Barát vagy ellenség, ez itt a kérdés

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Csak, mert akkor az alairas nem stimmel: "A Honvédség Mi-17-es helikopterei felszállás közben" 😉

[NST]Cifu
De azok. 😊

A csapatmunka roppant fontos: rajtad kívül másra is l?hetnek!

Hát igen, egy nagy piros figurát könnyebben lõsz agyon, a zöldekhez, vagy kékekhez képest. Mint amikor látod, hogy ugyanolyan emberek mint a bajtársaid. Errõl van itt szó.
Dehát a codokba kiírja, hogy friendly fire baszki... És miután meglövöd a katona társad lefekszik, elbújik és meggyógyul nem?

Azt hiszem ez így mûködik az usa-ban csak a tenoristák halnak meg, mert easy-re vannak állítva és nem tudják, hogy vissza töltõdik az életük

Ja, es azok a helikopterek az elso kepen nem a Finnorszagtol kapott Mi-8-asok?

"az évszázados hagyományra visszatekintõ vörös egyenruhát egy keki színû váltotta az 1900-as évek végén."

Nitpick: szerintem 1800-as evek akart ez itt lenni

nem mindenhol, ofp, vagy utódaimál, ott is megjelenik oldalt hogy barát... volt miután kilõtted 😄

Nagy igazság: "A diploma a lényeg, nem a tudás" Aki darabolva tölt fel torrentet az egy hülye köcsög :)

A Vörös Báró egy hulladék film, tele elcsépelt klissével pfejj

HP+

Atom Anti-ra gondoltál? Hát mondasz vmit.<#mf1>
NEXUS6
A Vörös Báró jó kis film. Most jut eszembe, hogy vagy egy éve kölcsönadtam, de még nem kaptam vissza!

Histeria est magistra vitae. Ez nem trollkodás, ez online graffiti! ;) https://suno.com/@nexus65ongs

Vagy eleve olyan játék kell ahol nincs friendly fire.
Mennyivel egyszerûbb lenne, atomot a harcmezõre oszt kész. 😊

&#292;|&#936;>&#8776;i&#295;&#8706;|&#936;>/&#8706;t (Az ember) \"Tudásra törpe és vakságra nagy.\" \"Ami igazán lényeges, az a szemnek láthatatlan.\" Használj TE is szinkrotronsugárzást!

Mondjuk egyes helyeken már egyenruha alapján is azonosítani lehet mindenkit. Persze pályafüggõ.
Majd ha a katonáknak ilyen "teljes zárt" sisak lesz, abban lesz majd HMD, és GPS alapján leeht látni a szövetséges katonákat. 😄

"I am the man who surpasses God!" "Kill me and become a hero, or die by my hand and become one of my victims."" "See you space cowboy..." "Roger, roger."

Íjnál meg ugye piros illetve zöld alma jelenik meg felette..😊

Köszönöm, várom a folytatást.
Hát jah, meg eleve a térképen látom, ha a közeledõ pont piros 😊
Nem értem a próblémát. Ha a puskával rácélzok valakire, megjelenik a feje felett a nick, és ha piros lõni kell, ha zöld akkor barát 😊
JethroHUN
Lõj elõbb, kérdezz késõbb.

Don't need to be accurate, just shoot more bullets!

Nagyon jó cikk.
Néztem modern egyenruhákról képeket, kb egy árnyalat milliomod része a különbség kettõ között. 😄
Valami olyasmit olvastam hogy a jenkik egyenruháján van valami, ami zavarja az UAV/helikopterek kameráit, és így meg lehet különböztetni õket. :S Persze az irakiak és többiek "egyenruhái" nem nagyon hasonlítanak rájuk, de úgy tudom így is sok friendly fire volt.

Hepburn ftw

"I am the man who surpasses God!" "Kill me and become a hero, or die by my hand and become one of my victims."" "See you space cowboy..." "Roger, roger."

Ja! Remek!

Nagyszerû cikk! Várom a folytatást! 😊