Megaupload

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

GregSB
*cégeket

GregSB
Azért annyira ne sztároljátok az alapítóját, egy közönséges bûnözõ, aki "karrierje" kezdetén lopott tartalmakkal kereskedésével tett szert pénzre, aztán céget vásárolt fel és vitt csõdbe (amivel sok embert tett munkanélkülivé) hogy nyerészkedjen, mindezt már a 90-es évek végétõl. Szóval ennyit arról, hogy a "becses két kezével" rakta össze a Megauploadot.

tommygear
ja akkor jó, én emlékeztem rosszul
kifli
Ez volt tegnap is 😊
Legalábbis a #83-as hsz-be is ez van.
tommygear
hát tegnap még más ip volt 😄 bár az változhat
<#eljen><#eljen> csak a zs..ó usa-nak szemet szúr az ilyen
miért viszik el az autoikat ? mi oka van ennek ?
Háát, szerintem nem sokan tudják eldönteni, hogy ez valós-e, simán lehet kamu, de komolyabb warez fórumok vezetõi még várnak a dologgal és nem töröltetik a megaupload linkeket, mert szerintük lehet, hogy újjáéled az oldal és akkor meg kár a jó linkekért, hogy tudnak-e valamit, amit mi nem azt nem tudom...
Dokken: Fileserven ugyan az történik, ami anno hotfileon is sajnos, ha 1x-2x találnak az accountodon jogsértõ tartalmat (bejelntett linkek alapján), akkor az egész accountodat zárolják/törlik. Egyébként aki be tud lépni fileserve-re, annak is nullázódott a bevétele, mert az oldal megszüntette a partnerprogramját is... Szomorú, de sajnos ez van...

Narxis
Szerintem kamu, maguknak ártanának a bírósági ha még a jogerõs bírósági döntés elõtt újranyitják. Valahogy nem tûnik logikusnak, az viszont igen, hogy a nagy médiafigyelmet kihasználják páran.

Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.

kifli
Ja igen, az ip cím, ami elvileg az új megaupload lesz majd, mennyire valós?

Nem csak valaki kihasználja, hogy lelõtték az oldalt, és most akar egy új oldalt nyitni?

Róla van szó: http://109.236.83.66/
passatgt
szerintem semmit

Egyébként mindnkinek ajánlom a JDownloader nevû programot, csak be kell másolgatni linkeket és automatán leszedi, ha kell vár a letöltések között, néha még a captcha-t is felismeri

kifli
Nyilván felkerül más tárhelyre, már amit frissít a tulaj...

Rapidnál mennyit kell várni két letöltés közt?
tommygear
nagyon sok látszik belõle
és a kép helyesen

Ma reggel beakartam lépni a Filserve fiókomba.

Hát errõl ennyit.
wollnerd
De a feltöltésért regelni kell...

PC konfigom a Be quiet! Pure Base 500DX White házban: GIGABYTE Z490 GAMING X, Intel i7 10700K 3.8 Ghz (5 Ghz) , 32 GB DDR4 RAM, NVIDIA GeForce RTX3080, Windows 10 Pro 64bit, HP Reverb G2

FZoleee
töltsék akkor rapidshare-re (amíg azt is be nem zárják), tapasztalataim szerint az is gyors és nem kellett várakoznom 2 fájl között
kifli
azzal, hogy a fájlmegosztók lezárják az usa felé a kommunikációt, annyit érnek el, hogy az usában lakók felháborodnak.

Eddig ugye ha egy szolgáltatásból kizártak egy országot, az biztos nem az usa volt, most viszont a f*sz másik oldalán vannak. (szegények biztos nemtudják, mi az hogy nem elérhetõ az országukban)

btw, ezekre az ingyenes fájlcserélõkre, rengeteg legális anyag is kerül fel! xda forumon, pl rengetegen megaup-ra töltötték fel a romjaikat és stb. De ígyvolt ez még rengeteg mindennel. (játék modok stb)

A megaupload volt a legkorrektebb abból a szempontból, hogy a fájlokat tényleg gyorsan le tudtad szedni ingyenesen is.
[HUN]FaTaL
A feltöltések nagyrésze nem megosztó oldalakra kerül, hanem zárt ftpre és torrent oldalakra, nem lesz itt semmi, szarra se mennek a jogvédõk evvel sem.

http://goo.gl/gd6Zi5

Csak a feltöltések egy elég komoly hányadát az USA lakók teszik ki. Ha a világ egyik legjelentõsebb szoftvergyártó és filmkészítõ országában ilyenekkel hülyéskednek, az elég nagy csapás az egész rendszerre nézve. No persze nem lesz világvége, de úgy gondolom, hogy a tartalommegosztásban komoly lesz a visszaesés. Persze a hasonló oldalak még ott lesznek (kérdés, hogy meddig).
De a legfontosabb az, hogy ez egy nagy gyõzelem volt a jogvédõknek, sikerült példát statuálniuk.
A kérdés az, hogy mi lesz a következõ lépés.
FZoleee
amíg csak az USA lakókkal szúrnak ki, nincs gond 😊
Érdemes megnézni a linkelt post alján lévõ 2 forrást! (source 1, source 2)

Azért ez durva. Úgy tûnik, hogy bejött az USA taktikája. A megosztók beijedtek.
Narxis
<#wow1>

Hát ez nagyon gyász, én is így reagáltam öt perccel ezelõtt.

Szeretem a cicákat

Master91
ès ha a becses két kezével rakta össze,akkor gazdagodjon is meg belõle!
Calver
bírom azért origo cikkeit is, nem spórolnak a "gazdagok voltak, rohadjanak meg!" mentalitással, pedig teljesen lényegtelen - ha valaki összerak egy jó szolgáltatást, egyértelmû, hogy meg fog belõle gazdagodni, mégis mit vártak?

"The trees move. Do you not see it?"

Elõször azt hittem ez is valami hülye zöldkártyás reklám, kerestem is az x-et xDDDD

\"-Az út elvezet a végtelenbe, majd visszahoz. Sokszor megjártam az utat, ültem a verandán, játszottam, voltam kutya, minden, még madárijesztő is.\"

wollnerd
Hát tényleg. 😄
Annyi a különbség: A videó elején a "Megaupload is dead! ;(" szöveg.

PC konfigom a Be quiet! Pure Base 500DX White házban: GIGABYTE Z490 GAMING X, Intel i7 10700K 3.8 Ghz (5 Ghz) , 32 GB DDR4 RAM, NVIDIA GeForce RTX3080, Windows 10 Pro 64bit, HP Reverb G2

tommygear
ugyan az, nem hasonló 😄
wollnerd
Hasonló:

ebbõl is látszok, h jogtalan az egész... ha ennyi büntetgetni akarnak akkor fizettessék ki velük aztán csókolom mehet tovább.

ezzel hogy domain név nélkül mûködtetik tovább az oldalt kihasználnak vmi kiskaput ?😄
Calver

too soon?

"The trees move. Do you not see it?"

Vagyis ez:

De Amerika sem tarthat örökké. Lásd a Szovjetunió is összeomlott, elõbb-utóbb utoléri õket is a végzet. Majd lesz helyettük Kína, lehet õk rosszabbak lesznek. 1-2 hétig elzárnák õket a nettõl, aztán meg is lenne, emiatt 0.5 Mrd $ kár. Ennyi kárt okoztak állítólag.

Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Nézd meg ezt: Link
tommygear
elõbb mi értelme lett volna?
hungary27
jókor nyittok neki topikot
Desiderata
ezt úgy írod mintha torrentrõl még sose hallottál volna
Pontosan, ez a legkevésbé se minõsül bûncselekménynek, ez konkrétan úgy mûködik, hogy a jogvédõ bejelenti a konkrét letöltõlinket/linkeket, a filehost pedig azt azonnal törli is szó nélkül...Szóval amit az FBI csinál, az egy vicc...Hülye nyomorult amcsik...A nagy "törvény" ahh, vicc az egész...

gratulálok ezeknek a hülye faxoknak
ezért vagy te így minuszba értékelve...
bakvarnyu
Én mindig azt hittem ruszki ez a megaupload.

ilyen esetekben ne a saját eszedbõl indulj ki hanem próbálj utánanézni az adott ország ehhez kapcsolódó jogszabályainak

\"Schnaps im Kopf, du holde Braut Steck Bratwurst in dein Sauerkraut\"

Kongy
rohadjanak már meg... :@@ ennyi erõvel lekapcsolhatnák a RapidShare-t is, meg az össze többi fájlmegosztót, mert mindegyikre simán kerülhet illegális kalóz cucc...

"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson

Master91
Kàr hogy nem lehet kommentàlni a kèp alá 😄
Tartok tõle lesz még néhány ilyen lekapcsolás, töltsetek ezerrel amíg lehet xDDDD

\"-Az út elvezet a végtelenbe, majd visszahoz. Sokszor megjártam az utat, ültem a verandán, játszottam, voltam kutya, minden, még madárijesztő is.\"

Narxis
<#violent>

wollnerd