13
  • Airbus A380
    #13
    Bedőlt a Moovshare és a Novamov is...
  • Vorpal
    #12
    Bár csak akkor is kinyitották volna a szájukat amikor mindenki a sopa ra meg a pipa ra recskázott.

    Egy tanulmány szerint, amíg internet van, addig forradalom nincs, mert mindenki kényelmesen otthon monitor huszárkodik, na ez az anonymous...
  • Lollerka
    #11
    We are Anonymous.
    We are Legion.
    We do not Forgive.
    We do not Forget.
    You should've expected us
  • kriszwells
    #10
    Jól mondod! "Az egészben az a szomorú hogy az emberek 90% nem is tudja miről van szó, vagy egyáltalán nem tud erről."

    De én pl. tudok erről, mert olvastam már több helyen, de ennek ellenére szeretném megjegyezni, hogy nem értem teljesen a dolgot. Valaki elmagyarázhatná.

    Ilyet olvastam: "A szerzői jogi szabályozás reformját kitűző Kalózpárt nevű magyar civil szervezet szerint az ACTA bevezetése káros hatással lenne a szólásszabadságra, a kultúrához való hozzáférésre, a magánélethez fűződő jogra, a nemzetközi kereskedelemre és az innovációra is."

    Értem, a kultúrához való hozzáférés dolgot, nem tölthetsz le, film, zene, könyv stb... megvenni meg nem fogsz annyit mint amennyit ingyen letöltöttél, ergo kevesebb ilyen kultúr dologgal találkozol.

    Nah de pl. itt a "R.I.P. "demokrácia maradéka" ez hogy kell érteni? Vagy a nemzetközi kereskedelemre és innovációra gyakorolt hatását?

    Meg a szólás szabadságot? Ha azt mondják h nem lehet semmilyen fórumot, blogot stb használni a gondolataink kifejtésére azt akkor értem, de akkor ebben a dologban is ilyesmi van?
  • nlght
    #9
    R.I.P. "demokrácia maradéka"
    a nép háta mögött, teljes kussban átvinni egy ilyen törvénytervezetet, no comment, irány a diktatúra, nem kell ide demokrácia... a köv. törvény pár év múlva a kötelező spyware telepítése lesz az otthoni gépedre és az agyba ültetendő RFID chip... simán kinézem a sok pénzéhes politkusból, hogy ezt is megszavazzák bizonyos összegért

    off: nem akarok flamet, csak személyes vélemény, egyedül abban bízok, hogy a jobbik (ha nyerne 2014-ben) eltörli ezt a sok szart, amit a fidesz az emberek arcába lapátolt.
  • RiSeForMuSiC
    #8
    Ugyanezt kérdezném a nagypofájú "szabadságharcos" fideszesekről? Vajon most hol a nagy "Brüsszel nem diktál" melldöngetés? Vagy most jó helyről jön a pénz suttyomban a pártkasszába?
    Tetsuo-nak igaza van, csak én kitolnám kicsi: Deák Ferenc óta nem volt olyan kormánya az országnak, aki rendesen képviselte volna a magyar érdekeket.
  • Reparamorf
    #7
    Erről talán népszavazást kellet volna kiírni...
    Az emberek nagy része fel sem fogja, hogy ezzel bedugta a nyakát a kötélbe.
    Lehet, hogy a sok politikai manőver mostanában, ennek az elrejtésére történt?
  • Extec
    #6
    Az egészben az a szomorú hogy az emberek 90% nem is tudja miről van szó, vagy egyáltalán nem tud erről. Titokban beiktatni egy olyan törvénymódosítást ami minden embert érint, közben senkit nem kérdezve róla jellemzi a mostani világ kormányait... Magyar nyelven alig egy tucatnyi portálon lehet csak róla olvasni, ezért én azt ajánlom mindenkinek aki tudja mi ez, mondja el minden ismerősének hogy miről van szó még nem késő! Ébredjetek már fel emberek, ha így haladunk szép új világ elé nézünk...
  • Tetsuo
    #5
    Lengyelorszagban legalabb tuntetnek emiatt. Ott azert a szabadsag mindig fontosabb, mint holmi orwelli ideologiak.
    Magyarorszagon a liberalizmus terjedese miatt a nemzet szaz felé van osztva. Mindenki mas-mas nezetet vall. Itt mar mindent be lehet vezetni egy babkormannyal vagy a kovetkezovel...
    A teny: Horty ota nem volt kormany, ami a magyar erdekeket kepviselte volna.
  • gosub
    #4
    Na most hol vannak a nagypofájú LMP-sek? Mikor mennek az utcára?
  • FoodLFG
    #3
    A magyar kormány EU/külföld ellenessége is csak addig terjed, amíg a fideszeseknek hasznuk van belőle. Bár most éppen pont a seggnyalás szakaszába léptek a nagy világmegváltás után. LOÁL
  • akash
    #2
    Az eletben soha tobbet nem lesz ember megvalasztva, aki tamogatja/alairja ezt vagy ennek valamilyen mas kontosbe bujtatott formajat

    Ebbol egyertelmu, hogy aki ezt ala merte irni, az mar joval tobbet lopott annal, hogy erdekelje, hogy tobbe nemigaza fog birni lopni.

    Most igy jobban belegondolva lehet, hogy jol jar, ha "csak" nem valasztjak meg ...

  • syn7h37ic
    #1
    Koszos kormány!!! Szívassátok még jobban az embereket! Nyaljunk csak be tövig mindenkinek, nem számít.