Irány: A Gettó
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
CPU: AMD Phenom II X4 965 Black Edition 3.4 Ghz RAM: Corsair XMS3 4GB DDR3 1600Mhz GPU: ASUS nVidia GeForce GTX 750 Ti OC 2GB GDDR5 OS: Windows 7 PSN ID: Robbie_0222
JetiRulez
JetiRulez
JetiRulez
Pathelyzet, mert bár van itthon egy X2-es, de kevés neki a 300W-os noname táp és gyakran kékhalálozik a rendszer. A táp valós teljesítménye nagy valószínûséggel nem több 200-nál, mert simán el kéne bírnia a gépet.
JetiRulez
A Sólyom Végveszélyben a férfiak Titanic-ja. Posztapok/zombie addict
Öcsém gépén akarok vele hi-res (normál) módban játszani, de valami veszettül szaggat. Árnyékokat kikapcsoltam. Detailed textures-t is, amirõl fogalam sincs mi, a megjelenítésen semmit se változtat, de valamennyit javít a játék sebességén a kikapcsolt állapot. Textúrák minõsége minimálisra véve és a felbontás 640x480x16, amit nem tudok ennél lejjebb tornászni. Textúraszûréseket pedig szintén kinyomtam. Így is egyes pályákon játszhatatlanul szaggat.
A gép pedig áll: 2GHz Sempron, 2G DDR2, 256M 7200GS low-profile, 7200RPM HDD, W7 Pro.
Talán az oprendszernek lehet kevés a CPU és azért csinálja ezt? Rakjak vissza egy XP-t?
JetiRulez
JetiRulez
Az elsõ hosszászólásba kellett volna rakni, de így is jó lesz. Berakom ide a release videót:
Remélem jó lett a kódolás.
JetiRulez
Ez a pálya nekem is sok fejtörést okozott korábban. Amíg nem volt fórumtéma, akkor írtam a készítõnek, hogy segítsen ebben.
Válaszul "Én lehetek eddig az egyetlen, aki ezt végigjátssza." 😄
Aztán meg választ kaptam az 1. hozzászólásomra. Én low-res textúrabeállításokkal játszom hardver híján. Ott az utcán egy garázsajtó, amit a kék kulccsal kell kinyitni. Csakhogy nálam nem látszik a garázsajtó mellett semmilyen kulcslyuk. Tapogatni kell az üres falfelületet és egyszercsak berakja a kulcsot.
JetiRulez
na,bemész a házba,le az alagsorba.Ott van egy csatorna és elmész a végére,ott van egy rés.bedobsz egy c4-et és kirobban a fal.
episode 1,level 4.
egy ajtón lehet bemenni egy házba.az alagsorban ott a kék kulcs de egy résen keresztül látom.
ahhoz a házhoz kell ahol a 'cypress hill - superstar' megy.sehova máshova nem tudok menni.Ötlet?
SigS: A PH! fórumhoz vagyok szokva. 😛
JetiRulez
"A barátok olyanok mint a hópelyhek. Ha lepisiled őket eltűnnek" :)
ssszzéééépppúúúúúúúúöööeeeeeeeeeeeeeeee
Mondom én hogy cigányos <#nevetes2>#nevetes2>
gyorsan letiltották <#falbav>#falbav>
Ez volt az elsõ számítógépes játék és az utolsó is amire apám azt mondta,hogy kiakarja próbálni 😄
lehet megérné végig vinni, már csak a poénok miatt is 😄
★ d λ r k i Steam http://steamcommunity.com/id/darki81 ★
JetiRulez
Elõször egy rövid bemutatás.
Ez egy magyar fejlesztésû FPS játék. Egy Duke Nukem 3D átirat (úgymond total conversion), vagyis annak a motorjára épült. Rajongói munka révén ingyen letölthetõ a hivatalos oldalon lévõ linkekrõl. Valamint további információ, háttértörténet, stb. ugyanott:
http://www.myspace.com/iggame
A kérdésem pedig:
Elakadtam az E3L8-on (Egy esõs hétköznap). Kék kulcsom már van, de nem tudok mit kezdeni vele. Nem a videotéka ajtaját nyitja. Elkerülte a figyelmemet valami rejtett nyitó?
JetiRulez