A Birodalom legnagyobb veszélye...
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Shakat: az egyik legemberibb tulajdonság a szolidalitás, az elõzõ hszdben mély tanubizonyságot tettél arról, hogy szerinted is így van, örülök, hogy veled egy társadalomban élek, ilyen emberek kellenek hazánkba millió számra ...
Gyerekek... ostobákkal nem kell vitába szállni. Ugyanis nem lehet.
Már az alapállásuk védhetetlen. Engem ugyan nem zavar, DE... Ha nem zavar, akkor ne zavarjon.
Rendõri védelem. Na igen. Te fizeted. Én/Ti/Õk meg fizetjük neked az autópályát, fizetjük az anyád orvosi ellátását, a munkanélküli segélyedet és még sok minden mást, amit kurvára nem akarunk, de egy normális társadalomban már csak ez van. Ki így, ki úgy.
Talán beszélgess el a gyerekeddel a világ dolgairól olykor, hogy megtudd, milyen ember. Akkor nem kell feleslegesen izgulnod. Ja, de ne azt mondd neki, hogy "mocskos buzik/zsidók/cigányok/feketék", mert ha esetleg érintett lesz valamelyik témában, biztos nem hozzád fog fordulni.
Na tessék, belementem. Az egysíkú, ostoba válaszokból jól látszik majd, miért NEM érdemes írni. 😊
Már az alapállásuk védhetetlen. Engem ugyan nem zavar, DE... Ha nem zavar, akkor ne zavarjon.
Rendõri védelem. Na igen. Te fizeted. Én/Ti/Õk meg fizetjük neked az autópályát, fizetjük az anyád orvosi ellátását, a munkanélküli segélyedet és még sok minden mást, amit kurvára nem akarunk, de egy normális társadalomban már csak ez van. Ki így, ki úgy.
Talán beszélgess el a gyerekeddel a világ dolgairól olykor, hogy megtudd, milyen ember. Akkor nem kell feleslegesen izgulnod. Ja, de ne azt mondd neki, hogy "mocskos buzik/zsidók/cigányok/feketék", mert ha esetleg érintett lesz valamelyik témában, biztos nem hozzád fog fordulni.
Na tessék, belementem. Az egysíkú, ostoba válaszokból jól látszik majd, miért NEM érdemes írni. 😊
"parádénkon"? próbáld meg még egyszer elolvasni amit írtam. aztán még egyszer. aztán megint, és megint, amíg sikerül értelmezni.
: Every man lives, not every man truly dies.: Razor,Lightning Revenant
A buziság szerintem is egy genetikai betegség, pont mint a kék szem vagy a szõke haj. De mivel a populációnk nem fog rohamosan visszaesni miattuk, felõlem azt csinálnak amit akarnak, mindenkinek magán ügye. Más magánügyével foglalkozi meg pont annyira undorító mint felvonulni vele. A játékban nemhiszem, hogy szexjelenetek lennének, ezért az aggódó szülõk gyerekei max annyit látnának, hogy ketten barátkoznak, ha meg a kölyök meleg lesz, az nem egy játék miatt lesz
A hülyeség viszont nem gyógyítható, úgyhogy készülj fel egy húzós életre.
- mondta a medve, és fejbe lőtte magát...
ENNYI 😄DD
Egyébiránt :
HOMOSZEXUALITÁS = BETEGSÉG.
És gyógyítható. Szintén ENNYI.😊
Elég volt a sok liberális fajvédõ buzivédõ idiótából....
Egyébiránt :
HOMOSZEXUALITÁS = BETEGSÉG.
És gyógyítható. Szintén ENNYI.😊
Elég volt a sok liberális fajvédõ buzivédõ idiótából....
Nyilvánvaló, mint ahogy csak két szín létezik a világon, a fekete, meg a fehér.
téged meg se kérdezlek.én ezt csinálnám a parédétokon.<#violent>#violent><#gun>#gun>
Core Ultra 7 265K Corsair DDR5 2x16G 6000MHz Asus Tuf Gaming 5060TI 16G
te nyilván fartúró vagy nemde?
Core Ultra 7 265K Corsair DDR5 2x16G 6000MHz Asus Tuf Gaming 5060TI 16G
Az hogy lézerkardal kettévágsz valakit, vagy heavy lézerrel pofán lövöd, az OK.
Azt hogy _minden_ felmerülõ problémát erõszakkal kell megoldani, az OK.
Az hogy a szemlélet alapján minden baj forrása a világban a másik frakció, az OK.
Az hogy tele van elõítéletekkel a nem humán fajokkal szemben, az OK.
Ezek mind természetes dolgok, de nehogymár homoszexuális kapcsolatot lehessen benne eljátszani, attól bekattan a gyerek! Értem?
😊
Azt hogy _minden_ felmerülõ problémát erõszakkal kell megoldani, az OK.
Az hogy a szemlélet alapján minden baj forrása a világban a másik frakció, az OK.
Az hogy tele van elõítéletekkel a nem humán fajokkal szemben, az OK.
Ezek mind természetes dolgok, de nehogymár homoszexuális kapcsolatot lehessen benne eljátszani, attól bekattan a gyerek! Értem?
😊
Elösször lőjünk rájuk atomot, aztán valami DURVÁT!
Nincs is kapcsolat azonos nemûek között az SWTOR-ban, szóval ez totál baromság.
Kialakíthatsz benne románcot a companionoddal, de csak akkor, ha ellentétes nemû. Egyáltalán, udvarolni és flörtölni is csak akkor tudsz bárki mással beszélgetések közben, ha ellentétes nemû, különben nem jön elõ az az opció.
Volt róla szó, hogy lesz benne ilyen kapcsolat, de szerencsére nem rakták bele.
Kialakíthatsz benne románcot a companionoddal, de csak akkor, ha ellentétes nemû. Egyáltalán, udvarolni és flörtölni is csak akkor tudsz bárki mással beszélgetések közben, ha ellentétes nemû, különben nem jön elõ az az opció.
Volt róla szó, hogy lesz benne ilyen kapcsolat, de szerencsére nem rakták bele.
SW:TOR - Greatsogron - Bounty Hunter Powertech Sárkány Lovagrend http://sarkanylovagrend.guildlaunch.com
Helyette rózsaszín Bibliával, "Jézusnak két apja volt" transzparensekel, "banánhintában" és egyéb ruhákban...
Még a melegek között is nem egy ÉRTELMES egyed van aki elítéli ezt a "meleg méltóság"-nak nevezett feltünési viszketegségi szart amit normális országokban BETILTANAK! Ótvar aberált seggsötét buzeránsok magamutogatása a egész,ami csak pénzbe kerül a adófizetõknek (rendõri védelem,stb), és felháborodást kel (teljesen jogosan) nem több.
Jajj most énis kurucinfós és egyéb izé lettem jaj...😊
Még a melegek között is nem egy ÉRTELMES egyed van aki elítéli ezt a "meleg méltóság"-nak nevezett feltünési viszketegségi szart amit normális országokban BETILTANAK! Ótvar aberált seggsötét buzeránsok magamutogatása a egész,ami csak pénzbe kerül a adófizetõknek (rendõri védelem,stb), és felháborodást kel (teljesen jogosan) nem több.
Jajj most énis kurucinfós és egyéb izé lettem jaj...😊
Basszus, ha ennyire aggódnak a gyerekeik szexuális hajlamának elferdülése miatt, akkor ne engedjék nekik játszani a játékot. Ennyi. Senki se kényszeríti õket, h elõfizessenek a játékra kölyküknek.
Paul<#mf1>#mf1>
"tollseprûvel a seggében szaladgáló fickókat lát."
gyanítom, valószínûleg közmédiából tájékozódsz és kurucinfóból , és nem néztél meg még egy "buziparádét" sem személyesen, különben tudnád, hogy ott senki nem rohangál tollseprûvel a seggében.
gyanítom, valószínûleg közmédiából tájékozódsz és kurucinfóból , és nem néztél meg még egy "buziparádét" sem személyesen, különben tudnád, hogy ott senki nem rohangál tollseprûvel a seggében.
És úgy mégis mi baja lesz a lányodnak, ha buzikat lát? Legrosszabb esetben is legfeljebb leszbikus lesz, az meg látványnak elmegy(már ha nem bûnrondák és öregek 😛). Ami meg egyébként is az õ személyes döntése illene, hogy legyen, és a legkevésbé egy felvonulás fogja ebben befolyásolni. Sõt, egyébként még pozitív is lehet a dolog, ha hozzáfûzöl egy olyat, hogy "látod, kislányom, ezért ne legyél leszbi, mert így fognak téged utálni, és lehet, hogy még meg is vernek miatta!"
Egyébként ha a logikádat követjük, meg ne lásson egy MSZPs tüntetést, mert még a végén komcsi lesz, ami legalább olyan beteges és egészségtelen, mint buzinak lenni!
Egyébként ha a logikádat követjük, meg ne lásson egy MSZPs tüntetést, mert még a végén komcsi lesz, ami legalább olyan beteges és egészségtelen, mint buzinak lenni!
Azért valamennyi alapja van. Én nagyon vokálisan ellenzem a hazai buziparádét is, mivel kurvamód nem örülök annak, hogy ha a lányom kinéz az ablakon, tollseprûvel a seggében szaladgáló fickókat lát.
Miért? Mert egy kölyök természetes fejlõdésére ez nincs jó hatással. Beteges, egészségtelen. Legyen bárki homár, ha neki úgy tetszik, de ne csináljunk belõle örömünnepet, semmilyen médiában.
Miért? Mert egy kölyök természetes fejlõdésére ez nincs jó hatással. Beteges, egészségtelen. Legyen bárki homár, ha neki úgy tetszik, de ne csináljunk belõle örömünnepet, semmilyen médiában.
Nem maga a játékos, hanem a karakter, amivel játszik.
Amúgy egy SW MMO-ba tényleg nem kell, nem errõl szól.
Amúgy egy SW MMO-ba tényleg nem kell, nem errõl szól.
Már az a jatékos is fura, aki bármilyen "kapcsolatot" alakít ki egy bittömeggel, az hogy hetero vagy homoszexuális már tök mindegy.
Mi a faszomnak van egyáltalán házasság egy MMOban? Azt hittem, hogy a Jedik meg a Sithek ÖLIK egymást, nem pedig basszák...
Attól, hogy egy számítógépes játékban van egy meleg karakterem poénból, még nem leszek magam is meleg. És egyébként sem muszáj élnem a lehetõséggel.
Egyébként az esélyegyenlõségieknek nincs jogi alapja a támadáshoz, ez egy fizetõs játék, akinek valami sértõ lenne abban, hogy nincs melegházasság, megteheti, hogy nem játszik vele. Mellesleg a világ legtöbb országában eleve nem létezik ilyen, jóformán csak az USA-ban van.
Egyébként az esélyegyenlõségieknek nincs jogi alapja a támadáshoz, ez egy fizetõs játék, akinek valami sértõ lenne abban, hogy nincs melegházasság, megteheti, hogy nem játszik vele. Mellesleg a világ legtöbb országában eleve nem létezik ilyen, jóformán csak az USA-ban van.
<#fejvakaras>#fejvakaras>
"A játék hivatalos oldalán közel 300 oldalnyi hozzászólás szól arról, hogy a szülõk aggódnak gyermekük miatt, hogy esetleg elferdül a szexualitása."
vajon a heteroszexuális családban nevelkedett és nem sztárvárszozó homoszexuálisok szexualitása mitõl ferdült el?
"A játék hivatalos oldalán közel 300 oldalnyi hozzászólás szól arról, hogy a szülõk aggódnak gyermekük miatt, hogy esetleg elferdül a szexualitása."
vajon a heteroszexuális családban nevelkedett és nem sztárvárszozó homoszexuálisok szexualitása mitõl ferdült el?
Én egyrészt a szülõi közösséggel is egyet tudok érteni (függetlenül attól, hogy a való életben nem zavarnak az ilyen egynemûek házassága kaliberû dolgok, de azok propagálása igen), viszont ott van az is, hogy ez egy lehetõség, nem kötelezõ választani.
Másrészrõl meg az esélyegyenlõségiek támadnák a BioWare-t, ha csak heterók köthetnének a játékban házasságot.
Másrészrõl meg az esélyegyenlõségiek támadnák a BioWare-t, ha csak heterók köthetnének a játékban házasságot.