Megaupload
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Amig az ingyenes torrenten meg van minden (és akkor még az slsk-t és egyéb ingyenes forrás lehetõséget meg sem említem), ennek ellenére a fél világ fizet, legyen az premium account vagy smswarez, addig ezt a dolgot ki is kell aknázni és leszivni az ostoba, tájékozatlan, lusta embereket.
:Pislog, mint Overdose a szántásban:
Azért az sms wareztól elég messze van.
akik meg nagyban csinálják és ilyen nyílt warezoldalakat csinálnak fájlfeltöltõ mögé bújtatva azok percenként keresnek ennyit 😊
nem kötelezõ donatelni a torrentsite -on sem 😊 vannak olyan torrent oldalak, hogy emeltdíjas sms a reg rájuk... na az is hányinger 😊
nyilván a SOPA -t és hasonló törvényjavaslatokat én is elítélem... csak ezt a sírást nem értem ami ezek az oldalak miatt van
meg, hogy "mindenki" depis lesz ha leáll egy újabb ilyen oldal
úgy sem arra használtátok, amire eredetileg ki lett találva... hogy ismerõsöknek fájlokat küldjetek 😊
Bazinga!
és szerinted miért is adták ezek az oldalak a netforgalom 4-7% -át? 😊 segítek... a warez miatt! 😊
ne értsd félre, nem magát a warezt ítélem el... hanem az ilyen Dotkom féle embereket akik ebbõl zsírosra (szószerint, lol) hízlalják magukat
ugyanolyan szinten vannak nálam az ilyen oldalak mint az smswarez oldalak... az is pofátlanul nyílt lopás... még a telefontársaságok is benne vannak 😊
Bazinga!
Tudomány, technika és gazdaság vegyes topic: http://sg.hu/forum/tema/1108932295
Rengeteg játékmod, telefon rom és hasonlót ezeken keresztül töltöttem le.
Hogy kirõl mennyi pénzt húzott le leszarom. Sõt ha a srácnak volt ennyi esze, hogy így meggazdagodjopn belõle meg is érdemli.
Amúgy messze nem csak warez van ezeken az oldalakon. (warezra nem sokat használtam az ilyen fájlmegosztókat, sõt szinte soha. Max 1-2 esetben, de akkorsem teljes játékokat/filmeket szedtem le, hanem crackek stb...)
azért egy olyan oldalról, ami az internetforgalom 4-7%-át atdta, elég buta dolog ilyet kérdezni kit érdekel...
amúgy is pénzt húztak a warezbõl, még ha közvetett módon is
torrent rlz, azzal úgyse nagyon tudnak mit csinálni
Bazinga!
PC konfigom a Be quiet! Pure Base 500DX White házban: GIGABYTE Z490 GAMING X, Intel i7 10700K 3.8 Ghz (5 Ghz) , 32 GB DDR4 RAM, NVIDIA GeForce RTX3080, Windows 10 Pro 64bit, HP Reverb G2
És az a szomorú, hogy az ACTA-nak közel sincs akkora ellen-kampánya, mint ami a SOPA-nak volt.

fbi checking: google, twitter, gmail, facebook, ?, ?
vip: universal, ?
one less: gondolom megaupload
asztalnál: wikipedia

Itt még azt láttuk, hogy baj van (FBI), de ennek nem láttam sehol a hatását, szóval ezt nem tudom, ki honnan vette.
Aztán itt azt kezdték találgatni, hogy a filesonic átcuccolt Hollandiából, Utrechtbõl Hong Kongba, aztán arra jutottak, hogy a szerverek Hollandiában vannak végül is, az iroda pedig Hong Kongban, amit részben 2 IP címre hivatkozva mondtak, egyik Hollandiát mutatott, a másik pedig Hong Kongot, most viszont ez az egyik is Hong Kongot mutat, hogy ez jelent-e valamit, azt nem lehet tudni, de gondoltam megosztom veletek...
- viszont sok minden nincs fent, ezért néha emule-n nézem
- meg sok sorinak nincs felirata viszont szinkronosan már aznap felkerül, lásd bárka, szal hiányoznak
movshare és novamov és putlockeren minden maradt nincs korlátozás ugy látom
http://www.kompletta.hu/ http://yanet.hu/
ASUS PRIME Z790-p,Intel CoreI7-12700K 3600Mhz,Gainward Geforce RTX 4060 8Gb VRAM,32GB DDR5 Kingston memory,Samsung S24D300H0 monitor,WIN 11
rapidon már 1:50-rõl indul a számláló, több helyen korlátozva van, nem volt kedvem találgatni, hogy hova is dobjam fel. Innen meg, szedi mindenféle szar nélkül. Gondolom data.hu is bannolta az amerikai ip-ket, ennyi történt.
Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.