23
-
morden #23 Shakat: az egyik legemberibb tulajdonság a szolidalitás, az előző hszdben mély tanubizonyságot tettél arról, hogy szerinted is így van, örülök, hogy veled egy társadalomban élek, ilyen emberek kellenek hazánkba millió számra ... -
Shakata #22 Gyerekek... ostobákkal nem kell vitába szállni. Ugyanis nem lehet.
Már az alapállásuk védhetetlen. Engem ugyan nem zavar, DE... Ha nem zavar, akkor ne zavarjon.
Rendőri védelem. Na igen. Te fizeted. Én/Ti/Ők meg fizetjük neked az autópályát, fizetjük az anyád orvosi ellátását, a munkanélküli segélyedet és még sok minden mást, amit kurvára nem akarunk, de egy normális társadalomban már csak ez van. Ki így, ki úgy.
Talán beszélgess el a gyerekeddel a világ dolgairól olykor, hogy megtudd, milyen ember. Akkor nem kell feleslegesen izgulnod. Ja, de ne azt mondd neki, hogy "mocskos buzik/zsidók/cigányok/feketék", mert ha esetleg érintett lesz valamelyik témában, biztos nem hozzád fog fordulni.
Na tessék, belementem. Az egysíkú, ostoba válaszokból jól látszik majd, miért NEM érdemes írni. :) -
#21 "parádénkon"? próbáld meg még egyszer elolvasni amit írtam. aztán még egyszer. aztán megint, és megint, amíg sikerül értelmezni. -
Gulyu84 #20 A buziság szerintem is egy genetikai betegség, pont mint a kék szem vagy a szőke haj. De mivel a populációnk nem fog rohamosan visszaesni miattuk, felőlem azt csinálnak amit akarnak, mindenkinek magán ügye. Más magánügyével foglalkozi meg pont annyira undorító mint felvonulni vele. A játékban nemhiszem, hogy szexjelenetek lennének, ezért az aggódó szülők gyerekei max annyit látnának, hogy ketten barátkoznak, ha meg a kölyök meleg lesz, az nem egy játék miatt lesz -
#19 A hülyeség viszont nem gyógyítható, úgyhogy készülj fel egy húzós életre. -
#18 ENNYI :DDD
Egyébiránt :
HOMOSZEXUALITÁS = BETEGSÉG.
És gyógyítható. Szintén ENNYI.:)
Elég volt a sok liberális fajvédő buzivédő idiótából.... -
Zero 7th #17 Nyilvánvaló, mint ahogy csak két szín létezik a világon, a fekete, meg a fehér. -
sad1976 #16 téged meg se kérdezlek.én ezt csinálnám a parédétokon. -
sad1976 #15 te nyilván fartúró vagy nemde? -
mcganyol #14 Az hogy lézerkardal kettévágsz valakit, vagy heavy lézerrel pofán lövöd, az OK.
Azt hogy _minden_ felmerülő problémát erőszakkal kell megoldani, az OK.
Az hogy a szemlélet alapján minden baj forrása a világban a másik frakció, az OK.
Az hogy tele van előítéletekkel a nem humán fajokkal szemben, az OK.
Ezek mind természetes dolgok, de nehogymár homoszexuális kapcsolatot lehessen benne eljátszani, attól bekattan a gyerek! Értem?
:) -
Boncmester #13 Nincs is kapcsolat azonos neműek között az SWTOR-ban, szóval ez totál baromság.
Kialakíthatsz benne románcot a companionoddal, de csak akkor, ha ellentétes nemű. Egyáltalán, udvarolni és flörtölni is csak akkor tudsz bárki mással beszélgetések közben, ha ellentétes nemű, különben nem jön elő az az opció.
Volt róla szó, hogy lesz benne ilyen kapcsolat, de szerencsére nem rakták bele. -
#12 Helyette rózsaszín Bibliával, "Jézusnak két apja volt" transzparensekel, "banánhintában" és egyéb ruhákban...
Még a melegek között is nem egy ÉRTELMES egyed van aki elítéli ezt a "meleg méltóság"-nak nevezett feltünési viszketegségi szart amit normális országokban BETILTANAK! Ótvar aberált seggsötét buzeránsok magamutogatása a egész,ami csak pénzbe kerül a adófizetőknek (rendőri védelem,stb), és felháborodást kel (teljesen jogosan) nem több.
Jajj most énis kurucinfós és egyéb izé lettem jaj...:) -
Evoluti0N #11 Basszus, ha ennyire aggódnak a gyerekeik szexuális hajlamának elferdülése miatt, akkor ne engedjék nekik játszani a játékot. Ennyi. Senki se kényszeríti őket, h előfizessenek a játékra kölyküknek. -
shandix #10 Paul -
#9 "tollseprűvel a seggében szaladgáló fickókat lát."
gyanítom, valószínűleg közmédiából tájékozódsz és kurucinfóból , és nem néztél meg még egy "buziparádét" sem személyesen, különben tudnád, hogy ott senki nem rohangál tollseprűvel a seggében. -
Zero 7th #8 És úgy mégis mi baja lesz a lányodnak, ha buzikat lát? Legrosszabb esetben is legfeljebb leszbikus lesz, az meg látványnak elmegy(már ha nem bűnrondák és öregek :P). Ami meg egyébként is az ő személyes döntése illene, hogy legyen, és a legkevésbé egy felvonulás fogja ebben befolyásolni. Sőt, egyébként még pozitív is lehet a dolog, ha hozzáfűzöl egy olyat, hogy "látod, kislányom, ezért ne legyél leszbi, mert így fognak téged utálni, és lehet, hogy még meg is vernek miatta!"
Egyébként ha a logikádat követjük, meg ne lásson egy MSZPs tüntetést, mert még a végén komcsi lesz, ami legalább olyan beteges és egészségtelen, mint buzinak lenni! -
Kindred Blades #7 Azért valamennyi alapja van. Én nagyon vokálisan ellenzem a hazai buziparádét is, mivel kurvamód nem örülök annak, hogy ha a lányom kinéz az ablakon, tollseprűvel a seggében szaladgáló fickókat lát.
Miért? Mert egy kölyök természetes fejlődésére ez nincs jó hatással. Beteges, egészségtelen. Legyen bárki homár, ha neki úgy tetszik, de ne csináljunk belőle örömünnepet, semmilyen médiában. -
#6 Nem maga a játékos, hanem a karakter, amivel játszik.
Amúgy egy SW MMO-ba tényleg nem kell, nem erről szól. -
morden #5 Már az a jatékos is fura, aki bármilyen "kapcsolatot" alakít ki egy bittömeggel, az hogy hetero vagy homoszexuális már tök mindegy. -
Zero 7th #4 Mi a faszomnak van egyáltalán házasság egy MMOban? Azt hittem, hogy a Jedik meg a Sithek ÖLIK egymást, nem pedig basszák... -
#3 Attól, hogy egy számítógépes játékban van egy meleg karakterem poénból, még nem leszek magam is meleg. És egyébként sem muszáj élnem a lehetőséggel.
Egyébként az esélyegyenlőségieknek nincs jogi alapja a támadáshoz, ez egy fizetős játék, akinek valami sértő lenne abban, hogy nincs melegházasság, megteheti, hogy nem játszik vele. Mellesleg a világ legtöbb országában eleve nem létezik ilyen, jóformán csak az USA-ban van. -
"A játék hivatalos oldalán közel 300 oldalnyi hozzászólás szól arról, hogy a szülők aggódnak gyermekük miatt, hogy esetleg elferdül a szexualitása."
vajon a heteroszexuális családban nevelkedett és nem sztárvárszozó homoszexuálisok szexualitása mitől ferdült el? -
Wittgen #1 Én egyrészt a szülői közösséggel is egyet tudok érteni (függetlenül attól, hogy a való életben nem zavarnak az ilyen egyneműek házassága kaliberű dolgok, de azok propagálása igen), viszont ott van az is, hogy ez egy lehetőség, nem kötelező választani.
Másrészről meg az esélyegyenlőségiek támadnák a BioWare-t, ha csak heterók köthetnének a játékban házasságot.