Ötvös Tibor

Friss ArmA III képek

A Bohemia Interactive gőzerővel készíti a sikeres ArmA harmadik részét.

Az ArmA III története a nem túl távoli jövőben játszódik, amikor is az éveken át tartó Keleti támadások és csaták miatt Európa lett a NATO sereg utolsó mentsvára. Mintegy végső megoldásként elindítják az Operation Magnitude nevet kapott eseménysort, melynek lényege, hogy egy kis létszámú és különlegesen kiképzett egység (katonák és tudósok vegyesen) eljutnak egy mediterrán szigetre, mely mélyen az ellenséges vonalak mögött található.

Klikk ide! Klikk ide! Klikk ide! Klikk ide!

Sajnos azonban a küldetés balul sül el és a csapat magára marad. Scott Miller kapitány feladata lesz, hogy egységét kijuttassa az ellenséges területről, ahol is a legmodernebb fegyverekkel és képzett ellenfelekkel néznek szembe. Az ArmA III egy egyedi, sandbox stílusú játékmenetet hoznak be a katonai akciójáték világába - legalábbis a fejlesztők állítása szerint.

A program ősszel jelenik meg.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • sad1976 #5
    egyszer sikerült kiiktatnom 1 zsu 23-4et.egyébként ki is kell.mert feszt leszedi a helikopáterünket. rálőttem a gránátot kiugráltak belőle. azokat meg többiek leszedték.utána aranyéletem volt,hagynemondjam hogy a zsu val toltam végig a hátralévő részt,igaz kilométereket kellet vánszorogni,de akkor is megérte.
  • sad1976 #4
    már hallom a trip-trap-trip.ot.mint amikor egy kisebb tehéncsorda vonul.meg az első sebesülés után következő 3 órás nyöszörgést.amíg véget nem ér a lehetetlenül nehéz küldetés.meg küldném emberem menj a fedezékbe! ki is jelölöm.erre feláll és halottasat játszik :) vagy megyek elöl.kövessetek. már a terület felénél vagyok ,de ezek még mindig egy épületnek arcal menetelnek.jobb esetben állnak.a másik!!!!!! hívom a helikoptert mert csak azzal lehet következő szakaszra menni. annak rendje és módja szerint meg is jön! szépen elhúz a közel s távol egyetlen leszállásra alkalmas terület fölött és mint a világ legtermészetesebb dolga lenne.leszáll a fák közt...az eredményt hagy ne mondjam .ugyan ez a szitu amikor visz .hányszor kellet emiatt újra kezdenem!1x olyan mérges voltam hogy kinyírtam a pilótát mertr én akartam vezetni.:)erre meg többiek agyonlőttek. szörnyűségesen összecsapott és igen csak csúnya grafikájú gáma!hogy akkor miért olyan nagy igényű!?hát ezért! mert a legcsekélyebb mértékben sincs optimalizálva semmifél konfigurációhoz. de ennek ellenére végig idegeltem magam mindkét részén! gyáriban! multi móka miatt.ott a rengeteg vezethető jármű a lényeg:).kampányban alig van mit vezetni.ez is szopatás benne.
  • EnxTheOne #3
    Most mé', egy quad sli/cf gtx 890 vagy hd 9970-en elmegy majd mediumon egy 8 magos intelel. :D
  • Skynet #2
    Képeken mindig jól fest,aztán jön a pofára esés, amkor kiderül milyen gé kell a képeke szereplő látványhoz, atán amikor a mókus megveszi a kellő gépet és a játékot jön a következő pofára esés,mert mozgásban olyan elrettentő bugokba akadunk bele ami budget kategóriás játékban még elmegy de itt.....
  • Jude666 #1
    remélem fog kelleni hozzá szervergép.