519
avagy az USA a világ csendőre
  • tommygear
    nem hatályos még a törvény, ahogy már írtam :) még bármit lehet tenni, akár el is bukhat mint a sopa, pipa
  • Montanosz
    most vettek fel közmunkára hétfőtöl nyomjuk (véletlenül nem a kötelező, ez a "vizeseknél" van, de jobb mint a cigányokkal kéne lapátolni ezért inkább ezt választottam) és 47-t kapunk heti részletbe
  • Tarajos Sül
    De csak vissza lehet vonni, nem?
    Van ennek határideje, amikor még dönthetnek, hogy legyen-e acta, vagy ne, és lesz egy nap, amikor véglegesítik a döntést?
    Na meg, gondolom direkt azért írták alá sumákolva az országok, hogy ne kelljen hallgatni a népet, és ne befolyásolják a végeredményt..
    Az anonymousnak van még esélye, hogy tönkretegye azokat, akik minket tönkretesznek, csak azért, mert minket nem vesznek emberszámba..
  • Tarajos Sül
    "bár amennyi idióta ül a parlamentben azt se tudják mit írtak alá"

Jó látni, hogy osztod a véleményem.. :)
    Pont ilyen rohadt suttyók fognak gondolni a magyarokra, akik kijelentik, hogy 47 ezerből meg lehet élni.. de azért a napokban írta az index, hogy több fizetést kapnak..
    Na és aztán mire, ha 47 ezerből meg lehet élni? :D xD
  • tommygear
    bannerba
  • tommygear
    jó látni, hogy sorra hátrálnak meg az országok, remélem hamarosan mi is meg fogunk, bár amennyi idióta ül a parlamentben azt se tudják mit írtak alá
  • tommygear
    aláírták az országok, hogy támogatják, de az európai parlement még nem fogadta el, azaz nem hatályos még ez
  • Mike
    már aláírták ezek, mit lehet még ellenes tenni?
  • pedobear
    Értelmetlenek az ACTA-ellenes tüntetések

Szijjártó lefizette az itcafe.hu-t?????

Igenis van értelme, mert ha nincs és nem tesztek ellene semmit akkor még nagyobb birkák lesztek és még több szart tolnak le a torkotokon amit meg kell ennetek!
  • kjhun
    A cseheknek sem: leallitja az acta ratifikalasat a cseh kormany

Más:

EX.UA: http://www.sg.hu/cikkek/87554/visszatert a mult heten zarolt ukran kalozoldal
  • Tarajos Sül
    Hát, de nem muszáj minden országnak csatlakozni-a ehhez, nem?
    Direkt úgy olvasni mindenhol, hogy "1-2-3-4 aláírta".
  • DRPCDoki
    Lehet, hogy szidják Ficót, de ez neki se tetszik!
  • Tarajos Sül
    Első kettő, nem a legfrisebb, de szerintem még nem volt.. :)
  • Tarajos Sül
    Szijjártó reagált a hackerek üzenetér.e

Az EU-ra is lecsapott az Anonymous.

A lengyel kormány meghátrált.

Nem szóltam. :D
    Csak van remény.. :)
  • Tarajos Sül
    De biztos nem lesz olyan vészes.. hogy mindenki látni fogja, hogy most mit írok..
    Csak bevillan a "zseniknél" a tálcán egy ikon, hogy illegális tartalom letöltése folyik nálam.. Ez az, amit nehéz lesz megállni.. :D
    ..de Pl én semmilyen filmet nem töltök le, játékot sem..
    Inkább vennék médiában pár ezer forintos szutykokat, mert az legalább nem akad.. nem fagy be, és nem veszek százezrekért gamer gépet.. nem ezen szeretnék felnőni..
    A lényeg, hogy nem az összetartás erejét akarom rombolni, de az az érzésem, hogy amennyi mindenre sikerült hatni a tüntetésekkel, kivonulásokkal.. az az érzésem, hogy bele kell élnünk magunkat ebbe az actaba..
    Nagyon szívesen kimennék tüntetni.. de a torkomból kiordibálom magam, hogy a k... anyátokat, hogy bántok ti az emberekkel?? Fog valami változni?.. :/
    Ebben a hacker csoportban volt valami remény, de vagy nem történik semmi, vagy csak én nem vettem észre..
  • AzraelArchangel
    Megin eggyel kevesebb...
  • DRPCDoki
    Hazánkban is lesz tüntetés az ACTA ellen!
  • Montanosz
    ja én is most néztem, de hát van még torrent oldal ezernyi
  • Tarajos Sül
    mert leül a géphez, és ott rohad meg elötte..

Gondolok ez alatt a kockákra.. :) mint pl néha én.
    Kb 1 hete vesztem össze valakivel, aki tőlem 4 utcányira lakik(gyalog 10 perc), 7 éve ismerem az illetőt, elig durva vita volt, és 100%, ha ott vagyunk egymás elött, garantálom, hogy nem vagyunk olyan bátrak egymás szeme elött, mint facebook-on, hogy leütöm az entert, azt jólvan.. :/
  • Tarajos Sül
    Találunk mi emberek kiskaput úgy is.
    Pl. valaki elmegy megvesz 6eFt-ért egy cd-t, tök mind1 milyen tartalommal.. utána tovább adja a tartalmat 2-3eFt-ért..
    (nem elektronikus úton)
    Sz.phatja az acta.. :D :D
    De nézzük a jó oldalát.. mindenkiből normális ember válik, aki eddig nem volt az.. visszajönnek a személyes beszélgetések, találkozások, és nem fog senki ellustulni, mert leül a géphez, és ott rohad meg elötte..

Nem azt mondom, hogy támogatom, csak van neki haszna is.
    Szerintem...
  • kjhun
    Kicsit más, de fájlcserével kapcsolatos: btjunkie leall

ACTA-cal kapcsolatos cikk: szerzoi jogi reformra van szuksegunk nem az acta-ra hamisitas elleni kereskedelmi megallapodas

És hollywood: Kalozfilmek megosztasan kaptak a legnagyobb hollywoodi studiokat
  • ascii

• Mike
    ugyan, el ne kezdjük már firtatni, hogy az első 1 misit ki hogy szerezte
  • Gibor
    Egész jól elmond mindent szerintem :)

• Montanosz
    ukránokkal is végeztek

Ukrán warez halála
  • Tarajos Sül
    Anonyuploadhoz már 20000 felhasználó regisztrált.. :)
    ..de lentebb valami olyasmit olvasok a híresen nagy angol tudásommal :D, hogy ne keverje össze senki az megaupload-dal.. :/
    Pedig jó lenne, ha legalább így vissza tudnának vágni a "maguknak mindent megengedő politikusok"-nak..
    Azért jót is tesznek, de szerintem nem olyan sokat, mit rosszat, biztos vagyok benne.
    Vagy csak én vagyok ennyire pesszimista?
    (Ok, nem politizálok.. :) )
  • Tarajos Sül
    Biztos dísznek (b.szod ennek tankja van, inkább nem raboljuk ki.. :D), de ennyi erővel mi az a "kis" pénz, amit egy igazira költött volna.. xD
  • kjhun
    Gumitankot is vásárolt Kim Dotcom xD

Tank erkezett a mult heten bezart Megaupload fohadiszallasara
  • kifli
    "A törlésre ítélt adatok között van a vállalat védekezési stratégiája is"

Azé illetvolna tartni sajátgépen is egy példányt tartani belőle, ha már kinyomtatni lusták voltak
  • kjhun
    Ezt olvastátok már??

csutortoktol_torolhetik_a_megauploadon_tarolt_adatokat
  • AzraelArchangel
    Abszolút egyetértek... na meg a társadalmi elképzelés is igaz... Anno a bencés szerzetesek mondták, hogy a tétlenség bűnt szül... Nos egy ilyen társadalomban ekkora szabad kapacitás mellett elég sok ideje lenne az embereknek... de a jelenlegi rendszer egyre inkább a multik által uralt kormányok felé idomul... és ezek a kormányok egyre szemérmetlenebbül figyelnek meg minket, és vesznek lajstromba... necc...
  • Willenbrock
    Jól hangzik a terv a filmben csak az a baj hogy állítólag sehogy sem tudják kiváltani az alternatív energiatermelő módszerek azt az igényt ami egy technikailag fejlett iparnak szükséges.
  • artschi
  • ascii
  • nagyistvan25
    De a jogvédőknek nem lenne elég ennek a bevételnek egy bizonyos százaléka. Nekik a teljes piac kell. Jóval nagyobb összeg.
  • Narxis
    Egyelőre még a szája szélét nyalogatja....szerintem a bíróság az üzemeltetőkre fogja hárítani a kárt.
  • Montanosz
    visszanyal a fagyi
  • kifli
    Neked is ajánlom ezt a hsz-t: [url=http://www.sg.hu/listazas_msg.php3?id=1327055466&no=275]#275[/url]
  • Cef
    Persze hogy a reklámokból szedte meg magát inkább. Ez nem kérdés. Engem speciel nem zavartak sose a reklámok, mert ösztönösen immúnis vagyok rájuk, észre se veszem őket.
  • Cef
    Azért annyira ne vedd komolyan a Zeitgeist filmeket. Pont ugyan annyi igazságot állítanak mint baromságot. Gondolatébresztőnek jó lehet, de nem többnek ;)