519
avagy az USA a világ csendőre
-
AzraelArchangel #279 Ez egy érdekes film...
ha már USA meg világcsendőrség... Vagy a jelenlegi rendszer globális Orwelli uralma... vagy esetleg ez... ja ez már utópia... -
#278 Kibertámadás érte a litván Nemzeti Bankot -
DRPCDoki #277 Valakik valóban terjesztik ezt a hírt, erről az Anonymus is tud, de ez kamu! -
#276 Megbénul a Facebook hétvégére? -
#275 Igen abból:
"180 millió felhasználó, a tagdíjakra nagyjából 150 millió dollárt fizet ki évente. Sőt hirdetési bevételei is vannak, nagyjából 25 millió dollár érékben." -
#274 Na akkor elemezzünk mondatot:
"warezra nem sokat használtam az ilyen fájlmegosztókat, sőt szinte soha. Max 1-2 esetben, de akkorsem teljes játékokat/filmeket szedtem le, hanem crackek stb..."
Kiemeltem a fontosabb részeket, talán megérted...
Egy szóval nem mondom, hogy warezra nem használtam, és épp a warez kapcsán említettem meg, hogy cracket töltöttem pl. -
#273 egy fórumon találtam a listát:
4shared.com:-Nem fizetős, működik
badongo.com:-Nem fizetős, működik
bitshare.com:-Fizetős és működik!
bigupload.com:-Nem fizetős, működik
data-loading.com:-Jelenleg nem jön be az oldal!
depositfiles.com:-Fizetős és működik!
crocko.com:-levették az affiliate programot!
filebase.to:-Jelenleg nem jön be az oldal!
filefactory.com:-Fizetős és működik!
files.mail.ru:-Nem fizetős, működik
filesonic.com:-Törli a felhasználókat, fájlokat, levették az affiliate programot!
fileserve.com:-Törli a felhasználókat, fájlokat, levették az affiliate programot!
filepost.com:-Törli a felhasználókat, fájlokat, levették az affiliate programot!
freakshare.com:-Fizetős és működik!
Ge.tt:-Nem fizetős, működik
gigasize.com:-Nem fizetős, működik
hotfile.com:-Fizetős és működik!
hulkshare.com:-Nem fizetős, működik
kewlshare.com:-Fizetős és működik!
kickload.com:-Fizetős és működik!
Limelinx.com:-Nem fizetős, működik
load.to:-Nem fizetős, működik
mediafire.com:-Nem fizetős, működik
megaupload.com:-Jelenleg nem jön be az oldal!
netload.in:-Fizetős és működik!
Onlinedisk.ru:-Nem fizetős, működik
oron.com:-Törli a felhasználókat, fájlokat, levették az affiliate programot!
putlocker.com: febr.1.én zárják az affiliate programjukat.
rapidshare.com:-Nem fizetős, működik
remixshare.com:-Nem fizetős, működik
sendspace.com:-Nem fizetős, működik
share-now.net:-Nem fizetős, működik
share-online.biz:-Nem fizetős, működik
sharebase.to:-Nem fizetős, működik
sharehoster.com:-Jelenleg nem jön be az oldal!
shragle.com:-Fizetős és működik!
sHost.ch:-Nem fizetős, működik
speedshare.org:-Nem fizetős, működik
speedyshare.com:-Nem fizetős, működik
tinyupload.com:-Jelenleg nem jön be az oldal!
ugotfile.com:-Jelenleg nem jön be az oldal!
uploaded.to:-Fizetős és működik!
uploadbox.com:-Jan.30.án törli az összes feltöltött fájlt
uploading.com:-Törli a felhasználókat, fájlokat, levették az affiliate programot!
videozer.com:-Törli a felhasználókat, fájlokat, levették az affiliate programot!
Wupload.com:-Nem fizetős, működik
x7.to:-Törli a felhasználókat, fájlokat, levették az affiliate programot!
xup.in:-Nem fizetős, működik
yourfiles.biz:-Nem fizetős, működik
zippyshare.com:-Nem fizetős, működik
zshare.net:-Nem fizetős, működik
Extabit.com:-Fizetős és működik!
Shareflare.net: -Nem fizetős, működik
Letitbit.net: -Fizetős és működik!
turbobit.net:-Fizetős és működik!
Hitfile.net:-Fizetős és működik!
Filejungle.com: -Törli a felhasználókat, fájlokat, levették az affiliate programot!
Uploadstation.com:-Törli a felhasználókat, fájlokat, levették az affiliate programot!
Novamov:-Fizetős és működik!
Hellshare.hu:-Fizetős és működik!
data.hu: -Fizetős és működik!
Jakfile.com:-Nem fizetős, működik
bulletupload.com: -Fizetős és működik!
fileserving.com:-Nem fizetős, működik
megashares.com:-Fizetős és működik!
filetolink.com:-Nem fizetős, működik
mydrive.ch:-Nem fizetős, működik
glumbouploads.com:-Fizetős és működik!
rapidgator.net: -Fizetős és működik!
4us.to:-Nem fizetős, működik
muchshare.net: -Fizetős és működik!
cramit.in: -Fizetős és működik!
uploadking.com:-Nem fizetős, működik
uploadhere.com:-Nem fizetős, működik
fileover.net:-Nem fizetős, működik
jumbofiles.com:-Nem fizetős, működik
uppit.com:-Nem fizetős, működik
novaup.com:-Fizetős és működik!
petandrive.com:-Nem fizetős, működik
restfile.com:-Nem fizetős, működik
migafile.com:-Fizetős és működik!
filesin.com:-Fizetős és működik!
filemac.com:-Fizetős és működik!
hipfile.com:-Nem fizetős, működik
megashare.com:-Nem fizetős, működik
xvidstage.com:-Jelenleg nem jön be az oldal!
groovefile.com:-Jelenleg nem jön be az oldal!
filebeep.com:-Jelenleg nem jön be az oldal!
ovfile.com: -SCAM
Lássuk az újoncokat:
Refile.net :- Fizetős működik
fileswap.com:- Fizetős működik
zalaa.com: - Fizetős működik
amonshare.com:- Fizetős működik
bayfiles.com: - Nem fizetős, működik
filevelocity.com:- Fizetős működik
filerio.com/filekeen:- Nem fizetős, működik
vidhog.com:- Nem fizetős, működik
easybytez.com:- Fizetős működik
movreel.com:- Nem fizetős, működik
crocshare.com: - Fizetős működik
dopeshare.com: - Fizetős működik (nem a letöltések után fizet)
filedude.com:- Nem fizetős, működik
rapidtube.com: - Fizetős működik
gigapeta.com: - Fizetős működik
ovfile.com: - Nem fizetős, működik
uploadc.com:- Fizetős működik
ufliq.com: - Nem fizetős, működik
mdj.com:- Fizetős működik -
#272 azon se lennék meglepődve ha kapcsolatban állt volna egy-két warezhuszár csoporttal, hogy oda töltsék fel a cuccaikat --> több letölthető cucc --> nagyobb látogatottság --> több reklámbevétel -
#271 te is olvashatsz még egyszer egész nyugodtan :)
felfogtam hogy nem warezre használod te magad, de a userek 99% -a és maga az oldal forgalmának 99% -a warez volt
és mint mondtam, a crack is warez -
#270 szerinted pl. a Dotkom a premium accoktól lett olyan mocskosul gazdag? :)
reklámbevétele több volt, bannerekből pl. -
#269 Én is Dotcom helyében igy csináltam volna, és legtöbb rosszakaróból is csak az irigysége tükrözödik.
Amig az ingyenes torrenten meg van minden (és akkor még az slsk-t és egyéb ingyenes forrás lehetőséget meg sem említem), ennek ellenére a fél világ fizet, legyen az premium account vagy smswarez, addig ezt a dolgot ki is kell aknázni és leszivni az ostoba, tájékozatlan, lusta embereket. -
Cef #268 Azt még kifelejtettem, hogy a 15-30 perces várakozás nem volt minden oldalra jellemző. -
Cef #267 Ezeket az oldalakat totál ingyenesen lehetett használni. Csak vehettél premium accountot, ha akartál. Ami annyival tudott többet, hogy nem kellett a letöltés előtt 60 másodpercet várnod és gyorsabban tölthettél. Meg ha nem volt accountod, akkor egyszerre csak egy letöltés mehetett, és várnod kellett 15-30 percet egy új letöltés indításához. Röviden ha akartál fizettél, ha nem, akkor sem haltál bele.
Azért az sms wareztól elég messze van. -
#266 Te azért olvasni tudsz nem? Ajánlom olvasd el a zárójelben lévő részt mégegyszer.... -
DRPCDoki #265 Tüntetés Párizsban az ACTA ellen (élő adás) -
#264 Kim Dotcom
Egy egyszerű szélhámos vt egész életében... Azt viszont magas fokon űzte. -
#263 szerverfenntartás... na jó, lehet, hogy venni akar a tulaj magának egy GPU -t a számítógépébe és annyi, összegyűjti rá fél év alatt az "adományokat"
akik meg nagyban csinálják és ilyen nyílt warezoldalakat csinálnak fájlfeltöltő mögé bújtatva azok percenként keresnek ennyit :)
nem kötelező donatelni a torrentsite -on sem :) vannak olyan torrent oldalak, hogy emeltdíjas sms a reg rájuk... na az is hányinger :)
nyilván a SOPA -t és hasonló törvényjavaslatokat én is elítélem... csak ezt a sírást nem értem ami ezek az oldalak miatt van
meg, hogy "mindenki" depis lesz ha leáll egy újabb ilyen oldal
úgy sem arra használtátok, amire eredetileg ki lett találva... hogy ismerősöknek fájlokat küldjetek :)
-
#262 a crack is warez :)
és szerinted miért is adták ezek az oldalak a netforgalom 4-7% -át? :) segítek... a warez miatt! :)
ne értsd félre, nem magát a warezt ítélem el... hanem az ilyen Dotkom féle embereket akik ebből zsírosra (szószerint, lol) hízlalják magukat
ugyanolyan szinten vannak nálam az ilyen oldalak mint az smswarez oldalak... az is pofátlanul nyílt lopás... még a telefontársaságok is benne vannak :) -
#261 Ha a vaterat is megszuntetik, akkor aztan nem is kell semmilyen meghivot kuldeni a tiltakozasokra,, mert megyek annelkul is.. Hat ekkora kibszottul mocskos vilagban csak nem elhetunk.. Kulonben a nagy multicegekkel kene osszefogni, mert oket is szivatjak, ha korlatozott weboldal latogatas, es letoltes van mar most is.. Sok penzt fognak vesziteni.. -
-
DRPCDoki #259 Ha hiábavalók lesznek a tüntetések, a tiltakozások, a petíciók, az Anonymus tevékenysége, akkor igen...Elméletileg demokratikus univerzumban élünk, ettől függetlenül arányaiban azt lehet látni, hogy 5 ember akarata érvényesül 5 millióval szemben is és szerintük ez teljesen jogszerű és nem az 5 ember a szemét, hanem az 5 millió...Szép dolog a demokrácia, csak ritkán valósul meg... -
#258 Most meg fogják cenzúrázni az egész internetet? -
#257 torrenten a Donate funkciók szerinted kiskutyák megmentése lenne a cél? -
#256 engem pl érdekel!
Rengeteg játékmod, telefon rom és hasonlót ezeken keresztül töltöttem le.
Hogy kiről mennyi pénzt húzott le leszarom. Sőt ha a srácnak volt ennyi esze, hogy így meggazdagodjopn belőle meg is érdemli.
Amúgy messze nem csak warez van ezeken az oldalakon. (warezra nem sokat használtam az ilyen fájlmegosztókat, sőt szinte soha. Max 1-2 esetben, de akkorsem teljes játékokat/filmeket szedtem le, hanem crackek stb...)
azért egy olyan oldalról, ami az internetforgalom 4-7%-át atdta, elég buta dolog ilyet kérdezni kit érdekel... -
#255 kitérdekelnek ezek az oldalak?
amúgy is pénzt húztak a warezből, még ha közvetett módon is
torrent rlz, azzal úgyse nagyon tudnak mit csinálni -
#254 x7.to is felszívódott.
/not amused -
#253 Akkor az Anonymous bénítsa meg a SG.hu-t is! -
#252 google: Black March 2012 -
kjhun #251 magyarorszag_is_alairta_az_acta_t
februarig_bortonben_marad_kim_dotcom
-
Cef #250 Én is gondoltam rá, de nem hiszem. Még mindig próbálják keresztülvinni, most Kanadát és Írországot célozták meg. Ha csak elterelésnek szánták volna már nem foglalkoznának vele. Az viszont tény, hogy sokkal nagyobb publicitást kapott és magára terelte a figyelmet. Biztos, hogy ez is a céljai között volt, de kizárt, hogy csak egyszerű figyelemelterelésnek szánták volna. Az ACTA-t már évek óta próbálták keresztülvinni, mindig titokban, de eddig sikerült folyton megtorpedózni valamiért. Biztos vagyok benne, hogy egy pár év múlva a SOPA is be lesz vezetve az USA-ban és még pár országban, csak más néven. Addig nyomatják, amíg keresztül nem megy a törvényhozáson. -
RYO21 #249 Lehet, hogy ez a SOPA csak egy figyelemelterelő törvényjavaslat volt? -
#248 -
Cef #247 Hát kapják be!
És az a szomorú, hogy az ACTA-nak közel sincs akkora ellen-kampánya, mint ami a SOPA-nak volt. -
kjhun #246 Mi is!!!
magyarorszag_alairja_az_acta_megallapodast -
#245 Mindegyik vagy majdnem mindegyik? -
RYO21 #244 Eddig mely országok írták alá az ACTA-t? -
DRPCDoki #243 Lengyel politikusok tiltakoznak az ACTA ellen!
-
#242 igen az a megaupload -
#241 jókép, csak a logókat megcsinálhatták volna nagyobban, mert jópárat fel sem ismerek.
fbi checking: google, twitter, gmail, facebook, ?, ?
vip: universal, ?
one less: gondolom megaupload
asztalnál: wikipedia -
DRPCDoki #240 E közben a lengyeleknél...