751
Rocksmith : authentic guitar game
-
#110 Használtan 20-25 körül kaphatsz LP Special 2-t ami össze sem hasonlítható az LP Juniorral, gitarshop.hu-n érdemes nézelődni, ha találtál valamit ami tetszik akkor linkeld be ide és mondok véleményt, jól meg kell nézni mert olyan hirdetést is láttam már ahol konkrétan a bolti ár felett hirdették, egyébként általában a bolti ár 60, max 70%-áért érdemes használt hangszert venni.(ennyiért mennek most sajnos) -
#109 Igen de a gitáros csomag sem olcsóbb mintha külön megveszed a gitárt meg a játékot... Asszem 58 körül van, ez még drágább is mintha külön vennél meg mindent:) (és ez a gitár egy rakás szar amit adnak hozzá, csak a játékkal akarják eladni...)
#107 Nehéz, de attól még nagyon nagyon szar, hiába bizonygatod hogy nem az, és egyébként ez még egy nagyon könnyű gitár...(LP súlyához meg semmi köze) -
tomvader60 #108 Hehe, a Les Paul-ok általában dög nehezek;)De pont emiatt van jellegzetes hangjuk. -
#107 Nem igazán értek hozzá, de szerintem egy profi módon összerakott gitár van mellécsomagolva. Amin nagyon meglepődtem, hogy elég nehéz, rendesen megfájdult pár csontom a két nap alatt. Igaz eddig a guitar hero műanyag gitárjához voltam szokva, szóval ahhoz képest nem meglepő. Szóval nekem, abszolút kezdőnek tökéletesen megfelel.
Epiphone Les Paul Junior -
tomvader60 #106 Hmm, az addig oké, hogy ugyanannyiért van sg spec, lp spec2, de ez még csak a gitár:S. Hozzádobjuk a progit, már húzósabb az ár:S Lehet használtan kéne gityót néznem... -
#105 Lentebb leírtam pár dolgot róla, olvasd el. -
tomvader60 #104 Milyen a gityó minősége? Főként az szúrja a szemem, hogy szegényen csak egy hangszedő van, ami későbbi fejlődésre Rocksmith-et elhagyva nem igazán használható:S -
#103 Gitárral együtt vettem. -
tomvader60 #102 Értem. Csak a játékot vetted meg vagy a teljes gityós csomagot? -
#101 Eddig egy röccenés nem volt nálam, mondjuk a gépem elég jónak mondható, de szerintem gyengébb vason is szépen futhat. Ezt találtam amúgy:
In order to run Rocksmith properly, your PC MUST meet or exceed these minimum requirements:
Minimum System Requirements
Supported OS : Windows Vista (SP2) / Windows 7 (SP1)
Processor: 2.0 GHz Intel Core2 Duo E4400 or 2.0 GHz AMD Athlon64 X2 3800+ (2.6 GHz Intel Core2 Duo E6750 or 3.0 GHz AMD Athlon64 X2 6000+ or better recommended)
RAM: 2 GB (4 GB recommended)
Video Card: 256 MB DirectX 10.0-compliant card with Shader Model 3.0 or higher (see supported list)
Sound Card: DirectX 9.0-compliant sound card
DVD-ROM: DVD-ROM drive
Hard Drive Space: 12 GB
Peripherals Supported: Windows-compatible keyboard, mouse, Rocksmith Real Tone Cable (USB 2.0 port required)
Supported Video Cards at Time of Release:
ATI Radeon HD 2600 XT / 3000 / 4000 / 5000 / 6000 / 7000 series
Nvidia GeForce 8600 GT / 9 / 200 / 400 / 500 / 600 series
Laptop versions of these cards may work but are NOT supported. These chipsets are the only ones that will run this game.
-
tomvader60 #100 Király:D Gépigény? Itt elég fontos lenne a szaggatásmentesség:D -
#99 Tök laikus vagyok, ez az első komolyabb gitárélményem. A játék nagyon jó, szórakoztató. Pc-re vettem meg, lag valamennyi van, de egyáltalán nem zavaró. Két napja tolom, és érzem, hogy fejlődtem. Sokkalta jobban megy, mint elsőre. Csak ajánlani tudom. -
tomvader60 #98 Alap akkordokat jó párat megtanultam a Musztyból, viszont egy idő után unalmas volt egy könyvből tanulni. A Rocksmith rendszere hangulatosabbnak, szórakoztatóbbnak tűnik. Ráadásul egy gityó+erősítő kombó nem lenne éppen olcsó és akkor még az egyéni hangzásokról nem is beszéltünk:D.
Azért kérdezném inkább a tapasztalatokat, de alig akad egy nyüves magyar fórum a játékból:D -
#97 Ja a képességeidhez, csak nagyon rosszul van megírva ez a rendszer, egy ideig túl könnyű aztán meg túl nehéz stb... Ha gitáriskolát már megtanultad akkor ez a játék nem sok újat fog mutatni... Inkább tanulj új technikákat a netről. -
tomvader60 #96 Muszty-Dobay Gitáriskolát már használtam, mert van egy akusztikus gitárom. A Rocksmith nem azért érdekel, mert ettől aztán überkirályul megtanulok gityózni. Engem a a játék hangulata, praktikái érdekelnek, hiszen az akkordoktól kezdve nagyon sok mindent megmutat. Kizárólag saját magam szórakoztatása lenne a cél:).
Mit takar, hogy hülyén méri fel mennyire gitározol jól? Úgy tudom a képességeidhez igazítja annak függvényében, hogy mennyire találod el a hangokat stb. -
#95 A minijátékok viszont jónak tűnnek. -
#94 Ha gitározni akarsz megtanulni akkor ennél jobb befektetés az Új Gitáriskola például, ez leginkább bohóckodni jó, sok kritika van már róla és mind egyetért abban hogy a játék hülyén méri fel hogy mennyire gitározol jól, tök más hangot hallasz mint amit játszol és inkább csak árt mint használ... -
#93 Viszont ha feltörik és használható lesz ASIO4All-al akkor nem lesz lag. -
#92 Nem tapasztalat és nem is következtetés.(már pár napja megjelent PC-re, szóval voltak akik tesztelték,és mivel abszolút semmilyen beállítási lehetőséget nem ad a játék nem is lehet rajta állítani) Játék közben nem zavaró, mivel a játék nem azt a hangot adja vissza amit lejátszol hanem amit hallani szeretnél:D (de komolyan, elég gáz...) Amp mode-ban viszont zavaró, mivel ott azt hallod amit lejátszol. -
tomvader60 #91 Tapasztalat vagy csak következtetés?
Ha tapasztalat, akkor mennyire zavaró? Mert ha nagy csúszások vannak, akkor nem buli:S -
#90 Laggol PC-n is csak kevésbé, konzolon sem szűnik meg a gond ha nem HDMI kábellel használod, mindenképp laggolni fog, maximum nem lesz annyira észrevehető. Csak azzal a kábellel működik amit a játékhoz adnak, de remélem hogy feltörik, mert az a kábel szar. -
tomvader60 #89 Hellósztok!
Aki megvette pcre a játékot, nem tapasztalt laggot, mint a Gamestarosok a ps3-as verzióval?
Illetve kell-e valami spéci hangkártya a játékhoz? -
#88 Hangolás nélkül el sem engedi kezdeni a játékot. Engem már kimondottan idegesít hogy minden szám előtt teszteli, hogy be van-e hangolva a gitár. Beállításokban nem találtam olyan opciót, ahol ezt ki lehetne lőnni :( -
#87 Igen, mivel olyan nehézre állítja a számot hogy el tudd játszani, nem a teljes számot játszod el ezzel csak nagyon kis töredékét, az ujjad meg sokáig fájni is fog, csoda hogy ilyen sokáig bírtad.(esetleg nincs rendesen behangolva a gitárod?) -
#86 Na megjött a kicsike végre, nyomtam is vele kapásból egy jó 3 órát. Most úgy fáj a bal mutatóujjam, mint a fene:)
Gondolom a technikám még picit hiányos:) Egyébként egész jól megy úgy érzem. Nyilván nincsenek még kimaxolva a számok, de már 20-50% között mozognak, sőt van ami még jobban. Eddig nagyon tetszik. -
#85 Mind1 úgyis lesz valami hack amivel használható lesz igazi hangkártyákkal is. -
#84 Aha szóval csak a saját kábelével lehet használni?:S -
#83 demot mar 1 ideje le lehet tolteni steamrol, de kabel hijan SEMMI nem mukodik, szal sok ertelme volt kiadni :) gondoltam meglehet nezni benne ezt-azt, a program felepiteset, zeneket, barmit, de nem... -
#82 Hát akkor elvileg holnap megjelenik. -
#81 Ha nem HDMI-vel kötöd össze, akkor nincs lag. Erre figyelmeztetnek a játékhoz adott képes leírásban is. -
#80 Az alapvető probléma hogy a cucc nem támogatja az ASIO-t.(és ez konzolokra tudtommal nincs is) Ha egy rendes hangkártyát használsz PC-vel(akár egy Guitar Linket) és azt a játék felismeri és használja akkor valószínűleg ezt a problémát ki lehet küszöbölni. -
#79 Játék közben nem veszed észre, mivel bármit is játszol le kijavítja neked és a jó hangokat játssza le, amp modeban viszont elég feltűnő. -
Probatbicol #78 Na meséljetek, mi a helyzet ezzel a laggal? Ha ez így működik ahogy a videóban volt, akkor gyakorlatilag használhatatlan. Csak náluk volt valami gebasz? -
#77 Király, akkor működik a dolog.
Ez meg most jött:Gamestar Rocksmith teszt -
#76 Haladok-haladok :) Már kezd nehezebb lenni, és néha bele is bukok, de próbálkozom. Már vannak kedvenc zenék, amikben a visszatérő dallamok már fejből mennek, és ez nekem nagy haladás.
A minijáték nagyon bejön :) Az segít eligazodni a gitáron, most arra feküdtem rá. -
#75 Hát, ránézésre látszik hogy csak 1 hangszedő van benne, és ez is pont a hídi hangszedő. Röviden: ezen a gitáron(és a másik kettőn is amit írtam) ugyanaz a gagyi hídi hangszedő van amit semmire sem lehet használni, a nyaki viszont egész jól szól. Tényleg semmire nem jó az a hídi hangszedő, még tisztán is szarul szól, torzítás viszont teljesen megöli. Tapasztalatból írom, mivel 2 évig Epiphone LP Special 2 gitárom volt. -
#74 Akkor így jártam:( Visszamondani már nem fogom a rendelésem, majd max karácsonyra meglepem magam egy jobb cuccal, ezt pedig megkapja valaki a családból:) Amúgy mi a baj vele? -
#73 Kezdésre sem jó, átbaszás az egész, csak a játék miatt tudják eladni a gitárt. Mondom ugyanennyiért sokkal jobb gitárok vannak. Persze győzködni nem foglak, ha akarod dobd ki a pénzed az ablakon... -
#72 Elhiszem, hogy nem a legjobb gitár a LP Junior, de kezdésnek talán megfelel. Amióta előrendelhető a cucc meg is rendeltem a komplett gitár csomagot, ahhoz pedig ezt adják. Majd ha megtanulok valamennyire játszani rajta, akkor veszek egy jobbat. -
#71 Ugyanennyiért szerintem legjobb Epiphone SG Special vagy ha mindenképp LP-t akarsz akkor Epiphone Les Paul Special II.