The River (ABC)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
ÁÁÁÁÁÁÁ
Xfire: tetko4 / name in game: TetkoRoland COD2/COD4/COD5/COD6/COD8/BFBC2/BFP4F/BF3/MOH2010/OP7/Red Orchestra/Sacred2/DC Universe Online/UT3/GTA4
CefreTeam™ A valóság olyan illúzió, amelyet az alkohol tartós megvonása idéz el?.
Yo, Bitch!
CefreTeam™ A valóság olyan illúzió, amelyet az alkohol tartós megvonása idéz el?.
922044:16 SYSTEM FAILURE SYSTEM FAILURE SYSTEM FAILURE \"I think I crashed your plane\"
de talán jobb lett volna ha lezárják, mert tuti kasza lesz.. netflix-es dologra szerintem nem sok esély van sajnos..
Yo, Bitch!
remélem sikerül neki , és a terra novát is akciósabbra irják.
ez a River meg úgy jó ahogy van,nekem is bejön.
off:
A hírben írják hogy tárgyálnak a Terra Nováról is....én azt is szívesen nézném tovább...
GGMU
Sajna a nézettség elég gyenge volt, igaz még nincs kasza, de azért jött egy ilyen hír...
A Netflix mentheti meg a The Rivert
922044:16 SYSTEM FAILURE SYSTEM FAILURE SYSTEM FAILURE \"I think I crashed your plane\"
de szerintem amit te találtál, ahhoz is jó a hdtv-lol és dimension felirat. Feliratok.info-n minden verzióhoz készül.
Ja és ami egyre gyakrabban elõjön: 720p alatt ne nézzünk már sorozatot emberek :) Fõleg ilyet nem, ami sokszor sötétben játszódik.
Forza Juve! ; Cuore Sportivo! Logo by: SNAKE01
De szerintem is az egyik legjobb újonc. Csak élje túl...
"Bordán Lili a The River – 1×07-ben lesz benne"
PSN ID.: Beegabor
\"Szeresd a tavaszt, vagy húzd meg a ravaszt Állj ki délcegen, vagy feküdj ki részegen Próbálj élni boldogan, vagy ne vedd komolyan.\"
A helyet jól megválasztották, az Amazonas õserdejének nagyobb része a mai napig felderítetlen.
(\__/) ( X.x) ( } . { )
érdekes sztori, kap egy próbát.
Merek annyit, amennyit férfi merhet, ki többet mer, nem ember.
(\__/) ( X.x) ( } . { )
Bazinga!
Start: Február 7.