George Lucas visszavonul a nagy filmek készítésétől

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Akinek nem tetszik nem nezi a filmjeit, ennyi......
Tudod pici virágszálam, azok közé tartozom, akiknek van némi hadtörténelmi és haditechnikai ismerete.
Ezek alapján ez egy lófütty, nem film.
A történetbõl kb. annyi igaz, hogy volt egy egység az USAAF-ban, amelyikben színesbõrû pilóták szolgáltak.
A teljesítményük a közelében sem volt a német, japán, magyar, angol, szovjet(!) pilótákénak.
Úgy is mondhatjuk, hogy említést sem érdemelnek.
Reptechnikailag meg... ezek a manõverek jók egy X-wingnek vagy egy Tie-fighternek, de ne röhögtessük már egymást...
Lukács egy nagy, világnézetet meghatározó filmet próbált csinálni a 2.vh egyik legjelentéktelenebb epizódjából.(mivagyunkafaszaamcsigettónigrópilótákésleverjükarasszistafasisztanémetmagyarnácikokat)
Kár, hogy elbaxta az eredeti (4-5-6) SW filmekkel ill. Indián Jánosokkal megszerzett, általam is nagyra becsült tekintélyét.
Mert ez után a film után Lukács egy szánalmas hülye lett a szememben.
És nemcsak az enyémben...

\"Fuck Hollywood. Fuck CGI. Fuck 3D Cinema. Fuck Special Effects. Fuck AVATAR. I want Clint Eastwood, Sergio Leone and Ennio Morricone! Damn it!\" -Ismeretlen török srác a Youtube-ról

Nem erre a filmre gondoltam, hanem az SW univerzumra- filmekre, de azért köszi.
Hogy te mennyire hülye vagy... Szánlak.

Baromira zavaró, hogy így beszéltek róla. Az rendben van ha nem tetszik amit csinál de nem kell fikázni. Egyébként is õ agyszüleménye az egész hadd csináljon vele amit akar, úgy h magának okozzon vele örömet és nem a közönségnek. Õ is egy ember és nem egy bohóc aki azért van hogy téged szórakoztasson aberrált fa**kalap.
Ez után a dedós mesefilm után (amit csak a Minimaxon engednék vetíteni, és csak akkor, ha más nincs) én Lukács helyében szégyenemben leköltöznék valamelyik dél-afrikai gyémántbánya legmélyére és magamra robbantanám a bejáratot...

\"Fuck Hollywood. Fuck CGI. Fuck 3D Cinema. Fuck Special Effects. Fuck AVATAR. I want Clint Eastwood, Sergio Leone and Ennio Morricone! Damn it!\" -Ismeretlen török srác a Youtube-ról

HuAn82
Már ebben a témában volt hasonló filmfeldolgozás. Pilóták háborúja

\"És cselekszem rajtok nagy bosszúállásokat fenyítő haragomban, hogy megtudják,hogy én vagyok az Úr,ha bosszúmat állom rajtok.\" Ezékiel 25, 17

Honnan veszed, hogy nyugdíjba vonult? Miért vonult volna nyugdíjba?
Ideje volt, hogy nyugdíjba vonuljon !
Már a Star Wars-elõzmény trilógia is egy 6 hektós f*startály volt, fõleg Jar-Jar Binks és a hisztis kis majom Hayden Christensen siránkozásai miatt.
Ezekkel a filmekkel rendesen lejáratta magát, meg úgy az egész Star Wars univerzumot !