Ötvös Tibor

A Birodalom legnagyobb veszélye...

A Star Wars: The Old Republic egy kisebb döccenő után sikeresen elrajtolt és szépen termeli is a bevételeket a kiadónak és a fejlesztőknek is.

Azonban egy családvédő szervezet, az FRC (Family Research Council) már lecsapott a játékra és kifogásolják, amiért azonos neműek is köthetnek házasságot a programban. "Egy új Star Wars játékban a Birodalomra leselkedő legnagyobb veszélyt a homoszexuális aktivisták jelentik" - árulta el Tony Perkins, a szervezet elnöke. "Hello, Tony Perkins vagyok, az FRC elnöke. Egy nem túl távoli galaxisban a Star Wars játékosok már átálltak a sötét oldalra."

"Az új játék, a Star Wars: The Old Republic egy speciális lehetőséggel bír: engedélyezi a meleg kapcsolatokat. Ez a lehetőség sokunkat meglepett, hiszen 2009-ben még azt mondta a BioWare, hogy meleg és leszbikus nem létezik a Star Wars univerzumban. A bejelentést a homoszexuális közösségek ünnepelték, de a szülők nem.

"A játék hivatalos oldalán közel 300 oldalnyi hozzászólás szól arról, hogy a szülők aggódnak gyermekük miatt, hogy esetleg elferdül a szexualitása. Mindenki csatlakozhat hozzájuk és elmondhatja a véleményét. Ideje megmutatni, melyik oldalon is áll az Erő."

A BioWare nem reagált a leírtakra.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • morden #23
    Shakat: az egyik legemberibb tulajdonság a szolidalitás, az előző hszdben mély tanubizonyságot tettél arról, hogy szerinted is így van, örülök, hogy veled egy társadalomban élek, ilyen emberek kellenek hazánkba millió számra ...
  • Shakata #22
    Gyerekek... ostobákkal nem kell vitába szállni. Ugyanis nem lehet.
    Már az alapállásuk védhetetlen. Engem ugyan nem zavar, DE... Ha nem zavar, akkor ne zavarjon.
    Rendőri védelem. Na igen. Te fizeted. Én/Ti/Ők meg fizetjük neked az autópályát, fizetjük az anyád orvosi ellátását, a munkanélküli segélyedet és még sok minden mást, amit kurvára nem akarunk, de egy normális társadalomban már csak ez van. Ki így, ki úgy.
    Talán beszélgess el a gyerekeddel a világ dolgairól olykor, hogy megtudd, milyen ember. Akkor nem kell feleslegesen izgulnod. Ja, de ne azt mondd neki, hogy "mocskos buzik/zsidók/cigányok/feketék", mert ha esetleg érintett lesz valamelyik témában, biztos nem hozzád fog fordulni.

    Na tessék, belementem. Az egysíkú, ostoba válaszokból jól látszik majd, miért NEM érdemes írni. :)
  • qetuol #21
    "parádénkon"? próbáld meg még egyszer elolvasni amit írtam. aztán még egyszer. aztán megint, és megint, amíg sikerül értelmezni.
  • Gulyu84 #20
    A buziság szerintem is egy genetikai betegség, pont mint a kék szem vagy a szőke haj. De mivel a populációnk nem fog rohamosan visszaesni miattuk, felőlem azt csinálnak amit akarnak, mindenkinek magán ügye. Más magánügyével foglalkozi meg pont annyira undorító mint felvonulni vele. A játékban nemhiszem, hogy szexjelenetek lennének, ezért az aggódó szülők gyerekei max annyit látnának, hogy ketten barátkoznak, ha meg a kölyök meleg lesz, az nem egy játék miatt lesz
  • Vorpal #19
    A hülyeség viszont nem gyógyítható, úgyhogy készülj fel egy húzós életre.
  • Skynet #18
    ENNYI :DDD

    Egyébiránt :
    HOMOSZEXUALITÁS = BETEGSÉG.
    És gyógyítható. Szintén ENNYI.:)

    Elég volt a sok liberális fajvédő buzivédő idiótából....
  • Zero 7th #17
    Nyilvánvaló, mint ahogy csak két szín létezik a világon, a fekete, meg a fehér.
  • sad1976 #16
    téged meg se kérdezlek.én ezt csinálnám a parédétokon.
  • sad1976 #15
    te nyilván fartúró vagy nemde?
  • mcganyol #14
    Az hogy lézerkardal kettévágsz valakit, vagy heavy lézerrel pofán lövöd, az OK.
    Azt hogy _minden_ felmerülő problémát erőszakkal kell megoldani, az OK.
    Az hogy a szemlélet alapján minden baj forrása a világban a másik frakció, az OK.
    Az hogy tele van előítéletekkel a nem humán fajokkal szemben, az OK.
    Ezek mind természetes dolgok, de nehogymár homoszexuális kapcsolatot lehessen benne eljátszani, attól bekattan a gyerek! Értem?
    :)