14
  • Tetsuo
    #14
    Meg egy. Raadasul ezek az itthon is jol ismert kisebbseg, tehat komoly rásszizmus van folyamatban! ;)
  • Tetsuo
    #13
    Egy eset utan ennek a sracnak is tonkre van teve az elete.
  • Mardel
    #12
  • cateran
    #11
    Nem...pontosan ez a nyalliberalis hozzaallas segitette elo a jelenlegi helyzetet, hogy mindenki szarik a lehetseges "buntetesekre", mert azok merteke kimeriti a vicc kategoriat.
    Tobb milliardan vagyunk ezen a bolygon, ideje lenne mar selejtezni....
  • hungi
    #10
    Nem vagyok naív, tudom, hogy egy komoly erőszakos cselekmény esetén kis esély van a bünismétlés elkerülésére, de ha ez 1% is, akkor is lehetőséget kell adni az elkövetőnek.

    Aha, addig leszel csak ilyen liberális, amíg nem az egyik rokonodon fog visszaesni a rablógyilkos...
  • Tetsuo
    #9
    Ezt akkor mondd meg az angol lapoknak is. ;) Arrafele (ill. errefele) sokkal lazabban kezelik a szemelyes adatokat. Hozzateve azt, hogy a kuruc.info-t USA-ban azert nem kapcsoljak le, mert az ottani torvenyek szerint teljesen legalisan mukodik.

    http://www.lancashiretelegraph.co.uk/news/blackburn/9305543.Blackburn_GP_who_shoplifted_can_continue_to_work/
  • trollibusz
    #8
    Agymosott...
  • aaaaa
    #7
    Ez nem egy eset. Akik öregeket rabolnak ki, általában mind visszaeső mocsok szar emberek. SOHA nem fognak visszailleszkedni sehova. Nem kötelezte őket senki arra, hogy ilyeneket tegyenek. Menjen, és lopjon a bevásárlóközpontban, ha éhezik és kaja kell neki, de azt ne magyarázza meg senki, hogy fiatalkori botlás, az ha agyonver egy védtelen öreget.
    Azt gondolom Te is viccnek szántad, hogy egy ilyen gyilkos arc majd beilleszkedik 15-20 év sitt után, sőt még adót is fog fizetni. Arra azonban még mindig nincs válasz, hogy azt aki 10 millió feletti adótartozással rendelkezik miért is kell közszemlére tenni, miközben a gyilkos meg jogaira hivatkozva rövidített névvel szerepel. Aki ugyanis tartozik, lehet hogy önhibáján kívül került ilyen helyzetbe, mert valamelyik alvállalkozója lelépett a pénzével, vagy nem fizették ki a munkáját.
  • Zoli007
    #6
    Ezért kell kényszermunka. Aki szökni akar, azt meg lelőni. Előbb-utóbb elfogynak a rabok.
  • Cat #5
    Ti egy eset után örökre tönkretennétek emberek életét. Ez érthető, de primitív álláspont, és nem is racionális, hiszen ha egy börtönviselt ember szabadulás után soha, sehol nem kap munkát akkor ha akar sem fog tudni visszailleszkedni a társadalomba, nem lesz adófizető állampolgár.

    A börtön naponta személyenként 8-10ezer forintba kerül neked, nekem, azaz az adófizetőknek. Ez az ára annak, hogy be van zárva. Ez a lehető legdrágább megoldás. Nem vagyok naív, tudom, hogy egy komoly erőszakos cselekmény esetén kis esély van a bünismétlés elkerülésére, de ha ez 1% is, akkor is lehetőséget kell adni az elkövetőnek. Ha egy suhanc elkövet is valamit, 40-50 éves korában már teljesen más lehet.
  • aaaaa
    #4
    Úgy érzem, ha valaki nyereségvágyból agyonver egy 80 éves nyugdíjast, annak senkit sem érdekelnek a személyiségi jogai, sem az emberi méltósága. Ha pedig a kimondhatatlan fajú elnyomottak fajtájból való, vagy kivételesen mégsem abból, tök mindegy, igenis írják ki a nevét, és mutassák meg az arcát. Ha majd 15 év múlva szabadul, akkor is ismerjék fel a mocskot, aki amúgy akasztást érdemelne. Ha Kovács Jánosnak 10 millió feletti adótartozás miatt ki lehet írni a nevét a címével együtt, akkor egy RABLÓGYILKOS se érdemeljen különb elbánást.
  • KRTuning
    #3
    Az összes média cenzúráz, ez narancsország.
  • finizlik
    #2
    Azért ez megint olyan hogy melyik oldalról...

    faszságok vannak 99%-ban a kuruc infón eltúlozva, de tényleg jópár olyan hír van amit máshol nem igazán közölnek... Pl nem egy olyan volt amikor megöltek valamit, a tv elfelejtette mondani hogy cigók voltak ISMÉT kurucon meg ott volt a kép az elkövetőkről..

    Én ezt nem elítélem, ezt támogatom. Aki olyat tett, annak NINCS joga semmihez. Én nem vagyok teleráns az embertársaimmal semennyire. Én életfogytiglant maximum ilyen pénzügyi csalásoknál osztanék ki, de gyilkosságoknál (persze ha nem önvédelem volt, bár önvédelemből sosem zárnék be senkit még ha "túlzott" volt akkor sem) nyílvános kivégzés, és előtte pár hetes lejáratás.
  • DjDano
    #1
    Én maximálisan a szólásszabadság mellett vagyok, de amit pl a kuruc infó megenged magának az jóval túlmegy ezen és egy sor törvényt sért, az emberi méltóságot és a személyiségi jogokat tiporja sárba. Tudják ezt ők nagyon jól, hiszen nem vállalják a valódi nevüket, csak álneveken publikálnak döntően.

    Tehát száz szónak is egy a vége, aki nem képes a legalapvetőbb emberi normák illetve törvények tiszteletére sem, az ne kiáltozzon szólásszabadságért...