20
-
Papichulo #20 Csak, mert akkor az alairas nem stimmel: "A Honvédség Mi-17-es helikopterei felszállás közben" ;) -
#19 De azok. :) -
samebadi #18 Hát igen, egy nagy piros figurát könnyebben lősz agyon, a zöldekhez, vagy kékekhez képest. Mint amikor látod, hogy ugyanolyan emberek mint a bajtársaid. Erről van itt szó. -
finizlik #17 Dehát a codokba kiírja, hogy friendly fire baszki... És miután meglövöd a katona társad lefekszik, elbújik és meggyógyul nem?
Azt hiszem ez így működik az usa-ban csak a tenoristák halnak meg, mert easy-re vannak állítva és nem tudják, hogy vissza töltődik az életük -
Papichulo #16 Ja, es azok a helikopterek az elso kepen nem a Finnorszagtol kapott Mi-8-asok? -
Papichulo #15 "az évszázados hagyományra visszatekintő vörös egyenruhát egy keki színű váltotta az 1900-as évek végén."
Nitpick: szerintem 1800-as evek akart ez itt lenni -
sanyicks #14 nem mindenhol, ofp, vagy utódaimál, ott is megjelenik oldalt hogy barát... volt miután kilőtted :D -
atomkrumpli #13 A Vörös Báró egy hulladék film, tele elcsépelt klissével pfejj -
MR007 #12 Atom Anti-ra gondoltál? Hát mondasz vmit. -
#11 A Vörös Báró jó kis film. Most jut eszembe, hogy vagy egy éve kölcsönadtam, de még nem kaptam vissza! -
philcsy #10 Vagy eleve olyan játék kell ahol nincs friendly fire.
Mennyivel egyszerűbb lenne, atomot a harcmezőre oszt kész. :) -
zolis #9 Mondjuk egyes helyeken már egyenruha alapján is azonosítani lehet mindenkit. Persze pályafüggő. -
EnxTheOne #8 Majd ha a katonáknak ilyen "teljes zárt" sisak lesz, abban lesz majd HMD, és GPS alapján leeht látni a szövetséges katonákat. :D -
Deus Ex #7 Íjnál meg ugye piros illetve zöld alma jelenik meg felette..:)
Köszönöm, várom a folytatást. -
Alfa Of NS #6 Hát jah, meg eleve a térképen látom, ha a közeledő pont piros :) -
YMan #5 Nem értem a próblémát. Ha a puskával rácélzok valakire, megjelenik a feje felett a nick, és ha piros lőni kell, ha zöld akkor barát :) -
#4 Lőj előbb, kérdezz később. -
EnxTheOne #3 Nagyon jó cikk.
Néztem modern egyenruhákról képeket, kb egy árnyalat milliomod része a különbség kettő között. :D
Valami olyasmit olvastam hogy a jenkik egyenruháján van valami, ami zavarja az UAV/helikopterek kameráit, és így meg lehet különböztetni őket. :S Persze az irakiak és többiek "egyenruhái" nem nagyon hasonlítanak rájuk, de úgy tudom így is sok friendly fire volt.
Hepburn ftw -
teddybear #2 Ja! Remek! -
flexike #1 Nagyszerű cikk! Várom a folytatást! :)