8
  • narumon
    Jó lenne a játék, de most már nem tudom hanyadik pályán csak menekülök, nem tudok egységet gyártani. Ez a része nem stratégia hanem menekülőjáték. Szóval itt most én meguntam, soha nem értettem, hogy egy stratégia játékban minek kellenek ezek a rohanós pályák totálisan elbasszák az egész feelinget.
  • thunderb81
    Nem hiszem el, hogy meg tudták írni ezt a kritikát úgy, hogy nem veszik észre a játék egyik legnagyobb előnyét, hogy natív fut Linux-on és Mac-en.
    Őszintén nem sok játék létezik linuxra ilyen grafikával...
    Legalább az engine neve gyanús lett volna: Unigine
    pfff..
  • Zombee
    Aktuális játékokban az AA azért csak fogja a gépet, főleg ha nem egy erőmű, komoly videókártyát meg sajnos nem mindenki engedhet meg magának.
  • Borg
    Ez a játék sajnos egy szar. Böngészőben flash játékként lehet hogy elszórakoznék vele egy órát, de ennél többet nem ér. Sok játék már ott is komolyabb, mint ez.
    Szerintem ez valami grafikai techdemonak indult szintén, de RTS-t faragni már nem sikerült belőle.
  • Zero 7th
    Hát de, mondjuk a platformok körül lehet építeni meg fejlesztgetni tornyokat, de tényleg inkább az az idétlen "körökben termelődnek a számok" flashjáték.
  • Zero 7th
    Vagy hogy mire is jó ez az engine, mert olyan kurvára semmi nincs a képernyőn, hogy ezt, amit a játék mutat, szerintem én is tudnám realtime kézzel skiccelni...
  • Chris05
    Engem pedig az, hogy hogyan lehet 2012-ben még AA nélkül játszani? Nekem annyira "szúrja" a szemem. Igaz én már 2005 óta nem tudok nélküle játszani :)
  • saxus
    Érdekelne, hogy ez ugyan hol tower defense, ugyanis AFAIK egy tornyot se lehet benne építeni, ellenben kiválóan koppintja a GalCon-t.