551
320px-Origin-logo.png
  • Sunrider924
    #551
    A 21-es hozzaszolas:
    https://answers.ea.com/t5/Origin-Client-Web-Technical/Origin-is-waiting-for-permission-to-download-a-game/td-p/7028388/page/3
    Remelem segit, nekem is volt valami hasonlo baromsag es futottam en is par kort amig megoldodott.
    Utoljára szerkesztette: Sunrider924, 2019.12.18. 08:12:11
  • xido
    #550
    elnézést,hogy ilyen rondán nyilvánulok meg,de 2 nap után már csak így megy...mi a kurva anyja van ezzel a szarral? :))

    Your download has been paused.Origin needs to download files and is waiting for permission. Please choose "Yes" when Windows prompts you for permission.

    akárhogy,akárhányszor inditom,törlöm,telepitem,engedélyezem..mindezt a kibaszott kötelező többkliens egyszerre faszság miatt:))
  • RoboKutya78
    #549
    szerintem igen ha bizonyított hogy feltört és azzal játszott szerintem ezt is megoldják
  • Solyom2
    #548
    Végül csináltam egy accountot, és live chat-en elértem az ügyfélszolgálatukat. Gond nélkül visszakaptam, és a plusz hitelesítést is beállítottam.
    Sajna az orosz srác battlefield 1-ezett pár órát, van lehetőség kérni, hogy a multis progress-t reseteljék?
  • RoboKutya78
    #547
    az emailt tartsd meg és ha tudsz angolul fogalmaz meg nekik egy account feltöréses levelet csatolva a kapott emailt. szerintem fognak válaszolni rá bár sok idő lesz!
    de ha lett volna 3 lépcsős védelmed nem történik ilyen.
    Utoljára szerkesztette: RoboKutya78, 2019.11.07. 18:32:11
  • Solyom2
    #546
    Sziasztok!

    Van valakinek már tapasztalata Origines account lopással kapcsolatban. Ma próbáltam belépni, hosszú idő után, nem engedett. Átnéztem az email fiókomat, és kiderült, hogy július legelején megváltoztatták az EA accountomhoz való email címet (orosz email cím). Bánom hogy nem vettem észre, most próbálom elérni az EAHelpet live chaten keresztül, de csak annyit ír, hogy várjak az ügyintéző jelentkezésére, de semmi.

    Van már valakinek ilyen tapasztalata? el lehet érni őket más módon is? Van egyáltalán esély az account helyreállítására?
  • Atisz #545
    Az baj, mert nekem is tervbe van véve (a Dragon Age 1) végigjátszása...
  • Plata
    #544
    Egyébként valami gáz van originnel,újra felraktam a Dragon age-t és próbálom újra végigvinni,de kb 20 percnyi játék után vagy elveszti a kapcsolatot szerverrel vagy kilép profilból vagy egyéb ökörség,vissza kapcsolódik egyből de a játékban a hang tönkre megy ettől,a karakterek mikor beszélnek nincs hangjuk.Majd ha játszom megint csinálok képet hogy miféle ökörségeket ír ki.Általában két három különböző okból feljön egy ablak,amit kapásból le nyomok,de vagy profilból lép ki vagy elveszti a kapcsolatot az origin szerverekkel.Bár azt sem tudom hogy minek kell a kapcsolat mikor full singleplayer játék.
    Multis origin játékokkal nincs ilyen bajom.
  • Atisz #543
    Esetleg te is megpróbálkozhatsz a google translate-tel. Ha megvan a nyers szöveg, dobd be ide (a kritikus adatok mellőzésével) és ha szükség van rá, én pl. kipofozhatom a szöveget, hogy ne indiánosnak hasson.
  • RoboKutya78
    #542
    3 kulcsos védelmet ajánlom legközelebb illetve gmailes fiókra való originfiók aktívállást így legalább két oldalról véded be magad egyrészt az origin fiokod jelez ha valaki matat illetve a gmail is riaszt ha valaki más ip címről próbál belépni a fiókodra.
    Support segít szard le hogy angol nyelv elvileg ülnek ott olyan okosok akik ha másképp nem is de google fordítóval tudnak kommunikálni ha neked nem sikerülne.
    Ha már a magyar nyelvű support segítséget száműzték.
    Utoljára szerkesztette: RoboKutya78, 2018.08.18. 09:55:31
  • Plata
    #541
    Support?
  • Lanamaci
    #540
    Szeretettel üdvözlök mindenkit! Tegnap frissült a sims 4 általam vásárolt játékom, mára ellopták az origin fiókomat email címmel, jelszóval együtt, nem tudok belépni, ilyenkor mit csináljak, tudnátok segíteni, előre is köszönöm. <3 Sajnos a telefonos segítség csak angol nyelvű :(
  • Wh1te
    #539
    On the House - Plants vs. Zombies GOTY FREE
    Utoljára szerkesztette: Wh1te, 2017.11.14. 17:48:59
  • Prince23
    #538
    Megoldodott, magyar telefonos supportost felhívta, és seperc alatt vissza kapta az acc-ját

    Utoljára szerkesztette: Prince23, 2017.08.29. 01:37:46
  • Lokker
    #537
    ph fórumon van origin topik, ott a fejlécben megtalálod a magyar support elérhetőségét. eddigi tapasztalatok alapján gyorsan megoldják a problémát.
  • RoboKutya78
    #536
    és az ismerősöd legközelebb gmailes fiókra reggeljen és használja a két és három lépcsős fiókvédelmet.
  • RoboKutya78
    #535
    próbáld megkeresni az online segítségnyújtás lehetőségét élő csevegés formájában Sajna azt nem tudom él e még a magyar online support de annó volt.
  • Prince23
    #534
    Havernak feltörték az EA Origin fiókját, le is cserélték az emailjét a hacker. Ilyenkor mi a teendő? mert nem találjuk rá a megoldást, csak ezt: https://help.ea.com/en/contact-us/?product=origin&platform=pc&category=manage-my-account&issue=hacked-account&isChannelSelection=true
    Utoljára szerkesztette: Prince23, 2017.08.19. 19:40:57
  • Ironman2
    #533
    Valaki nagyon be akar jutni a fiókomba,megint naponta küldik emailben a biztonsági ellenőrző kódot
  • Harbinger
    #532
    Dead Space-hez nem jött DLC, ellenben pár hónapja mikor nem hosszabítottam meg az előfizetésem eltűnt a könyvtárból. Igaz, Steam kulcsot reggeltem be, de érdekes. Mass effect 2-höz add régi exkluzív pre-order DLC-ket, de azzal nem volt gondom. Viszont szerintem is kár ezzel játszani, legyél aktív tag, vagy inkább hagyd a fenébe. Nekem speciel megéri a Titanfall, Mirror's Edge 2 végett, meg az exkluzív trialok végett. No meg a pár DLC miatt az ME 2-3-hoz. :) Érdekesség hogy a Dead Sapce kapott Cloudot, meg a Crysis 2. Nem tudom ez Access exkluzív-e.
  • JaSoN HuNTeR #531


    háh!
  • Ludowik
    #530
    Köszönöm a válaszodat így belegondolva tényleg szar ügy lenne elveszíteni.
  • Béluska74
    #529
    Inkább elmondom a saját tapasztalatomat : Nekem megvolt a Dead Space,előfizettem az Origin Access-re,ott megjelent nekem valami DLC hozzá ( a mai napig nem tudom,hogy mi volt az!) hozzáadtam,az előfizetés lejárta után pedig elvette tőlem az alapjátékot is a rendszer. Bizonygatom kellett,hogy nekem honnan volt meg a Dead Space. Szóval veszel egy játékot g2a-n,beaktiválod,és az alapverziós cuccodat feltolod prémiumra,amikor lejár az előfizetésed akkor pedig elveszik az egész játékot. Ha be tudod bizonyítani,hogy te honnan vetted az alapjátékot akkor sec perc alatt visszarakják neked a profilodra. És itt jön be a kérdés,hogy a g2a-n vásárolt kulcsokhoz az EA meg az ügyfélszolgálat mi fog szólni. Szerintem nincs szerződésük egymással és (valószínűleg!) nem kapod vissza a játékodat sem.
    Vagy fizess elő az Origin Access-re egy hónapra és játssz a prémium változattal. Vagy csak vedd meg az alapjátékot és játssz azzal orrvérzésig.
  • Ludowik
    #528
    Origin kérdés ,nekem is szarul esett az hogy kivették a magyart ,de olvasni és annyit megérteni amit kell a játékokhoz az megy.
    Ha veszek egy origin keyt a G2A mondjuk az eredetinél ugye olcsóbban , hozzáadom a kódot az originhez leszedem a játékot. mondjuk egy standard verziós játék , ha benne van az access játékok közöt 4 euróért az t is feltolja prémiumra? Így 14ezer helyett megvagyok 4-5 ezerből, ha meg lejár akkor is megvan a standard
  • RelakS
    #527
    36 vagyok
    Szívatom magam az angol mellett a némettel és a japánnal.
    Nem nagyon megy, mert lusta disznó vagyok, de amikor valamit megértek, az
  • NpontPeti
    #526
    Köszönöm szépen a gyors segítséget! Üdv Peti
  • Atisz #525
    Ugyanúgy, mintha egy teljes terméket aktiválnál: redeem product code. Vagy magából a kliensből, vagy a start menüből.
  • NpontPeti
    #524
    Sziasztok! Segítséget kérek szépen! Megvettem a FIFA 17 játékot, és a bolt - ahol vettem - küldött egy "DLC kódot". Hol lehet ezt aktiválni vagy mit kell vele csinálni? Köszi előre is a választ! Üdv Peti
  • Atisz #523
    Én megértem az elvi problémát, szóvá kell tenni az ilyesmit, ilyennek kell lenni a mai világban, ahol az extra profit javarészt mások átveréséből származik.

    Ettől függetlenül viszont egy kis angol sosem árt (tényleg nem olyan nehéz már ha csak az alapfokról beszélünk), ráadásul ma, az internet világában elengedhetetlen.
  • Atisz #522
    Az a vicc, hogy a Jade Empire még mindig magyar, de persze az eddigi "hardcoded" módon, vagyis hiába szeretnék visszaváltani angolra, nem tudok :)
  • RoboKutya78
    #521
    ez itt megint más kérdés mit értesz tanulás néven felsőfokon elsajátítod a nyelvet vagy csak a konyanyelvet vagy csak az informatikában használt nyelvezetet vagy megint csak a játékok nyelvezetét tanulod meg.Én nem azt mondom hogy nem értem a nyelvet ha kell megfejtem mit mondanak de megszólalni beszélni rajta az meg megint más.Én is még abba a korba kényszerültem nyelvtanulásra mikor köteleztek rá szerencsére talán 2 3 év volt ilyen azt jött a rendszerugrás levették a nyakunkból a kék zászlót meg a kisdobos műanyagsípot:)elfelejtettük azt az ocsmány kék műanyag iskola köpenyt is
    Utoljára szerkesztette: RoboKutya78, 2016.10.01. 07:33:08
  • Papa01 #520
    Fel a fejjel! :)
  • xido
    #519
    Muszáj belekotyognom ebbe,elnézést..saját példámat felhozva...
    amikor mi még oroszt tanultunk,akkor még bőven előtte voltunk a játékok világának,de azidőtájt robbant az arcunkba a nyugat műholdon keresztül,mtv,sky one...a kiadott filmek videón 50%ban feliratosak voltak,aki nem kerülte ezeket a dolgokat szándékosan,az tanulás nélkül is eljuthatott mára arra a szintre,hogy a nagyját megértse már bárminek angol nyelven,miközben az oroszt gyakorlás és motiváció nélkül elfelejtette teljesen...
    az angolt tényleg annyira tolják,hogy nagyon lustának kell lenni,hogy ne ragadjon az emberre..
  • Lokker
    #518
    Nagy úr a lustaság. Angol nyelv pedig faék egyszerű, alap szinten meg manapság már ajánlott elsajátítani hogy ne tudják megvezetni az Internetnek nevezett valamin. A hivatalos fordítások zöme meg tele van hibával, össze se lehet hasonlítani egy rajongói fordítással. Régen meg nem volt ennyi hiszti a magyar felirat hiánya miatt, egyszerűen keresett a neten hozzá fordítást és vagy talált vagy nem.
  • RoboKutya78
    #517
    39 esen csatlakozom Plata megvilágosodásához:)
    Azért összeszedünk némi nyeltudást akár startrek akár más mmo használata közben:) de ez azért kevéske.
  • bardocz
    #516
    Ha origin topikban vagy, feltételezem szoktál játszani. Ha mondjuk napi fél órát játszol, és közben szótárazol, fél év múlva már lenne egy egész fasza szókincsed, és egész jól értenéd a játékok szövegeit. Utána kb két hét lenne a nyelvtant átnézned, és ezután eszedbe se jutna magyarosítva játszani bármit is. A játékok mellett meg rengeteg plusz infohoz jutnál a neten keresgélve akármilyen témában. Szerintem megéri az a kis energiabefektetés.
  • Plata
    #515
    Hát tudod már nemsok kedvem van az egész élet nevű szívatáshoz.
  • bardocz
    #514
    43 évesen öreg tanulni :DD Na ne vicceljünk már.
  • Plata
    #513
    Én nem tudok.
    Én oroszul tanultam,az volt kötelező.
    Öreg vagyok már tanulni.
    De egy kicsit meg tanultam WoW-ban meg D2-vel játszva.
  • MoRT2195
    #512
    Nem ez a lényeg, hogy valaki tud angolul vagy sem. De ha már eleve benne volt, akkor minek kellet kivenni? Azt a pár új szót ami bele került az új kinézetbe, nem hiszem, hogy milliós összeg lett volna lefordítani. Oké, hogy az EA egyre jobban szarik ránk, lásd nemhogy a nagy játékokhoz nem készítenek magyar feliratot (Dragon Age, Mass Effect, stb), hanem még azokhoz sem már amikbe azért nagyon sokáig alap volt a magyar nyelv (FIFA, Sims, stb.), és most már azt is elveszik ami van (Origin). Nem mintha az Origin nyelve nagyon érdekelne, mert még kínaiul is elboldogulnék vele, de hát azért na... Így várják el tőlünk, hogy megvegyük (most már nagyon borsos) 15-16 ezer forintokért az új játékokat, ha ők teljes mértékben tojnak ránk? Én már azt is eltudom képzelni, hogy a következő lépés az, hogy ha van egy magyar feliratos játékod, akkor kiveszik belőle a magyar feliratot. Pl. felrakod a Mass Effect 2-t Origin-en amibe van magyar felirat alapból, de le szed magától egy patch-t az Origin ami kitörli a magyar nyelvi fájlokat.