Megaupload
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Dokken: Fileserven ugyan az történik, ami anno hotfileon is sajnos, ha 1x-2x találnak az accountodon jogsértõ tartalmat (bejelntett linkek alapján), akkor az egész accountodat zárolják/törlik. Egyébként aki be tud lépni fileserve-re, annak is nullázódott a bevétele, mert az oldal megszüntette a partnerprogramját is... Szomorú, de sajnos ez van...
Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.
Nem csak valaki kihasználja, hogy lelõtték az oldalt, és most akar egy új oldalt nyitni?
Róla van szó: http://109.236.83.66/
Egyébként mindnkinek ajánlom a JDownloader nevû programot, csak be kell másolgatni linkeket és automatán leszedi, ha kell vár a letöltések között, néha még a captcha-t is felismeri
Rapidnál mennyit kell várni két letöltés közt?

Hát errõl ennyit.
PC konfigom a Be quiet! Pure Base 500DX White házban: GIGABYTE Z490 GAMING X, Intel i7 10700K 3.8 Ghz (5 Ghz) , 32 GB DDR4 RAM, NVIDIA GeForce RTX3080, Windows 10 Pro 64bit, HP Reverb G2
Eddig ugye ha egy szolgáltatásból kizártak egy országot, az biztos nem az usa volt, most viszont a f*sz másik oldalán vannak. (szegények biztos nemtudják, mi az hogy nem elérhetõ az országukban)
btw, ezekre az ingyenes fájlcserélõkre, rengeteg legális anyag is kerül fel! xda forumon, pl rengetegen megaup-ra töltötték fel a romjaikat és stb. De ígyvolt ez még rengeteg mindennel. (játék modok stb)
A megaupload volt a legkorrektebb abból a szempontból, hogy a fájlokat tényleg gyorsan le tudtad szedni ingyenesen is.
http://goo.gl/gd6Zi5
De a legfontosabb az, hogy ez egy nagy gyõzelem volt a jogvédõknek, sikerült példát statuálniuk.
A kérdés az, hogy mi lesz a következõ lépés.
Szeretem a cicákat
"The trees move. Do you not see it?"
\"-Az út elvezet a végtelenbe, majd visszahoz. Sokszor megjártam az utat, ültem a verandán, játszottam, voltam kutya, minden, még madárijesztő is.\"
Annyi a különbség: A videó elején a "Megaupload is dead! ;(" szöveg.
PC konfigom a Be quiet! Pure Base 500DX White házban: GIGABYTE Z490 GAMING X, Intel i7 10700K 3.8 Ghz (5 Ghz) , 32 GB DDR4 RAM, NVIDIA GeForce RTX3080, Windows 10 Pro 64bit, HP Reverb G2
ezzel hogy domain név nélkül mûködtetik tovább az oldalt kihasználnak vmi kiskaput ?😄
De Amerika sem tarthat örökké. Lásd a Szovjetunió is összeomlott, elõbb-utóbb utoléri õket is a végzet. Majd lesz helyettük Kína, lehet õk rosszabbak lesznek. 1-2 hétig elzárnák õket a nettõl, aztán meg is lenne, emiatt 0.5 Mrd $ kár. Ennyi kárt okoztak állítólag.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
\"Schnaps im Kopf, du holde Braut Steck Bratwurst in dein Sauerkraut\"
"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson
\"-Az út elvezet a végtelenbe, majd visszahoz. Sokszor megjártam az utat, ültem a verandán, játszottam, voltam kutya, minden, még madárijesztő is.\"
<#violent>#violent> FBI