519
avagy az USA a világ csendőre
-
#479 Ez lenne dotcom bácsi új, titkosított megaupload utódja?
A keresési találatokat megjelenítendő skin is ugyanaz, mint a régi megaupload-é. :) -
kjhun #478 Újabb "mega" hír: eros-titkositasu-fajlmegosztoval-ujit-kim-dotcom
És más: raszallhat-az-allam-az-internetre -
#477 rohadékok -
hungaryws #476 Warezszervert foglalt le a NAV -
#475 Sziasztok!
Bocsánat az offért, de szeretnék segítséget kérni tőletek! kb. 40 perc lenne kitölteni egy kérdőívet, amit barátnőmnek kellene a szakdolgozathoz. Ha valakit érdekel, (mert ki is elemzi, ha kéri az illető), akkor emailban elküldi az értékelést. Kb. 40 perc lenne!
Segítségeteket előre is köszönöm!
http://kerdoivoldal.atw.hu/index.php -
#474 jaja, láttam, linkeltem is cikket ha megnézed. de mostanra mindkettő magához tért szerencsére.
mindenki kedvenc rapidshare-je meg úgy döntött valamikor, hogy feloldja a 30kb/sec-es viccet, valószínűleg hirtelen abbahagyták a kétlábúak a prémiumok vételét -
kjhun #473 Az okok, avagy miért nem megy egyik se: all-a-pirate-bay-razzia-volt-a-prq-nal -
#472 rlslog kiütve (tippre: ideiglenesen), tpb is épp pihen... olyan édesek ezek a "jogvédők", tényleg azt hiszek sikerül is nekik változtatni valamin -
#471 -
hungaryws #470 Kim Dotcom: mindjárt kész az új Megaupload -
hungaryws #469 Ami a cikkben szerepel, hogy "titkosítással védett, központi szerverek híján lelőhetetlen" - ez engem érdekelne, hogy hogyan is valósítják meg -
Nagyon kíváncsi leszek mit fog (tudni) tenni az FBI... -
kjhun #467 A Wupload se megy, az is eltűnt valamikor. De a Demonoid-ot is lelőtték.
hamarosan-ujraindulhat-a-megaupload -
#466 Na tessék!
Már majdnem 3/4 éve kitört a Nagy Fájlmegosztó Háború! -
hungaryws #465 Eltűnt a Filesonic -
hungaryws #464 Köszi, hogy javítottad! :) -
#463 Kivégezték a FileSonicot is -
hungaryws #462 Kivégezték a FileSonicot is -
hungaryws #461 kim-dotcom-visszater -
hungaryws #460 Újabb szervert foglaltak le
"Lefoglalás
A helyzet az, hogy az ember bármennyire is próbál mindent megtenni másokért önzetlenül néha keresztbe húzzák a terveit. Ez történt most is. Se szó se beszéd a NAV elvitte a CinemaStore szervergépét. Mivel egyébként is minimális bevételei voltak az oldalnak amik mindössze a fenntartási költségeket ( vagy azokat sem ) tudták fedezni nekem nincs arra keretem, hogy vásároljak egy új gépet. Összedobni nem érdemes mert az újrainduláshoz külföldön kéne elhelyezni a szervert amire viszont végképp nincs keret plusz azt se tudom megmondani egyelőre, hogy milyen mentésünk van az oldalról.
Tehát várom az ötleteket mit csináljunk CinemaStore helyett hiszen az nyilvánvaló, hogy ilyen formában nem működhetünk tovább. Letöltésről a jövőben szó se lehet. Én nyitott vagyok bármire de egyedül nem kezdem újra... ez azt hiszem érthető. Szóval HELP TO SAVE CINEMASTORE!
Ameddig keresem a lehetőségeket a továbbiakra nézve használjátok ezt az oldalt szeretettel :)"
Forrás: http://cinemastore.cc/ -
hungaryws #459 Megsemmisítette a bizonyítékokat Kim Dotcom? -
DRPCDoki #458 Oron témában ezt a topicot érdemes nézni. -
Digidroid #457 oron -
#456 oron-al mi a helyzet? -
kjhun #455 Újabb hírek:
visszalepett_a_dotcom_ugy_biraja
A háború megkezdődött: Kim Dotcom dalt írt Obamának -
kjhun #454 nem-adjak-meg-ki-kim-dotcomot-az-egyesult-allamoknak -
#453 -
#452 Ha bukik az acta akkor más néven jön újra, amíg végig nem viszik a kecsegek. -
hungaryws #451 Búcsú az ACTA-tól, jöhet a TPP és az IPRED -
#450 (én is ezt gondolom) -
hungaryws #449 (szerintem még ez a téma nincs lezárva) -
#448 huh.
Nyertünk? -
#447 -
hungaryws #446 acta-lezarva-megbukott-a-kalozkodas-elleni-megallapodas-az-eu-ban -
#445 FORDULT A KOCKA!!!! -
kjhun #444 Egy újabb cikk, it az sg-n:
illegalis_volt_a_kim_dotcomnal_tartott_hazkutatas
-
hungaryws #443 FBI-bukta a MegaUpload ügyében -
kjhun #442 A japánok ismét:
zenekalozok-utan-kemkednenek-a-japan-jogvedok
Újabb hír Kim Dotcom-ról:
dotcom-visszatert-indul-a-megabox -
kjhun #441 Egy kis hírcsokor.
Az ACTA-ról:
mar-majdnem-kinyirtak-az-acta-egyezmenyt
A kalózokról:
dania-lehiggadt-ne-buntessuk-hanem-oktassuk-a-kalozokat
borton-jar-majd-letoltesert-japanban
És a zeneletöltésről:
lecsapott-a-riaa-vege-lehet-a-youtube-os-zenelopasnak
-
kjhun #440 Az FBI most, nagybevásárlást lesz kénytelen csinálni, meg kopírozhat egy darabig.
visszakapja-az-adatait-kim-dotcom