551
320px-Origin-logo.png
  • fery02
    Az a kérdőjel ide visz.
    Itt viszont nem látok fent semmi live-os cuccot sem.
    Rákerestettem böngészőben is a "live" szóra, hátha én vagyok a vak, de az sem talál semmit.
  • Optimus Prime
    Most jöttem rá, hogy nézem a kérdőjelre kattints és ott a felső szürke sávban vagy egy szövegbuborék live chat felirattal. Ha szürke/inaktív, akkor nincs elérhető advisor.
  • fery02
    Az egész már ott elbukik, hogy fogaskeréken belül nálam nincsen semmilyen Help vagy Segítség almenü.
  • Optimus Prime
    Nem Origin menüjén belül van. A fogaskerékre klikkelve a menübe a Help ott bejön egy ablak és felül van egy live chat felirat.
  • fery02
    Nem értem ezt a live chat-et. :D
    Nem tudom ez ez lenne-e az.
    Ha igen, nem tudom hova tovább.
  • fery02
    Majd holnap, most fáradt vagyok hozzá. Hátha addigra amúgy is írnak annak a srácnak is valami ötletet.
    Ha sikerül valami feltétlenül beírom majd a megoldást ide is, meg a játék topikjába is, hátha más valaki is ugyanebbe a problémába fog majd esni valamikor.
  • Optimus Prime
    Live chaten próbáltad őket faggatni? Már ha elég jó vagy angolból, vagy e-mailben, ott van magyar támogatás is.
  • fery02
    Tudom, hogy hova tölti le, de nincs ott.
    De mindegy is, ez csak egy kis mellékes a játék nem indulása mellett. :)
  • Optimus Prime
    Az EADM a régi Origin. Valami nem kóser az EA-nél, hogy ilyet kér vagy rosszul "portolták". A telepítő fájlokat megtudod nézni. Beállításokban megadhatod, hova töltsön. Megcsekkolhatod ott vagy a játék könyvtárába. Az igazság az, hogy én törlöm kis HDD-im lévén.
  • fery02
    Vettem akciós Medal of Honor Airborne-t, letöltődik, települ fainul, majd indításnál aszongya, hogy lépjek be EADM-be, hogy megerősítsem a játék felőli tulajdon jogomat.
    Na most ezt nem vágom, minek telepítsek Origin mellé egy másik idióta EA kliens-t?
    Mindenesetre más is szopik ezzel a jelenséggel, pont ma vetette fel a kérdést. Azt hiszem várok, hátha érkezik rá valamilyen válasz, mert tényleg nem akarok mindenféle szenny EA szarságot a gépre pakolni.

Mellesleg mondtam Origin-nek, hogy őrizze meg a telepítő fájlokat, hogy ne kelljen legközelebb megint letölteni 10 GB-ot...szerintetek megőrizte? :)
  • lalakov
    90%-ban eredeti játékaim vannak fenn. De mivel mindent kipróbálok vásárlás előtt így mindig lesz fenn nem eredeti játék is. A Steamnek eddig semmi baja nem volt ebből. Akkor az Origin még nem kerül fel hozzám, míg biztosabbat nem tudok.
  • Optimus Prime
    Az eredeti EULA-ban benne volt ilyesmi szöveg is, de mikor valaki végig olvasta - pár hónappal az Origin megjelenése után! - az EA valamelyest könnyítettek a dolgokon, az Omnline Pass szükségességén, stb.
    Hogy ebből mi igaz és mi nem, azt sajnos nem tudjuk. Én emiatt már nem warezkedek, bár nem csak emiatt. De én nem kockáztatom semmit miatt a Steam/Origin gyűjteményem.
  • lalakov
    Azt olvastam valahol, hogy az Origin átnézi a gépemet és ha van fenn warezos játék is akkor nem játszhatok a megvett játékommal sem. Ez igaz?
  • Optimus Prime
    Akkor OK? Manapság sok oldalra lehet Facebookos accounttal, akkor is ha más e-mail címedre van regelve. Én nemrég a LIVE fiókom végett paráztam be, de tudtam resetelni a jelszavam.
  • JethroHUN
    Most értem haza. Megpróbáltam facebookkal belépni, azzal sikerült!!!, de az nem is a hotmail-em, gmail és teljesen más a cím. Lehet léptem már be az ea oldalra fb-vel, kicserélte volna az emailt? lol Kicsit beparáztatott
  • Optimus Prime
    Az elsőre jön ki 4 találat, az elsőhöz van avatar, egy katona onyx háttérben, a név: hexhunter. A többi xTHExHUNTERx, TheXHunter08, MLGxThexHunterx
  • JethroHUN
    Amikor új jelszót kérnék, arra az a hiba jön h nincs ilyen email regisztrálva. Nem tudom melyik a fő EA acc név: HexHUN, H3XHUN, H3X91HUN meg próbálhatod ha gondolod. Vmeik 2őt az battlefieldes név. Nem vagyok hülye szándékosan biztos nem jelentkeznék be warez játékkal. De egy accon amint nem 1 eredeti van, csak nem bannolnak.
  • Optimus Prime
    Még egy kérdés: mi az Origin neved vagy a fő EA neved? Vigyáz, több is van! Ha feltudlak venni és vagy, akkor nem töröltek.
  • Optimus Prime
    OK, először is kérj új jelszót. Ha az e-maial címed OK, akkor azzal tudod resetelni. Itt se megy a belépés? Úgy látom Facebookkal is be lehet lépni.
    Egyébként ha tört játékkal játszol meg van az esélye az ilyennek. Én ezért nem merek kísérletezni se. Főleg Steam/Origin címmel. :S
  • JethroHUN
    Na ez a poén, hogy az írja létezik acc ezzel az emailel. De most mit csináljak?! Nincs rá semmi mód h egyáltalán megkérdezzem mi van.
  • JethroHUN
    Azt nem hinném, ha igen akkor az origin egy spyware... 1x volt elindítva az origin kliens, az Amalur demo letöltésénél és 1xi játszásánál, azóta egyszer sem. Ha pedig kikapcsolt állapotban is scannelei a gépemen a programokat, akkor jóval több törvényt sértettek meg mint én az amalur warezzal. De egyszer sem jelentkeztem be a játékon belüli log rendszerrel, szóval azért érdekes. Ha az eredeti cd kulcsaimat is kibannolta... De ha bannolnak akkor küldeni kellene róla valami üzenet nem? Csak úgy eltűnt az accom, a BF profilom. Megpróbálok újra regelni azzal az emailel, kíváncsi vagyok.
  • ratgab
    Mármint a demóban meg kellett adnod ea account információd és ha törttel toltad a teljes verziót az automatikusan megtalálta a demóban megadott acc. infódat és ha nem figyeltél simán belépett neked azzal.

Ezt meg EA simán észrevehette és akkor bukta (én bezártam a bejelentkező ablakot és még tűzfalban is letiltottam a csatlakozást).

Egyébként imént megnéztem EA oldaláról én simán beléptem, nálam semmi probléma nem volt.
  • ratgab
    Nem lépett be neked Kingdoms of Amalur véletlenül a demóban megadott ea accountodra, mert akkor azért bannoltak.
  • JethroHUN
    Felmegyek origin weboldal, ea weboldal, sőt battlefield 2/2142/bc2-re is. ÉS ugyan úgy nem tudok bejelentkezni.... kitörölték az accom és kész... anyjukat. Kurvára ne zavarja őket hogy 3 eredeti játék volt rajta, több 500 óra játék idővel... na ennyit erről a szarról
  • JethroHUN
    Ha már ennyi origin guru, van mondja már meg valaki mi van ezzel a sz@rral? kep bejelentkeznék, de ezt kapom.
  • Optimus Prime
    Origin Loves Shooters
    Crysis, MOH, BF és Bulletstorm címek akciósak, azaz fél áron vannak csütörtök éjfélig.
  • Optimus Prime
    Lehet Originen regelni, ha 2009 vagy újabb játék simán a Redeeam-re klikkelve, ha régebbi vagy Steames akkor azt itt írt linket próbáld. Ha ez se megy, lépj kapcsolatba live chaten az EA-vel. Advisortól függ, de nekem végül sikerült ezen módszerekkel aktiválnom a Dead Space-t, Mass Effect-et, a Crysist és a Warhead-et is.
  • Amiga
    Ugyan, ne ezen múljon már nálad a ME 3... :-)
  • Amiga
    Illetve az első résznél pont nem tudom, régebbi játékok nem mindegyikét fogadja el (még!) az Origin.
  • Amiga
    Biztosan igen. Ha EA, akkor origin support mindenképpen van hozzá.
  • ratgab
    Lehet regelni a Steames Mass Effectet originre??? Mert akkor már tolom is át az első részt (2. úgyis only origines!!!) originre. És akkor tényleg egybe lesz a 3 rész egy platformon... Nyami!!
  • orichalcos
    A 3. rész csak originen lesz elérhető, steam-en nem. Szóval mindenképp kell majd használni Origint majd.

Egyébként ez is fejlődik, egyre több kiadó csatlakozik az origin programhoz.

Viszont jelenleg nem konkurenciája a steam-nek, majd talán 3-4 év múlva.
  • Optimus Prime
    Te hülye vagy! Én regeltem a Steam ME-imet, így egy helyen meglesz mind.
    A kiadók épp elég dologgal tudnak "elvenni" tőlem játékot, nem teszek magamnak plusz keresztbe. főleg ha ME-ről van szó.
  • Lunki88
    Annyi haszna van talán, hogy kell egy konkurencia a steamnek is. Így talán jobban odafigyelnek majd az emberek igényeire. Másrészt meg sajnálom hogy pl. ME3-al a hülye originjük miatt nem fogok játszani. A játékaim 90%-a steamhez van kötve, na most el ne képzeljék már hogy a steam mellé még az origint is felrakom csak mert kitalálták hogy kell hozzá... Ha steamen is lenne, előbb utóbb megvettem volna amint olcsóbb lesz, de így inkább dugják fel maguknak.
  • Optimus Prime
    Keep dreamin'...
  • Fpocok
  • ratgab
    Milyen végrehajtás?
  • Optimus Prime
    Nálam OK, de én most attól félek a végrehajtás ezt is elveszi tőlem. Lehetséges?
  • Amiga
    Nálam is ugyanez van, lásd topiknyitó poszt, megint nem tudom elindítani a The Run-t (talán jobb is?).
  • Hrisskar
    Most nem tudom mi van, de nem akar elindulni a program. Egyik napról a másikra. Nagyon lassan tölt be és sikerült akkor kilép.