé', egy quad sli/cf gtx 890 vagy hd 9970-en elmegy majd mediumon egy 8 magos intelel. :D
  • Skynet
    #2
    Képeken mindig jól fest,aztán jön a pofára esés, amkor kiderül milyen gé kell a képeke szereplő látványhoz, atán amikor a mókus megveszi a kellő gépet és a játékot jön a következő pofára esés,mert mozgásban olyan elrettentő bugokba akadunk bele ami budget kategóriás játékban még elmegy de itt.....
  • Jude666
    #1
    remélem fog kelleni hozzá szervergép.