29
-
#29 A fenti mondatod alapján feltörted / barmoltátok a gépet. Ehhez nincs mit hozzá fűzni. Egyébként garanciás lenne, de még ha letelt is a garancia (ami 3 év ugye) akkor is 80$-ért kicserélik zsírújra ha elbaszódott. Azon kívül tört gépekből aminek a hűtéséhez hozzányúltak még csak beszartat láttam. A gyári állapotúak meg hibátlanul mennek haveroknál és nálam is. -
#28 "szintén zenész", én 2008 közepén vettem amikor 45K lett az arcade és még jó (igaz csak akkor játszok vele többet amikor kijön egy új JRPG/bullet hell shooter, ami régen sok volt ma már xbox360on egyre kevesebb). -
#27 Pech. Enyém már 3 éves lesz és semmi gondja. -
zapa #26 Nekünk van 3 db 360-as mind volt már három ledes, az egyik hónapok óta szervízben van, nem tudják beszerezni a hozzá való alaplapot, mindet úgy vettük, hogy ez már jobb fejletttebb mint az előző, de mindig kiderült, hogy ez nem így van. Tuningolt hűtéssel jobban bírja. De a dunakeszi Auchan-ban kb 3 perc alatt úgy ellőttük, hogy kb 1 évig ott díszelgett úgy, hogy nem működött.
Lehet ezt még fokozni? -
sanyicks #25 Mondjuk azért hogy ne kelljen havi 2-3 ezret fizetni egy netelérés korlátozásért(live)? -
xinosz #24 Ez szerintem bullshit! Azért veszek konzolt h játszak rajta, nem azért h lakást vezéreljek vele, te jó ég! Telenyomatják ilyen tök fölösleges dolgokkal,aminek a felét sem használná az ember,aztán szar is lesz meg drága is! -
#23 akkor inkább: olcsó TV, egy mégolcsóbb wiiuval még egy erős "otthonhasználatos" tablet is megvan.
...de ott a tablet csak azért erős mert konzolról streamel, arra meg ott az onlive/gaikai, érdekes dolgok lesznek itt. -
asgh #22 Szerintem az MS-nél már a smart TV korszakra készülnek. Ha a TV-k médialejátszó funkciók mellett játékkonzol teljesítménnyel is rendelkeznek akkor azt megtámogatva egy online app-bolttal gyakorlatilag lenyomhatják a konzolokat, mert minek vegyek konzolt, ha a TV alapból is tudja ugyanazt.
Ha viszont az xbox piaci erejét felhasználva beelőzik a piacot, akkor megfordul a kérdés: minek vegyek drágán smart TV-t, ha egy olcsó TV egy olcsó xbox-al ugyanazt megcsinálja, csak nagyságrendileg több játék van rá? -
sanyicks #21 persze pont szar "mikor hogy" működő, zárt, cpu zabáló smb, nyílt pöccre működő dlna helyett... fordítva inkább. -
BlackVoid #20 Ó jaj! Az új X-Box 15 percig fog bootolni és baromi lassú lesz. ;) -
#19 Növelik a tudását a gépnek de csökkentik majd az élettartamot. Valamit valamiért. -
figure85 #18 Azért írtam, hogy ez csak egy elvi példa, hogy a konzol nem úgy működik hardverileg mint egy PC. Hanem elég egy adott eszközre fejleszteni, nem kell 400 féle-fajta hardverrel vesződni, meg az API-val. -
#17 de mégcsak nem is igaz ^^
ha mai pc alkatrészeket tesznek bele, akkor pl nagy probléma lenne hogy pl a cpu nem tud közvetlenül hozzáférni a videomemóriához, a gpu a ramhoz, az X86os proci nem is a legjobb nemhiába nem azokat használják sem a mobiloknál sem a nagyobb szervereknél és persze a konzoloknál sem, meg a régebbi machintosokban sem. -
SupraMKIII #16 Nekem is megütötte a fülem ez a "Messze nem csak játékra lesz alkalmas" mondat: Ez alapvetően a konzolok üzletmodelljével erősen ütközik, nem véletlenül bukott bele a sony is:
Ha ugye (állítólag) önköltségi ár alatt adom az eszközt, akkor a játékokon lesz nyereség. Namost ha bármire használható, amihez nem kell játék, akkor massziv veszteséget termel.
Az persze lehet hogy a sony alapvetően kezelte rosszul a problémát, kihozhatott volna felárral pl. linux-os változatot - de gyanítom, hogy ahoz, hogy az átlagos nyereség így is meglegyen (mondjuk úgy saccra alapkonzolonként 10 játék) talán háromszoros áron kellett volna adnia - ezzel pedig agyonvágta volna az ár/teljesítmény viszonyt. -
jézusom #15 Kéne bele iptv, meg smb. A DLNA-t meg elfelejteni. Ja és XBMC támogatás -
Attila1234 #14 A Steam se bukott el, pedig ott sincs doboz. -
atomkrumpli #13 Az onlive/gaikai jön ezerrel, lapátolják bele a nagy cégek a pénzt.
Nincs warez, nehéz lesz a csalók dolga, egy lepukkant gépen vagy tv-n, telefonon, tableten is tolhatod a játékot. Az ötlet nem rossz de ez is azon fog elbukni hogy az egyén birtoklási vágyát nem lehet a "semmivel" kielégíteni. Doboz kell, kollektoros marhaság, műanyag, kis autó, színes papírlapok, pléh doboz ami menő vagy 2 napig. -
#12 Én azt gondolom, hogy a köv Xboxban a kinect és a meglévő technológiák nagyobb integrációja az ami "új szintre emeli" a konzolt. Én el tudnék képzelni egy xboxot a nagyszobában, ami mindent vezérel a kinect továbbfejlesztett rendszerén keresztül szóval kézjelekkel. Hazamegyek beszólok, hogy kinect (vagy el lehetne nevezni ahogy akarjuk), sportcsatorna a tévére, mutasd az index.hu-t, és indítsd el Madonnától a Ray of Light-ot. Közben levetközik az ember kényelembe helyezi magát, a meccs uncsi, ezért; Kinect! Hívd James-t. Pütty pütty, kicsöngés, James feje megjelenik a tévén. Beszélgetés közben, van kedved hálóban Halozni James? Van. Akkor Kinect! indítsd a Halo 5-öt és connectálj James-sel. és már mehet is a kontrollel meg a gyilok :) Jó kis konzol lenne ez, és technológiailag semmi akadálya nincs, csak szerzvezés és szoftver integráció kérdése. -
figure85 #11 Mivel a konzol célhardver ezert nem érdemes összevetni a pcvel. Ha beletennének egy mostani "középkategoriás" gép alkatrészeit pl. i5 2500, 4 giga ram, gtx560ti(hd6950)/ természetesen ezeket csak nagyon sarkított elvi példa/, akkor olyan szintü játékokat tudnának késziteni rá, hogy pcn kb legjobb esetben is csak kb 5 év mulva érné be öket grafikailag. -
sanyicks #10 nem fognak áttérni. Olyasmi még úgy 10 évig biztosan nem fogja hozni azt a minőséget mint egy gépen futtatott játék. Nincs gerinchálózat. Majd ha stabil 30 mbit letöltés megvan mondjuk innen amerikába(vagy bárhova a világban) minden időszakban 5ms alatti pinggel, akkor majd jöhetnek a cloudos játékok. -
#9 konzolokban mindíg is kevés de gyors memória volt, és gondolom nem azért, mert hozzánemértő emberek rakták össze őket, és kérdeztek volna meg egy hozzáértő pctuningoló "szakit" (mert még a végén valami intel corei proci kerülne beléjük, és 200ezer forintba kerülne és két év múlva jöhetne az új konzol) ^^ -
#8 Ha bootolható lemezről csak a játék futna elég lenne 1 giga is, illetve nem is fogják vissza magukat a programozók, mert "memória az van bőven a pckben". -
#7 az ubisoft azt csinálja DRMjével, a hawx2 és azutáni játékokat (amikhez net kell, de valamiért nem kell mindegyiknek) nem tudják feltörni. -
gombabácsi #6 az onlive jellegű dologra fognak áttérni, mert ezzel teljesen megszűntetik a warezolást
sőt, nem is kell teljesen áttérniük, csak bizonyos adatokat kéne stream-elni és teljesen véget érne a game warezolás, pl játék scriptelést, hangokat stb. így a sávszélt se nagyon foglalnák és ugyanaz lenne az eredmény warez szempontból -
#5 Most akkor a M$ csinál egy PS3-at?
Csak én is hozzátenném, hogy minekután az otthoni szórakoztatóelektronikai központ koncepciója nem igazán jött be a Sony-nak, szépen elkezdte megnyirbálni a képességeket.
Én jó egy évig használtam, helyesbítek próbáltam használni PC helyett. Háááát ... hagyjuk.
Ma egy átlagos játék PC memória igénye olyan 4GB körül van. Ezt mondjuk belerakják az új boxba, de mi lesz kb 2 év múlva, amikor valszeg olyan 8 GB lesz ugyan ez? A PS3-at is pont a memória miatt nem lehetett igazán használni. -
NullZ3r0 #4 Hát, a PS3-mat lehetett PC-ként használni, amíg a Sony ki nem vette belőle ezt a funkciót. Volt is belőle botrány.
Azonban biztos vagyok benne, hogy továbbra is meg lehet tenni egy kis hackeléssel. -
#3 Nemhinném, az akkor lenne ha a játékok kétévente igényelnék hogy vegyünk bele mégtöbb memóriát, nagyobb cput-gput, hogy alig fejlődjön a grafika/fizika, most majd tesznek bele egy böngészőt (ami a másik két konzolban eddig is volt). -
lamer the true #2 "Messze nem csak játékra lesz alkalmas"
Szóval akkor feltalálják a PC-t? -
TomecK #1 Hát, a törésvédelmet kb. akkor el is lehet felejteni mint tényezőt.