Iron Sky

Oldal 1 / 4Következő →

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Kijött a film játékverziója. Tört változat is van.

Mikor adják le itt a filmet magyarul?? Karácsonykor, vagy késõbb?
Ryleh
a korai trailerek kb 50 % a nem lathato a filmebn....talan van uncut verzio is?

amugy vartam,s tetszett is a film...
Bekepzelt Amcsit is oda teszi ahova valo,a PR ert mindent,stb.
nem is csoda hogy odaat a amerikai közösült allatoknal nem volt annyira nepszeru

birdo
most már mind1...megnéztem )))

A valóság az, ami akkor sem tűnik el, ha már nem hiszünk benne.

[NST]Cifu

A csapatmunka roppant fontos: rajtad kívül másra is l?hetnek!

Az RTL-nek mi köze a mozihoz?

[NST]Cifu
Talán ha az RTL kegyeskedik végre a moziba vagy a TV képernyõre küldeni...

belarus
Ehhez a filmhez mikor lessz magyar szinkron?

[NST]Cifu
Szép lenne, ha így mûködne a második rész, de én erõsen kétlem. 😄

joebacsi
Látom nem csak én drukkoltam egyedül a németeknek 😊
(Amúgy vélhetõen a b machina azért nem hallható a filmben, mert mikor a laibachnál meglátták a semmibõl elõtûnõ csillagflottát, akkor visszavonták a jogokat 😊)

www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"

joebacsi
Milyen gyõzelemhez?
Egyedüli örömboldogságban a nácik maradtak a film végére a hold túloldalán. Megrázzák magukat, az idõsebb náci nõci, aki beszólt a végén, kidobja a fekát a légzsilipen, összeheggesztik az "Istenodabaszása" Zváj-t, várnak egy kicsit és jól meghódítják a szétatomozott föld maradékát 😊

www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"

Én néha fetrengtem a röhögéstõl sztem jó film lett, valóban mély mondanivalóval. A poénok ütnek(én az enszes jeleneteken fetrengtem), a cGI tökéletes, a forgatókönyv ugyan lehetett volna jobb, de a mai aaa sci-fiknél mindenképp jobb, végre nem a "jönnek az überhájtek élienek de amerika lezúzza õket" fíling van jelen, hanem TÉNYLEG kell az amcsiknak help a gyõzelemhez. Nem tökéletes, vannak hibái de szerintem jó film: 8/10
HTS s3rg1nh00
igen meggyõzõ érveid vannak 😊

BF2 TOPIC #99999 kétszer is:D

Blasta
Szánalmas "alkotás" lett, pedig az otlet kurvajó volt, 2/10

"Az amatörnek 100-ból 99 fotója sikerül. A profinak 100-ból csak EGY!"

AnuluWork

"Awdsmfafoothimaaafootafootwhscuseme" JB

Teppik Amon
Egyszer nézhetõ volt, pár jó poénnal.

Teppik Amon, Dzsel-völgy, Piramisok

Carlos
Azon én visítottam a röhögéstõl... Párom nem is értette mi bajom. 😊

Þór vígi þessi rúnar

a.carkey
A Bukásos jelenet is aranyos volt. 😊

De rengeteg jó kis poén volt benne. Mindezek ellenére többet vártam ebbõl az ötletbõl.

A medve nem játék.

Zomil
nekem a kedvencem, mikor mindenki kiröhögi észak-koreát 😄

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

nagyon fasza volt, a maga nemében tényleg egyedi lett, különösen a nácik célkeresztje tetszett az ûrhajóban 😄
meg mikor az enszben kijelenti a nõ, hogy a második világháborút is mi nyertük meg, az orosz hogy felkapja a vizet 😄
öregharcsa
itt vannak letölthetõ feliratok

http://pspfilez.extra.hu/

LasDen
jaa jóó...😄DD

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

Totti5
Iron.Sky.2012.BluRay.1080p.DTS-HD.MA.5.1.AVC.REMUX

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

LasDen
HD lesz belõle???

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

Totti5
Ez a felirat le lett tiltva, kérünk, ne használjad.

AnuluWork
?

"Awdsmfafoothimaaafootafootwhscuseme" JB

van már felirat
birdo
nem "ott szeretne szinkront.... asszem ))

A valóság az, ami akkor sem tűnik el, ha már nem hiszünk benne.

[NST]Cifu
LoL 😊

Itthon még csak idõpont sincs, mikor mutatják be, de te már szinkront szeretnél? 😊

SirAlo
Es szinkron mikor lessz?

Intel Pentium E5200 2,5Ghz | Geil Ultra 4GB DDR2 800MHz Ram | SAPPHIRE HD 4830 | WD 320GB 7200 RPM |

HTS s3rg1nh00
és a lentebb linkelt katyvasz fordítása,vagy teljesen új?

Már készül a magyar felirat hozzá, és 40%-nál tart már.
[NST]Cifu
Nem állítom, hogy tökéletes film, lehetett volna a forgatókönyvön dolgozni még egy kicsit, de mindent összevetve tényleg jó filmnek tartom.

Ahogy SQJ is írta, nagyon durva társadalomkritika van benne, még a humorban is elültetve (mikor az amerikai elnöknõ dühösen megkérdezte az országok vezetõit, hogy van-e olyan, aki nem fegyverezte fel az ûrhajóit... és erre a Finn nagykövet félénken felteszi a kezét... na ott behaltam a röhögéstõl 😛). És nem kapunk valami nyálas amerikai happy endet, mert olyan sosincs. Még egy normálisabb filmben sem.

A CGI közel hibátlan, az ûrharcoknál meg sem próbálja magát komolyan venni, mégis látványvilágban übereli a Star Trek-et is.

Nem lesz még annyira sem népszerû, mint a Battleship, pedig ezerszer több mondanivalója van, és ezerszer több köze van a Sci-fihez.

Jó, hogy az alkotók felbátorodtak, és tervezik egy Prequel és egy második rész elkészítését. Remélem a forgatókönyvírás terén fognak fejlõdni, és akkor lealáznak mindenkit...

Carlos
A végén egy kicsit azért döbbentem...

Þór vígi þessi rúnar

Sir Quno Jedi
Ez sem nem komédia, sem nem tragédia, a kettõ ötvözete. Inkább szatírikus társadalmi tükör a mai beteg világnak. Igazi Odüsszeia, egy lehetõség az újrakezdésre.

Ez lenne amúgy klasszikusan a sci-fi mûfajának a lényege, hogy társadalomkritikát mondjon "fantasztikus" keretek mögé bújtatva (és így átcsusszanjon a "rendszer" figyelõ õreinek tekintete alatt, cenzúra rulez). Mint a régi szép idõkben a klasszikus sci-fi írók esetében! Ilyen szempontból ez egy kicsit még kezdetleges, enyhén amatõr, de VALÓDI scif-fi, a régi nagyok mintájára, mintegy tisztelgés azoknak.

Én elégedett voltam, újrakezdésenk nem rossz és tudjuk azt is, hol lesznek legközelebb "nácik"... 😄

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

Zomil
én is azt hittem, h egy kicsit komolytalanabbra veszik a figurát.

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

Totti5
Nagyobb poénokat vártam. A látvány amúgy teljesen jó volt, meg az ötletek/lopások is. Színészekkel sem volt gond, de nem volt kiemelkedõ semmiben.

Ha lesz itthon DVDn, megveszem majd, vagy BR olcsón.

HTS s3rg1nh00
elég rég láttam filmet,amire azt mondanám megéri dvd-n megvenni(még ha nem is rögtön megjelenéskor),ez pedig olyan 😊

LasDen
a film nagyrésze közepes...korrekt, de semmi kiemelkedõ...
viszont a befejezés - az utolsó 6-7 perc - szerintem igazán kivételesre sikeredett és a zene is kiváló volt....

Carlos
Hát ha moziban kellett volna megnézni fanyalognék az elköltött pénz miatt, de így egész jó volt...
Egynek jó.

Þór vígi þessi rúnar

Zomil
Végeztem én is vele. Egy B-kat filmhez képest sztem teljesen rendben volt és igazábol gagyibbra számitottam, de tetszett 😊

Zomil
elég borzaszto...elkezdtem vele nézni, de csak jobban összezavart, mintha inkább csak a hangokra figyeltem volna :S

Totti5
Egynek elment.

Sir Quno Jedi
Gyjó volt.

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

Totti5

Totti5
Iron.Sky.2012.AC3.DVDRip.XViD-ReminxHD

<#taps> töltöm, nézem😊

[NST]Cifu
Van egy érzésem, hogy itthon nem lesz túl sikeres ezek után a mozikban... :\

Gratulálok az RTL-nek, ismét alkottak...

öregharcsa
Akkor már csak egy normális felirat kell majd hozzá, ha raktak volna az amazonos DVD-re már meg is venném...

http://pspfilez.extra.hu/

HTS s3rg1nh00
2 nap múlva
Dvdrip

joebacsi
2 nap múlva
DVD

Oldal 1 / 4Következő →