19
 • asgh
  #19
  Eddig minden olyan tábla brutálisat taknyolt, amit az iPad áráért adtak. Hiába volt nagyobb teljesítménye, SD kártya foglalat, stb. stb. mind bukta volt. Ehhez add hozzá a híres Microsoft minőséget és az intel procik fogyasztását. Ha a Microsoft nem tud az iPad-étól 100%-osan eltérő piacot megcélozni a win8 táblákkal (kb. az üzleti szektor az egyetlen esélyes), akkor zéró esélye van a túlélésre.
 • narumon
  #18
  háhháhá a hét vicce :)
  Majd ha megjelenik és lesz minimum akkora teljesítménye mint az akkori ipadnak akkor erre visszatérünk, addig csak mosolygunk rajta szép nagyokat :)
 • Doktor Kotász
  #17
  Gyakorlatilag pont annyiba fog kerülni, mint egy iPad, csak nem egy hétzenés kvarcóra lesz, hanem egy desktophoz mérhető teljesítmény, és az asztali alkalmazások is futnak rajta.
 • Ferrer
  #16
  Miért, nem lesz igazuk?
 • sanyicks
  #15
  "Ha a táblagépekre is ugyanaz a Windows 8 kerül, mint amit a desktop gépekhez szánnak (tehát ugyanúgy bármit be/át lehet rajta állítani), akkor én inkább azt vennék (ha egyáltalán vennék táblagépet)."

  Ugyan az kerül elvileg... csak arm procin le lessz tiltva minden desktopra való dolog...
 • chuky123
  #14
  Ja majd neki is kell majd virtuális memória mert kevés lesz neki 2-4 Giga RAM
  ezért kell majd neki a 10 giga üres hely. Vicc az egész. Elég bukásszagú az elképzelés. Ahogy már előttem is írták a Windows is azért terjedt el mert minden Dzsunka pcén elfutott. Nagyon rossz irányba halad az MS.
 • lmisi
  #13
  Nem baj hagy nyargaljon az android, legfeljebb kijön rá egy két 'komolyabb' program is. A komolyabb játékok meg lehet android táblán hamarabb fognak megjelenni mint pc-n 1-2 éven belül, mert az akkori 500 millió android táblagépet senki sem szeretné majd kihagyni.
 • Szemjuel
  #12
  ha a telefonoknál működik a rendszer, akkor itt miért ne tudnának minimum hardvert követelni hozzá? :)
 • wraithLord
  #11
  Ha a táblagépekre is ugyanaz a Windows 8 kerül, mint amit a desktop gépekhez szánnak (tehát ugyanúgy bármit be/át lehet rajta állítani), akkor én inkább azt vennék (ha egyáltalán vennék táblagépet).
  Mondjuk ez az 599-899 dollár enyhén szólva sok, de sosem szoktam rögtön megvenni a legújabb, frissen kijött eszközöket.
 • asgh
  #10
  A Windows a dzsunka PC-knek köszönheti a sikerét, ahogyan most az android is a dzsunka telefonok miatt szárnyal.
  A képlet egyszerű: ha az OS defacto szabvány, akkor a teljesítmény a hardver erősségének függvénye. Ha kevés a pénzed lassú géped lesz, ha sok, akkor gyors.
  Ha viszont az OS-t hardver teljesítményhez kötjük, akkor az egész rendszer bukik, mert ha a piac alsó szegmense kiesik, akkor az OS nem válik szabvánnyá. Úgy pedig nem OS-ek, hanem komplett rendszerek küzdenek egymással. Ezen a területen viszont az MS eleve hátrányban van, mert míg a konkurenciái kontrollálják a hardvert az MS nem, így megfelelően optimalizálni sem tud (míg a konkurencia igen). Márpedig hiába ad ki az MS részletes specifikációkat és ajánlásokat, ha a hardvergyártók nem követik, vagy hibáznak, akkor végső soron az MS rendszerét fogja a felhasználó fikázni.
  A külön OS gyártás tehát csak akkor működő üzleti modell, ha az OS a lehető legszélesebb körben el tud terjedni. Ezt pedig 599-899 USD árakkal elérni elég reménytelen küzdelem.
 • Narxis
  #9
  Ámen
 • sanyicks
  #8
  Na ha ez történne röhögnék nem kicsit :D
 • skinnyman
  #7
  Mégis mitől lenne full extrás a winfos 8? Egy kalap szar, az év bukása lesz.
  Ellenben az Android szárnyal, esélye nincs egy fos winfosnak ellene...
 • zola2000
  #6
  érdekes hogy dzsunkahardveres androidok is egész jól használhatóak (és azokra is van minden program ami táblára kell), míg a windows ... fogadni mernék hogy komoly armes táblahardveren jó ha annyira lesz használható mint egy android azon a bizonyos dzsunkahardveren.
 • Vers
  #5
  ki gondolja komolyan hogy az android ellenfele lehet a windows 8-nak?
  foleg az intel processzorosnak, ami kompatibilis a tobb millio szoftverrel ami jelenleg is fut a gepeken

  most komolyan egy full extras gepet akartok osszehasonlitani egy bongeszos vacakkal?
 • dyra
  #4
  Nem lesz Windows 8-as táblám ennyi a hozzáfűzni valóm.
 • Zoliz
  #3
  "10 gigabájt szabad tárolóhelynek kell maradnia"
  Minek? Hogy a letorolhetetlen WinS(u)X folder zabalja megint a tarhelyet a C-n?

  Ez mar eleve rosszul kezdodik. Remelem nem lesz olyan xar mint a Vista.
 • narumon
  #2
  Érthető az MS lépése. Szerintem azt próbálják megakadályozni, hogy mindenféle noname kínai dzsunka szaron a win8 fusson, és úgy járjanak mint a Winmo telefonok esetében, hogy mindenkit kiráz a hideg ami nem is feltétlenül az oprendszer hibája hanem a dzsunka hardveré.
 • asgh
  #1
  Már előttem van, ahogy az iPad tulajok osztják majd a win8-intel-tábla tulajokat, hogy a sok konzumzombi megveszi a túlárazott szarokat.