A Google adathalmozását támadja a Microsoft
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Szép napot viszont!
往前看同志
A cikkhez szólva pedig;piacverseny van én meg nem vagyok olyan okos,hogy bármelyiket kitalálhattam volna,sajnos!
Szép napot kívánok!
\" A BÁJT LEGYEN VELETEK ! \"
Tenyleg....mennyivel egyszerubb osszehangolni esetlegesen 10-20-30-100 emberrel a kapcsolattartast msn-en (hihetetlenul elavult) skype-on (hasznalatban, de erosen gephez kotott, nem mindenkienk van olyan telefonja ami kezeli)email....1990 mar elmult....uzleti dolgokra, esetleg kepek, szovegek kuldesere..de kapcsolattartasar mar naaaagyon elavult
Lathatoan meg az eletben nem lattad az fb-t max kepekrol, messzirol...nem istenitem (bar az iwiwre koroket ver) de a hasznossagahoz nem ferhet ketseg (ja, hogy a felhasznalok igen tekintelyes szazaleka tokhulye meg ehhez is? Ez van....)
Mindenféle hasznos infó és (lehet másnak szemét) amit találok és megosztok vagy éppen kommentálok 1 helyen vannak idõrendben. Néha sztorizgatás közben is szoktam hivatkozni némelyikre...
Mindeközben új kapcsolatokat is építek mert vannak hasznos közösségek ahol embereket ismertem meg. Az egyik ilyen a Mencseszteri Magyarok közössége kb 500 fõ. Nem ecsetelem az elõnyét...
Ha volna egy egyéb X platform ami nem állammi/feleketi/kapitalista/stb (fuj) jobb lenne... +150 cimbora átmennék, akkor mennék én is.
286/20Mhz; 1Mb; WD Paradise 512Kb; 40Mb; Mono VGA; ...Wolfeinsten 3D priman fut rajta 1.2 rendszerfloppyrol :>
Megfelelõen kell menedzselni az oldalad és lehet, hihetetlenül hangzik de nagyon hasznos is tud lenni a FB.
Kicsit olyan, mint... //használj XPt mert a többi win szar/win98at használj mert XPnek sok erõforrás kell/használj Win95öt mert 98 nagyon nagy// használj 3.11et mert a win95 teli van kákhalállal//használj dos6.22 mert a win szar és nem lehet olyan jól menedzselni meg sok RAMot eszik//...
Minek számítógép/telefon/... evõkanál amikor minden program megvan az élethez amúgy is minek kell az internet öreganyámnak sem volt (egy darabig).
286/20Mhz; 1Mb; WD Paradise 512Kb; 40Mb; Mono VGA; ...Wolfeinsten 3D priman fut rajta 1.2 rendszerfloppyrol :>
Meg aztán.. miért kéne egy franciának vagy egy németnek, esetleg egy magyarnak beregisztrálnia egy amerikai weboldalra csak hogy egymással tartsák a kapcsolatot... Ennyi erõvel egy amerikai is beregisztrálhatna az iwiw-re...
往前看同志
az utcán se tartok táblát a fejem fölé a kényes fotóimmal, történeteimmel, személyes dolgaimmal.
miért osztanám meg ezt egy közösségi oldalon?!
értitek.
eltárolják amit a kezükbe adsz, és utána még felháborodunk hogy mit képzelnek?!
olvasni aztán aláirni nem eszetlenül kattingatni 😉
u dont have to listen anybody else but me
Megérdemled... Ennyi... Olvastad volna el a szerzõdést.. nekem már az is kicsapta a biztosítékot hogy MINDEN amit feltöltesz hozzájuk azt megtartják még akkor is ha te törlöd! Valamint Ha belépsz az oldalukra akkor jó pár hónapig megfigyelhetik a géped hogy mikor merre jársz és meddig... Érdekes olvasmány ám az a szerzõdés.. 😉
Minden cég tárolja a cuki kis adataidat amit náluk tartasz (totálisan jogosan)...
Ha nem tetszik mi a kurva anyádért nem üzengetsz cetlin a "barátaidnak" ?
MP3/film copy bünti de ha egy bazinagy cég szétlopja magét az ok.
Artisjust fail?
http://gaborszantai.co.uk/
Bõr az aztán több mázsa van az Ms arcán. Nem csalódok bennük.