4265
-
Anonymusxx #4265 A többi rész megvan, még valami bundleből szedtem össze őket, amiben benne volt egy csomó rész... -
xido #4264 Ha elejétől mész és be is gyűjtöd őket,akkor az Odyssey full kiadást várd meg a karácsonyi akcióban,ahhoz társul a remaster..viszont nem magyar feliratos.. -
Anonymusxx #4263 Hamarosoan belekezdenék az Assasin Creedbe, de nem tudom hogy a 3. részének érdemes-e beszerezni a remastered részét, ha megvan a régi kiadás.
A steamon rengeteg negatív értékelést kapott, és amúgy is elég drága akcióban 20 dollár.
SzerinteteK?
Utoljára szerkesztette: Anonymusxx, 2019.10.10. 20:50:45 -
AC III Remastered: Fejlődni fog a lopakodás is -
Ac 3 remasteredhez jár a Liberation HD is
-
Gary #4260 Hátha a multit is megpiszkálják és nem csak elvétve lesznek benne játékosok! :) -
A felújított Assassin's Creed III külön is kapható lesz -
Nem, megvan az ACIII kezdetek óta, jópár kieggel. Feleslegesen nem aktiválom (steames volt, talán az egyetlen ACm ami steames), nehogy eltűnjön. Ezért kérdeztem. -
Blacus27 #4257 hali tudnátok segíteni? nekem a szóköz nyomásával nem akar gyorsan menni és nem érem utol az indián nőt -
Blacus27 #4256 köszi rájöttem
-
Blacus27 #4255 hali kellene 1 kis segítség egyszemélyes módban a pincében a lencsék beállítási sorrendje köszi -
Csak az alap. Kiegeket vedd meg ahow a Crewnál. Nem véletlenül így osztogatják.... -
Ebben a freeben benne van az összes kieg, vagy csak az alap? -
Gary #4252 Nekem 0 day volt meg a játék, de szerintem, nincs leállítva!
Már csak azért sem, mert tegnap - ha nehezen is sikerült csatlakoznom, de - nagyon sok 1-10 szintű játékossal volt tele a multi!
Ami DLC-t tukmálni akar, abban új pályák és karakterek vannak, nem feltétele a többjátékos módnak!
Utoljára szerkesztette: Gary, 2016.12.08. 14:13:11 -
Multiplayere le van állítva ennek a játéknak? Akkor már értem miért adják ingyen... -
rendben, köszi. -
Mindenkinek akinek van uplay accountja -
teljesen új accointra is ingyenes a játék, vagy mi kereteken belül van ez az akció? -
Gary #4247 Tudom, nem vigasz, de nem vagy(unk) vele egyedül:
http://downdetector.com/status/uplay -
nektek működik az uplay? mert nekem nem -
Gary #4245 Csodás!
Gyertek majd multizni is! :) -
Már meg is kaptuk. -
Gary #4243 Az AC III. lesz a UBI ajándék játéka decemberben!
Hátha, a multi is megtelik játékosokkal! :) -
Szép ez. -
Köszi. -
xido #4240 Minden ubi játék követeli a saját kliensét steam mellett is sajnos.. -
A steames verzió is uplayt igényel? -
Czobi #4238 Nincs benne se doktor, se vért. Magadtól gyógyulsz, várni kell, harc közben pedig néha csak védekezni, hogy addig is töltődjön az életerőd.
A 3 már nem volt annyira könnyű, mint az Ezio-s részek, ebben azért időnként meg lehetett halni is. :) -
Gary #4237 Úgy rémlik, hogy ebben a részben már automatikus a gyógyulás. Csata közben nem, de csata után, vagy a csatából való elmenekülést követően, egy kis idő elteltével lassan visszatölt. Mintha a körözési szin(t) függvénye lenne. Piros - nem tölt, sárga vagy alap helyzet - töltődik az életerő sáv.
Érdemes gyakorolni az ellentámadást, mert csodaszép és hosszú kill strike-okat lehet összehozni! :Đ
A Washington DLC meg rá tesz pár lapáttal az egészre!
Közben ezt találtam: Health Infó
Ez alapján, lehet, hogy csatában is tölt, csak lassabban? Én már csak a multiját szoktam játszani, abból meg kispórolták az életerő csíkot! :Đ -
tfrecc #4236 Sziasztok!
Segítséget szeretnék kérni. Végignyomtat az AC-ket Revelations-ig, most tartok a 3-nál, viszont nem találok sehol doktort, illetve nem tudok vértet venni. A vegyesboltot vágom, de ott csak fegyverek és muníció van, viszont így, hogy nincs dottore, ha többen jönnek rám, könnyen elgyepálnak. Valami tipp esetleg? Utánakerestem a neten, állítólag biz. küldetéseket kell megcsinálni, hogy tudjak orvosságot venni de eddig nem jutottam semmire.
Köszi előre is
tfrecc -
Washington kampány tényleg jó. Az alapjáték alternatív világában játszódik, ahol
Plot spoiler:
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Washington királlyá koronázza magát az alma megszerzése után és világhatalomra tör:) Connor természetesen nem hagyja ezt annyiban. Ugyanúgy közrejátszik ebben is Jefferson, Franklin és egyéb történelmi személyiségek. Emellett Connor minden epizódban igen látványos és hasznos speciális szellemképességeket kap. 3x 1-két órás epizód. Szerintem ne hagyd ki. -
tfrecc #4234 Sziasztok!
Köszi a válaszokat, gondolkodtam a Washington edition-ön, még így is, hogy sokkal drágább, és úgy néz ki, a hozzászólások alapján fogok tudni választani.
Üdv: tfrecc -
Arról nem is beszélve, hogy a DLC kampány jobb, mint az alapjáték:) -
xido #4232 ráadásul egy perfekcionista játékgyűjtő minden dlc-t beszerezne,amit lehet,tehát ha árban a plusszostel bírnád,azt vedd meg..
jómagam azt vettem meg teljes áron,mikor megjelent,pedig addigra a sima kiadás ára már a harmadára esett -
Washington-ban van +6 órányi móka. -
Czobi #4230 Nekem bejöttek azok a dlc-k, ha árban nincs nagy különbség, akkor sztem a washington edition-t válaszd. -
A Special Edition tulajdonképpen az alapjáték hozzácsapva az előrendelői bónuszok, ami igazából említésre se méltó (egy egyedi pisztoly, meg egy opcionális küldetés).
A Washington Edition meg tartalmaz minden DLC-t, beleértve egy önálló kampánysorozatot.
Hogy melyiket érdemes megvenni, szerintem már te is el fogod tudni dönteni, mire a Revelations végére érsz.
Én négy Assassins Creed után már nem igényeltem, hogy DLC-k beszerzésével még jobban elnyújtsam a sorozat végigjátszását, függetlenül a plusz tartalmak minőségétől. -
tfrecc #4228 Sziasztok! Az lenne a kérdésem, hogy mi a különbség az AC3 special edition és a Washington edition között? Szerintetek melyiket érdemes megvenni? Még csak az 1.-nél tartok, Revelations-ig megvettem már mind a 4-et. Köszi előre is. -
-