Barát vagy ellenség, ez itt a kérdés
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Azt hiszem ez így mûködik az usa-ban csak a tenoristák halnak meg, mert easy-re vannak állítva és nem tudják, hogy vissza töltõdik az életük
Nitpick: szerintem 1800-as evek akart ez itt lenni
Nagy igazság: "A diploma a lényeg, nem a tudás" Aki darabolva tölt fel torrentet az egy hülye köcsög :)
HP+
Histeria est magistra vitae. Ez nem trollkodás, ez online graffiti! ;) https://suno.com/@nexus65ongs
Mennyivel egyszerûbb lenne, atomot a harcmezõre oszt kész. 😊
Ĥ|Ψ>≈iħ∂|Ψ>/∂t (Az ember) \"Tudásra törpe és vakságra nagy.\" \"Ami igazán lényeges, az a szemnek láthatatlan.\" Használj TE is szinkrotronsugárzást!
"I am the man who surpasses God!" "Kill me and become a hero, or die by my hand and become one of my victims."" "See you space cowboy..." "Roger, roger."
Köszönöm, várom a folytatást.
Néztem modern egyenruhákról képeket, kb egy árnyalat milliomod része a különbség kettõ között. 😄
Valami olyasmit olvastam hogy a jenkik egyenruháján van valami, ami zavarja az UAV/helikopterek kameráit, és így meg lehet különböztetni õket. :S Persze az irakiak és többiek "egyenruhái" nem nagyon hasonlítanak rájuk, de úgy tudom így is sok friendly fire volt.
Hepburn ftw
"I am the man who surpasses God!" "Kill me and become a hero, or die by my hand and become one of my victims."" "See you space cowboy..." "Roger, roger."