751
Rocksmith : authentic guitar game
-
#70 NE vegyél LP Juniort, pénzkidobás az a gitár, hidd el, ennyiért sokkal jobbak is vannak, márkán belül is! Tanuláshoz pedig ne videót kezdj el másolni mert annak semmi értelme, van egy könyv, Új Gitáriskola a neve, vedd meg vagy szerezd be ahogy tudod és abból tanulj, nagyon alaposan elmagyaráz mindent. -
#69 A gyakorlással nincs is baj, tudom, hogy nem leszek egyik percről a másikra Van Halen, iszonyat kemény munka kell hozzá. Van egy akusztikus gitárom és youtube-on nézegettem a kezdő videókat, próbáltam lejátszani amit látok. Néha ment is, de amikor bejött egy új húr, akkor azért zavarba jöttem:) Amúgy valahogy túl nagy nekem ez a gitár, remélem a Les Paul Juniorral jobban fog menni a dolog. -
#68 Ne várj csodát, ugyanannyit kell gyakorolnod ezzel is mint nélküle kéne, csak ezzel talán kicsit szívesebben veszed a kezedbe a gitárt, bár szerintem az elején is jó gitározni, sok új dolgot tanulsz meg és ez jó érzés. -
#67 Na hogy haladsz? Fejlődtél valamennyit? Én sem gitároztam még életemben, ettől várom a csodát:) -
#66 "Scale Runner focuses on teaching scale patterns. It is useful for music writers."
"Harmonically Challenged is a "Simon says" type of game where the player repeats a series of harmonics"
Ezek a minijátékok érdekesnek tűnnek! -
#65 Viszont a magyar Store szokás szerint jó drágán méri őket, 900 ft/darab -
falloutfan #64 jah akkor jo :) kösz kösz -
#63 Már most elérhető elég sok DLC, lásd #55 -
falloutfan #62 helosztok. azt akartam csak meg tudni, hogy majd lesznek új számok is a játékban ? vagy van egy adott track list és kész. amúgy én a pc- re akarom majd megvenni : )) -
#61 Na erről a márkáról még nem hallottam:D Biztos jó:D -
#60 Látod ennyire értek hozzá :)
Ilyet vettem :
-
#59 Nincs alap gitár, sok féle gitár van különböző árakon. -
#58 Amúgy is meg akartam tanulni, de a Rocksmith kimondottan jól jött.
Amúgy egyenlőre sima alp gitárom van, amíg nem tudok normálisan játszani felesleges drága cuccot venni :( -
#57 Csak a Rocksmith miatt vettél gitárt? -
#56 Milyen gitárod van? -
#55 DLC-k! -
#54 Olyan értelmes véleményt nem tudok mondani, mert életemben sosem gitároztam, pár hete kezdtem el gyakorló videókat nézni, de még nagyon béna vagyok hozzá :(
De eddig tetszik, az amatőr fokozat is nehéz még, de rengeteg lehetőség van benne, szerintem max. a profik tudnak majd belekötni. -
#53 Na és milyen a játék? Főleg az érdekelne hogy mennyire gagyi az erősítő szimulátor része. -
#52 Már elhasználtam :) -
#51 Látszik a DLC kódod a képen:) -
#50 Végre megérkezett :)
-
#49 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Rocksmith.XBOX360-iMARS
-
#48 A Mini-játékokban meg az lesz a jó, hogy folyamatosan lehet majd unlock-olni őket, mert mindegyik egy adott stílust tanít meg. Legalábbis ezt olvastam valahol.
Az viszont kicsit gáz, hogy amcsiban már kapható több hónapja, és semmi új játék (Rocksmith 2, Rocksmith : Metallica, stb...) készüléséről nem kaptunk még hírt :( -
#47 Kíváncsi vagyok, hogy tényleg lehet-e belőle tanulni valamit, minijátékok érdekesnek tűnnek. -
#46 Alig várom már:) Mondjuk nekem még több, mint egy hónap, mert PC-re veszem. -
#45 Egyre közelebb a megjelenés :) Már csak 2 hét! -
#44 És a híd is kuka. -
#43 Amúgy nehogy megvegye valaki azt a változatot amihez gitárt is adnak, mert az a gitár szar, a hídnál lévő hangszedő kuka, másik meg ugye nincs. Ugyanennyiért van Epiphone LP vagy SG Special is ami mahagóni nyakkal és használható nyaki hangszedővel rendelkezik. -
Probatbicol #42 Köszi a tippeket, ezeknek utána nézek. -
#41 Hát egy ilyen kábellel nem sokat fogsz tudni kihozni a gitárból. 10 ezer forintért vehetsz egy Behringer Guitar Link-et, azzal már rendesen lehet gitározni gépen is.(egyébként ajánlom a Guitar Rig 5-t, könnyű kezelni és beállítani, sok minden van benne) Persze drágábban is lehet venni külső hangkártyát, akkor jobb a hangzás, de elég a Guitar Link is. Jelenleg az erősítő szimulátorok nagyon közel vannak az igazi erősítőkhöz hangzásban. -
Probatbicol #40 Én ennek azért örülök, mert nem tudtam, hogy ez az usb kábel valami Rocksmith specifikus dolog-e, de ha mások is használják a technikát, akkor remélem úgy lesz, hogy ha megvan a kábel, akkor már csak software kérdése lesz, hogy milyen hangzást hozol ki a gitárodból.
Persze lehet, hogy mindjárt jön egy zenész, hogy ez már így működik évek óta, de én tényleg nem tudtam róla. -
#39 a kinai elmének nincs határa
-
#38 Ja csak ahogy látom ez az egész gagyi. -
Probatbicol #37 Most voltam bevásárolni az auchanban és láttam kirakva egy ilyet:
Ion discover guitar usb
Gondolom ez is ugyanazon az elven működik, 39 900 volt. -
#36 Lehet igazad van, külföldi oldalakon tényleg annyit írnak. A Platinumshop oldala meg nem kiindulópont, mert ott még szeptember 28 van. -
#35 Én úgy tudom, hogy pc-re csak október 19-én jön sajnos. -
#34 Igen, szeptember 28.-án! -
#33 Egyébként ez már biztos, hogy szeptemberben jön PC-re is? -
#32 Hát elég gagyi a hangzás, de a játékhoz elég lesz, ez az amp mód meg jó hogy külön benne van. -
Probatbicol #31 Hát ez mocsok jó... Kell.