519
avagy az USA a világ csendőre
-
#519 Mega.nz -vel mi a probléma? Megy tökéletesen. -
kjhun #518 Visszatér a Megaupload! -
#517 kik nyúlták le végén a zsét? az ügyvédek
jól ki van ez találva -
kjhun #516 Becsődölt a kalóz-király -
kjhun #515 Pártot alapít Kim Dotcom -
#514 Dotcom virított az amerikai nagykövetségen -
hungaryws #513 Az internet legnagyobb adatmészárlása
Kim Dotcom szerint az internet történetének legnagyobb adatmészárlása történt csütörtökön: a tavaly bezárt Megaupload fájlmegosztó hálózat felhasználóinak sok petabájt adatát törölte egy tárhelyszolgáltató.
Folytatás:
Link -
kjhun #512 Az FBI-nak vissza kell juttatni Kim Dotcom személyes tárgyait
Most egy darabig bogarászhatnak, mi számít annak. -
#511 -
kjhun #510 Újabb hír Dotcom felől.
Dotcom perelné a Google-t és a Facebookot
Ebből vajon mi sül ki? -
#509 megy már ez egy ideje. amúgy egész jó sebességgel lehet letölteni róla. Legalábbis mikor próbáltam jó volt... -
#508 új Mega -
kjhun #507 a megaupload bezárása növelte a kiadók bevételeit -
jöhetne az én "börtönömbe" -
#505 Börtönbe megy a világ legszexibb hekkere -
kjhun #504 Egy pár napos hír:
Az fbi javára döntöttek az új zélandiak -
kjhun #503 Már e-mailt, chatet, videocsevegést és egyebet is akar Dotcom a MEGA-jához.
a fájltárolas csak a mega szerény kezdete -
kjhun #502 Egy újabb hír: A mega új vezérrel erősít -
kjhun #501 Hollywoodot és Obamát vádolja Kim Dotcom
Már böngészhetőek a MEGA illegális tartalmai -
#500 A Mega oldalán a bal felső sarokban látszik a MEGA szó után a "BETA"... -
kjhun #499 Nem biztonságos Kim Dotcom új fájlmegosztója? -
#498 Ezaz, hogy nincs dinamikus ip-m. :S Sütiket szoktam törölni. Arra gondoltam, hogy valami jó proxyt vagy valamit tud valaki mondani. -
DRPCDoki #497 Próbálkozni kell vele sokszor, aztán betölt, de elég nehézkesen jön be..Este is ez volt, de most talán még nehezebben akar betöltődni. Kemény szövegek vannak rajta egyébként, ja meg most nézem, hogy tegnap óta csomó új dolog van rajta, ha lejjebb görget az ember. Tegnap asszem a MR. President-es szöveg alatta egy sor után még nem volt semmi. -
#496 Nekem nem tud betöltődni az oldal. -
DRPCDoki #495 Ha dinamikus ip-s neted van, akkor pl. újraindítod a modemet és új ip-t kapsz a szolgáltatótól. Az ip-n kívül nem tudom, mást figyel-e az oldal, mert lehet, hogy pl. sütiket tesz a böngészőbe és azokat is figyeli, mert akkor még pluszba azokat is törölni kell (vagy másik böngészőt használni).
Egyébként kim.com-on van egy visszaszámláló a mega nyitásáig, nem tudom figyeltétek-e, asszem magyar idő szerint kicsivel este 7 előtt fog lejárni. -
#494 Nem tudjátok hogy hogyan lehetne kijátszani a 3 órás időkorlátot ul.to megosztón? Fizetés nélkül... -
#493 Hurrá! -
hungaryws #492 Holnap indul a Mega, amelyet a Megaupload alapítója indít útjára. -
kjhun #491 Újabb hír:
balheval-startolhat-a-mega-fajlmegoszto -
#490 Hajrá! -
kjhun #489 Kicsit megkésve, pár napos hír:
kim-dotcom-es-az-uj-mega-rack (Egy ilyen itéletnapig, talán mindenkinek elég lenne. ) -
#488 Új-Zélandra költözik a Megaupload utódja -
kjhun #487 Nocsak, nocsak. Dotcom perelhet.
http://www.kim_dotcom_beperelheti_az_uj_zelandi_titkosszolgalatot -
#486 Ezt eddig nem is tudtam:
"A The New Zealand Herald arról írt, hogy 2010-ben házkutatási akciót szerveztek a NinjaVideo ellen azért, mert 39 illegális filmkópiát tárolt a MegaUpload rendszerében. Dotcom és munkatársai mindenben együttműködtek az amerikai hivatalokkal. Az USA belbiztonsági minisztériuma felszólította, hogy a másolatokat őrizze meg és véletlenül se törölje, hiszen azok bizonyítéknak tekinthetők. A férfi így is tett. Minő "véletlen", hogy idén a Szövetségi Nyomozó Iroda (FBI) pont azt vetette a szemére, hogy nem törölte a 39 kópiát és ezzel támogatta a szerzői jogsértéseket. Ez szolgált alapul később a doménnév lefoglalásához." -
#485 most új taktikával kreténséggel támadnak, ingyenes felhasználóktól napi 1 GB-ot, fizetősöktől napi 30 GB-ot *lehet letölteni*.
a rapidshare jól láthatóan gyűlöli a pénzt. -
hungaryws #484 Máris annyi az új fájlcserélő oldalnak? (Megaupload) -
kjhun #483 A hackerek, megint tevékenykedtek: a-kozgepet-tamadta-az-anonymous
Net-törvény: novemberben-targyalja-az-orszaggyules-a-netcenzurarol-szolo-torvenyt -
hungaryws #482 Már nem korlátoz a RapidShare -
hungaryws #481 Újra lesz Megaupload! Már a dátumát is tudni -
hungaryws #480 Ez nem az! :)