34
Irány: A Gettó (Destination: Ghetto)
-
Robi546 #34 Honnan tölthető le ? Ez kell nekem! :D -
#33 Beújítottam egy 3 GHz-es P4-es konfigot. Itt most valószínűleg a RAM lehet kevés. Meg kellene toldanom az 512 Mb-ot még ugyanennyivel. -
#32 Nem járja. Alig jobb a rendszer az újjal. Erősebbet már az alaplap korlátai miatt sem tudtam venni hozzá. Bevezetem az új rendszert. Hónapról hónapra mindig venni fogok egy új hardvert. Így nem lesz vészes a dolog. Már mással is szívesen játszanék. Mondjuk befejezném végre a GTA4 DLC-ket. -
#31 A modellek nélkül pedig nem lesz teljes a játék. Most rakok bele jövőhéten egy másik procit a kis gépbe. Az 1600-as Duront Athlon 2500+ váltja fel. Meglátom mit szól hozzá a játék. -
iggame #30 Egy példa: http://udn.epicgames.com/Two/rsrc/Two/DetailTexture/ExampleRoom.jpg -
iggame #29 A detail textúrákat közelről lehet látni, nem húzza nagyon a gépigényt szerintem. Elárulom neked, hogy a modellek húzzák nagyon le a teljesítményt. Elég azokat kikapcsolna azonban utána ocsmány lesz a játék. Sorry. -
#28 Nem lesz jó sehogy se. Figyeltem játék közben a CPU terhelést. Ahogy elindítom, 100%-on pörög. Egy magból is legalább 3GHz kellene ide, de most nem költök kockulásra. Az esős pályákkal nincs bajom, mert azok normálisak. A sok tereptárgy és textúra, - kimondottan a kukoricás pályákon - na azok húzzák aztán rendesen a gépet.
Pathelyzet, mert bár van itthon egy X2-es, de kevés neki a 300W-os noname táp és gyakran kékhalálozik a rendszer. A táp valós teljesítménye nagy valószínűséggel nem több 200-nál, mert simán el kéne bírnia a gépet. -
#27 figy.(win7)egy phenom x4 965 meg 4hb ram meg hd4670.De amikor az eső esik letépte a gépemet.Majd rájöttem alt+tab várni kell kicsit és visszalép az ember és már jó is. -
#26 Most pedig tapasztalatokat szeretnék gyűjteni arról, hogy ki milyen gépen játszik a játékkal.
Öcsém gépén akarok vele hi-res (normál) módban játszani, de valami veszettül szaggat. Árnyékokat kikapcsoltam. Detailed textures-t is, amiről fogalam sincs mi, a megjelenítésen semmit se változtat, de valamennyit javít a játék sebességén a kikapcsolt állapot. Textúrák minősége minimálisra véve és a felbontás 640x480x16, amit nem tudok ennél lejjebb tornászni. Textúraszűréseket pedig szintén kinyomtam. Így is egyes pályákon játszhatatlanul szaggat.
A gép pedig áll: 2GHz Sempron, 2G DDR2, 256M 7200GS low-profile, 7200RPM HDD, W7 Pro.
Talán az oprendszernek lehet kevés a CPU és azért csinálja ezt? Rakjak vissza egy XP-t? -
#25 akkor ezzel kevertem.my bad. -
#24 Ilyenről nem tudok. 2006-ban szereztem tudomást a készülő játékról és azóta folyamatosan figyelemmel kísértem a mySpace blogjukat. A második (Tél nevű) fejezetben, ha jó emlékszem, van egy karácsonyi pálya. -
#23 elvileg van valami karácsonyi kiadás is.De lehet csak ötlet volt.mintha láttam volna ilyet.Én még nem végeztem vele,csak gondoltam hátha érdekel:) -
#22 Ma délelőtt befejeztem a játékot. Végigjátszottam az egészet. Jól szórakoztam. Legalább 15 óra biztosan volt a 4 fejezet.
Az első hosszászólásba kellett volna rakni, de így is jó lesz. Berakom ide a release videót:
[IMG]http://noob.hu/2012/01/26/iggame_release.PNGIrány: A Gettó (Destination: Ghetto) release trailer[/IMG]
Remélem jó lett a kódolás. -
#21 Az ilyen falakat bármilyen fegyverrel szét lehet lőni, de a C4 gyorsabb és gazdaságosabb. ;)
Ez a pálya nekem is sok fejtörést okozott korábban. Amíg nem volt fórumtéma, akkor írtam a készítőnek, hogy segítsen ebben.
Válaszul "Én lehetek eddig az egyetlen, aki ezt végigjátssza." :D
Aztán meg választ kaptam az 1. hozzászólásomra. Én low-res textúrabeállításokkal játszom hardver híján. Ott az utcán egy garázsajtó, amit a kék kulccsal kell kinyitni. Csakhogy nálam nem látszik a garázsajtó mellett semmilyen kulcslyuk. Tapogatni kell az üres falfelületet és egyszercsak berakja a kulcsot. -
#20 kövi mapon sűrűn ments mert én elfelejtettem és ismét innen kezdtem:) -
#19 Köszönöm! -
#18 igen,mert bemész abba az épületbe aminek nyitva az ajtaja.Ott van a park után közvetlen,vele szembe van egy sikátor(a cypress hill zenével).
na,bemész a házba,le az alagsorba.Ott van egy csatorna és elmész a végére,ott van egy rés.bedobsz egy c4-et és kirobban a fal. -
#17 Ezt részletezd pls, mert kirobbantom a rácsot csak lyuk van alatta négy fallal. Nem jutok tovább. -
#16 ok.megvan.egy földön lévő rácsot kellett kirobbantani. -
#15 Én megakadtam azon a mapon amikor esik az eső(a sulis rész után)
episode 1,level 4.
egy ajtón lehet bemenni egy házba.az alagsorban ott a kék kulcs de egy résen keresztül látom.
ahhoz a házhoz kell ahol a 'cypress hill - superstar' megy.sehova máshova nem tudok menni.Ötlet? -
#14 Azokkal már annál inkább. De egyiket se tudtam végigvinni. Inkább megnéztem a végigjátszásokat és jókat mulattam rajtuk.
SigS: A PH! fórumhoz vagyok szokva. :P -
#13 azaz :D -
#12 revenge of sorozat is jó volt.Tomcat csinálta anno.suli,police,army...kindergarten sose lett kész:( -
#11 Miféle moderáció, nincs hát
-
#10 Ja, hogy itt nincs moderáció? :D
Az Oláh Action kimaradt az életemből. -
sublimaze #9 Csak nem az oláh action-re gondoltok? :D -
#8 "Mindenféle aljanépet kell eltenni lábalól, akik az utamat állják"
Mondom én hogy cigányos -
#7 Ja, az de nekem se ugrik be a címe...
gyorsan letiltották -
#6 volt egy ilyen flash játék a neten,még a hírekben is szerepelt anno.
Ez volt az első számítógépes játék és az utolsó is amire apám azt mondta,hogy kiakarja próbálni :D -
#5 A hangulat bőven kárpótol mindenért. Annyira magyar, hogy muszáj végigjátszani. :D -
#4 annyira gagyi hogy már jó! :D
lehet megérné végig vinni, már csak a poénok miatt is :D -
#3 Nem értem mire célzol. Mindenféle aljanépet kell eltenni lábalól, akik az utamat állják. De konkrétan nincs kitűzve, hogy ciányokat henteljek. -
#2 Olyan mint a cigányos? -
#1 Helló!
Először egy rövid bemutatás.
Ez egy magyar fejlesztésű FPS játék. Egy Duke Nukem 3D átirat (úgymond total conversion), vagyis annak a motorjára épült. Rajongói munka révén ingyen letölthető a hivatalos oldalon lévő linkekről. Valamint további információ, háttértörténet, stb. ugyanott:
http://www.myspace.com/iggame
A kérdésem pedig:
Elakadtam az E3L8-on (Egy esős hétköznap). Kék kulcsom már van, de nem tudok mit kezdeni vele. Nem a videotéka ajtaját nyitja. Elkerülte a figyelmemet valami rejtett nyitó?