Megaupload
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
😞 Ez volt számomra legegyszerûbb és legjobb fájlmegosztó!<#rinya>#rinya>
PC konfigom a Be quiet! Pure Base 500DX White házban: GIGABYTE Z490 GAMING X, Intel i7 10700K 3.8 Ghz (5 Ghz) , 32 GB DDR4 RAM, NVIDIA GeForce RTX3080, Windows 10 Pro 64bit, HP Reverb G2
"I am the man who surpasses God!" "Kill me and become a hero, or die by my hand and become one of my victims."" "See you space cowboy..." "Roger, roger."
az internetet kipucolják aztán (vagyis ránkerõltetik ha ez így megy tovább, emrt azért elég nagy felháborodást váltott ez ki), majd jönnek a megchippelt állampolgárok stb.
\"Gondoltál már valaha arra, hogy egyszer egy olyan emberrel fogsz találkozni, akivel nem kellene baszakodni?\" -Clint Eastwood- TRABANT-VOLVO-ZSIGULI
\"Gondoltál már valaha arra, hogy egyszer egy olyan emberrel fogsz találkozni, akivel nem kellene baszakodni?\" -Clint Eastwood- TRABANT-VOLVO-ZSIGULI
[A64 3200+, 2gb ram, 9800GT] SE Xperia Ray
Viszont ha az USA-val szemben követnek el bûntényt akkor letartóztathatják és kiadhatják õket, már ha van az adott országgal ilyen megállapodásuk. Tehát jogilag valószínûleg van alapja. De attól még felháborító. Elrettentõ példának szánták a Megauploadot, de szerencsére pont hogy mártírt csináltak belõlük. Szerintem hamarosan szabályos "háború" robbanhat ki a jogvédõk/kiadók és a kalózok között.
ezek az emberek teljesen független államok polgárai, nem az usa egyik tagállama
pl. Svájc is USA egyik kantonja? (RS) mert õket már Németo.ban támadták hasonló miatt, meg eljárást is indítottak, de ugye nem lett belõle semmi
A bezárás után az Anonymus hackercsoport bosszúból kiiktatta az FBI, az igazságügyminisztérium, a Warner Music, a Universal Music, a BMI az MPAA, és a RIAA honlapját.
Egyes külföldi fórumokon szabályos forradalmi hangulat bontakozott ki a jogvédõk, a SOPA-t támogató szervezetek és az USA kormánya ellen.
Azért nem kis dolog. Igaz, hogy Magyarországon, most nem ez a legnagyobb probléma, de úgy világviszonylatban hatalmas felháborodást és lincshangulatot váltott ki az internetes közösségeken belül.
Mi köze van a MU üzemeltetõinek ahhoz, hogy a felhasználók mit töltöttek fel oda?
ezze akkor mostmár le van tudva minden, írtam két sort, a téma adott, beszéljél róla
Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.