Megaupload

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Montanosz
ja közben rájöttem azzal is lehet belépni

még talán a dobd.hu-t is kevesen ismerik

http://www.kompletta.hu/ http://yanet.hu/

Anonymus közben ténykedik, érdemes nézni a twitterüket. Wjunctionön pedig találtam egy kis "vidámságot": http://niggaupload.com/
Jobb alul pedig ezt olvashatjuk >> Powered by the NiggaPower

wollnerd
Eléggé facebook skinje van... :DD

PC konfigom a Be quiet! Pure Base 500DX White házban: GIGABYTE Z490 GAMING X, Intel i7 10700K 3.8 Ghz (5 Ghz) , 32 GB DDR4 RAM, NVIDIA GeForce RTX3080, Windows 10 Pro 64bit, HP Reverb G2

Montanosz
találtam könnyen kezelhetõ fájlmegosztót
http://filefeltolto.hu/

http://www.kompletta.hu/ http://yanet.hu/

Wjunctionön láttam már bannolt filesonic accountot, enyém mindennel együtt megvan még, csak ugye rajtam kívül senki nem fér hozzá...Oronnál meg várom, hogy megnézzék az accountom és lehetõleg elfogadják.

tommygear
oron az megy, filesonic áll jelenleg de remélem visszatérnek
Az oronon most eléggé kérdéses, hogy mi a valós helyzet. Van akinek fizet, képet is tett a tegnapi és mai statjáról és tegnap is volt valakinek kifizetése, szóval lehet, nem hazudnak és csak várni kell, hogy csekkolják az accountunkat és mehet minden tovább.

artschi

A sörben az a jó, hogy legyél bárhol a világon, kizárólag az els? háromnak fáj az ára!

Tarajos Sül
Megse a kormányé az az anonymous banda... mert ha a kormány használná figyelem elterelõként ezt a bandát, akkor nem lenne facebook..
Ez kissé megnyugtató.
Egyébként az nem lehet, hogy beetetik usát a fenyegetõzgetésekkel, "leállítunk mindent."
és mikor rájönnek az amcsik, hogy ezek csak hadobálnak össze-vissza, akkor nem fognak majd rájuk annyira figyelni.. és ezt fogják kihasználni lehet a hackerek..
..de majd az idõ megmond mindent.
Oron megy, igen, csak már ott is megszüntették a partnerprogramot, vagyis láttátok mit írtam még lejjebb róla, egyesek rosszat sejtenek, mindesetre jelen állás szerint megy. Én személy szerint ezeken kívül a tegnap este folyamán még az uploaded.to-ról töltöttem...Netloadról is szedtem valamit, de az rohadt lassú volt. Kb. mintha betárcsázós nettel húztam volna róla valamit, olyan lassú volt...

Calver
netload is megy még tökéletesen, és filefactory is, bár azt én annyira nem csípem - depositfiles-t sem, az is sebességlimites. meg talán oron is mûködik még. jelenleg (meg már egy ideje) rapidshare a csúcs, bár netload sem rossz, csak ugye ott limitálva van a kétlábú óránként egy letöltésre.

"The trees move. Do you not see it?"

Jah, kb. a rapidshare meg a depositfiles megy a normális hostok közül most úgy, ahogy az elõtt is...Anonymus nem tudom, mit csinált tegnap, twitter accountokat törtek az biztos, meg a vivendit lelõtték megint, de ezen kívül még nem tom mi volt. A twitterükön írtak dolgokat, meg a híroldalon is lehetett olvasni, amit többször linkeltem már. Az ACTA-t említették asszem, mint "európai sopa"-t, nem tudom, lehet azok ellen is próbálnak küzdeni, meg olyanokat láttam írva, hogy facebookot nem fogják lelõni, mert nem blokkolják a saját kommunikációjukat, meg hogy más dolgot kell kitaláljanak...

Calver
lehet, h megaupload pont nem, de simán elképzelhetõnek tartom, h 10 másik fájlmegosztó felugrik az eltûntek helyett - elsõsorban mert a hiányuk miatt baromi szép profitot lehet termelni, aminek szerintem most rapidshare megalkotói örülnek is mocskosul <#smile>

Mike
én vhol azt olvastam, hogy 80%-ban cégek hazsnálták

[A64 3200+, 2gb ram, 9800GT] SE Xperia Ray

tommygear
kicsit se volt kocka ez a dotcom csávó <#idiota>
http://www.youtube.com/v/l-ltcCF_cAQ&fs=1&rel=0&color1=0x4E7AAB&color2=0x4E7AAB
tommygear
de a többség nem õk voltak sztem
Mike
azért az se felejtsük el, hogy sokan legális célokra használták ezeket. pl. közzétenni nagyobb méretû dokumentumokat, stb

[A64 3200+, 2gb ram, 9800GT] SE Xperia Ray

Tarajos Sül
...Pedig en mar tegnap lementettem Fb-rol egy beszelgetest.. :D
Vegulis azzal az uj feltolto oldallal, is valamilyen szinten visszavaghatnak.. Fog sirni a szivuk majd az Fbi-nak.. Az lenne az igazan szomoru, ha tv-ben latnam, hogy elkaptak oket.. Mert legalabb megprobaltak valamit tenni, ha mar nekunk nem lehet tuntetessel, miegymassal.. :/
Narxis
A francba, most kicsit utánaolvastam és több helyen írják, hogy fake. Kár.

Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.

Narxis
Facebook attack jan. 28

http://www.youtube.com/v/oVSQ3JIgIXE&fs=1&rel=0&color1=0x4E7AAB&color2=0x4E7AAB

Tarajos Sül
Hogyne. Viszont en nem tapasztaltam semmilyen gondot a facebook-al kapcsolatban..:D
A vivendit megint lelõtte az Anonymus! <#vigyor>

tommygear
létezik még az a szenny oldal?
Tarajos Sül
Értem.
Érdekel a téma.. :)

Végülis van benne valami, mert a myvip is pl .com-os, mégis magyar..(legalábbis az elsõdleges nyelve)
Tarajos Sül
#192 :D
Tökmind1, mi a domain név végzõdése, igazából semmit nem jelent. Attól a szerver még az oroszoknál van.

tommygear
am nem lepõdnék meg ha egy hónap múlva ugyan úgy menne minden, megauploadot is beleértve
kifli
Te, hallod ebbõl én nem értek semmit :D
Tarajos Sül
Napiszar.com-al mi a helyzet?
Arra is rá fog szállni az FBI vajon?
Tarajos Sül
Az az anonyupload .com-os, akkor azt is le tudják kapcsolni az USA-ban, nem?
Vagy valami egérfogó szerûség lenne?
FBI arra is ráakadna, és miközben õk ténykednek, a hackercsoport kihasználná a közeledésüket?
Miért nem akkor már ".ru"-val csinálták?

Azt hiszem + fav lesz.. :)
/csak elöl az új topikoknál is ugyanúgy meg tudom nyitni, azért nem vettem fel eddig/
Tarajos Sül
Remélem a zippyshare megmarad... :D
4shared volt az egyik régi nagy kedvencem.. >:( :D
Narxis
Nem semmi, úgy látszik a SOPA csak legalizálta volna azt amit már amúgy is meg akartak tenni.

Anonymus twitterén találtam.

Asszem ez a twitterük, de NE kattintgassatok össze-vissza a linkekre, mert azzal átveheti a gépetek felett az irányítást akár, aminek lehet nem fogtok nagyon örülni! Itt pedig egy újabb hír, bár újdonság nem igazán van benne. Ma is csináltak dolgokat, az óra meg közben ketyeg. Hogy mit fognak csinálni meg mit nem, azt szerintem nagyon kevés ember tudja, mi maximum találgathatunk...

szabii98
remélem nem ennyi a nagy fenyegetõzés

I met God. She's black

tommygear
nem csak a fõ címet olvastam el, jegelve lett azaz egész faszság, persze ettõl függetlenül is bármit megtehet az amcsi kormány úgy néz ki
Az emberi ostobaság... Olvasd el a belinkelt cikket.

a cím: "Az illegális letöltõk több zenét vásárolnak"

vs.

"aki illegálisan tölt le zenét, az 10-szer gyakrabban vásárol utána belõle, mint az aki mindvégig a legalitás útjain marad."

Utóbbiból nem következik az elsõ, a sok hülye meg hajtogatja, hogy a letöltõk többet vesznek.
"a sopa megbukott most nemrég, félretették az egészet"

LOL. Igen, van aki csak a fõcímeket olvassa el.
Közben észrevettem, hogy októberi cikk, eddig azt hittem, hogy mai (elkerülte a figyelmemet, elég fáradt vagyok bocs), mert #161-ben linkelték, és azt hittem, hogy hirtelen, hogy új dolog és kétségbe voltam esve, hogy ez most mi, vagy hogy. Kösz, hogy figyelmeztettél! <#eljen>

tommygear
ember ez egy fél éves cikk
ez az aktuális tényállás
tommygear
a sopa megbukott most nemrég, félretették az egészet
tommygear
megaupload annyira nem érintett engem, de a filesonicról sok mindent töltöttem, kár érte :S
Tarajos Sül
*állítólagos
Tarajos Sül
...éééés holnap milyen idõpontra várható az anonymous állítólag támadása? :)
ascii
Ilyen illegális letöltõkért folytatott harcnál mindig hajlamosak elfelejteni az alábbi cikk valóságtartalmát:

Az illegális letöltõk több zenét vásárolnak

Érdekes eredményekkel szolgált egy norvég tanulmány.
A norvég BI felmérésében 1900, 15 év feletti embert kérdezett meg, és ebbõl kiderült, hogy aki illegálisan tölt le zenét, az 10-szer gyakrabban vásárol utána belõle, mint az aki mindvégig a legalitás útjain marad.
A 15 és 20 év közötti korosztály sokkal inkább vásárol az interneten zenét, mint hogy lemezen, fizikai formájában szerezze be azt. Emellett azért a többségük az utolsó hat hónap során valamikor vásárolt hagyományos zene CD-t is.
Ugyanakkor ahogy az várható volt, a kiadók nem tekintik ezt az eredményt alkalmasnak arra, hogy következtetéseket lehessen levonni belõle. Az EMI álláspontja a kérdésben a következõ volt:
“Nem mehetünk el amellett a tény mellett, hogy a zene fogyasztásának, népszerûségének mértéke nõ, míg a zeneipar bevételei csökkennek. Ez nem magyarázható másként, mint hogy az illegális letöltés egyre inkább meghaladja a jogszerû vásárlást”
Audun Molde, a BI biztosa szerint a felmérés egyenesen azt mutatja, hogy az illegális letöltés és ingyenes hozzáférhetõség lehetõsége serkenti a legális vásárlásokat is. Azt is nyilatkozta, hogy a zeneipar feladata a legális jogi keretek megalkotása az internetes vásárláshoz, hogy az minél könnyebb és egyszerûbb legyen, figyelembe véve a felhasználók igényeit is (pl. elõfizetéses szolgáltatás), ahelyett hogy üldöznék az illegális letöltõket.
Egyébként a 2006-os Canadian Record Industry Association felmérése is ugyanilyen eredménnyel szolgált: az illegális letöltõk gyakrabban vásárolnak zenét. Ám úgy tûnik a zeneipar nem szeretné elismerni ezt a tényt. Tisztán megállapította ez a tanulmány is, hogy a P2P felhasználók gyakrabban vásárolnak zenét az interneten, ebbõl az következne, hogy nem a P2P (peer to peer ) letöltések miatt nem vásárolnak zenét az emberek.

:Pislog, mint Overdose a szántásban:

Wjuncitonön közben követem az eseményeket a filehostokkal kapcsolatban, több nagy név bezárt pár órája vagy megszüntette a parternprogramját, többek attól félnek, hogy az orosz oron lesz a következõ. Nem tudom valós-e, de ezt olvatam ott:
"I have a friend who passed this news about Oron to me tonight:

"Apparently on a Russian chat forum tonight the owner of Oron said he will be blocking payments tomorrow and starting the shut down process"

So Oron will fall some time on Monday Jan 23.."

Calver
...és milyen szép lesz majd végignézni, ahogy beletörik a foguk <#vigyor1>
itt lenne az ideje megtanulnia a "világ csendõrének", hogy a molyszagú képviselõik kicsiny fantáziái baromira nem érdeklik az internetet.