926
Szerepjátékon dolgozik a City Interactive
10804749371297505325.jpg
  • grebber
    Lords of the Fallen néven fut Tomasz Gop új játéka
  • Shep
    Engem az is boldoggá tesz ha kapálásom után szépen mutat a vetemény, vagy ha az erdőben egy keskeny ösvényt látok, vagy ha a lüke kutyám előadja az idétlen menését. Apró dolgok ezek de hát na.
  • Árnyvadász
    Mondjuk ebben van valami.

• sublimaze
    jaja, +1.
  • Bandris86
    Jól beszélsz.
  • Tinman #39
    "Mert az sehova nem vezet."

Mindegy mit csinálsz a végén úgyis meghalsz... ha őt közben a játék/film teszi boldoggá csak irigykedhetünk, mert sokakat a milliók, qrvák, sportkocsik se boldogítanak.
  • sublimaze
    Mi a normális? Teljesen szubjektív... Szerintem az a normális ha az ember azt csinálja ami neki örömet okoz. Ha neki ez az élete akkor ez. Nem lehet mindenki hős, stb... Dolgozik, termel a világ számára, aztán a pc-vel kapcsolódik ki. Szerintem nem kevésbé hasznos része a társadalom számára mint bárki más. Nem tudom mért szomorkodsz meg szánod ezért. Ne fejtsd ki ugyanazt újra légyszi, mert értettem elsőre is, csak szerintem meg az a nem normális, hogy te itt osztod az észt grebberről a játékosok fórumán és ez sem vezet kurvára sehova, szal azokat a 10 perceket másra is fordíthatnád... :)
  • zorrobomber
    A butaság nem az dönti el hogy az élet melyik részére helyezed a hangsúlyt, hanem az ha a másik ember választását nem fogadod el.
  • gosumofo
    vissza se gyere.
  • Árnyvadász
    Untatlak = Nem olvasod el. Amúgy befejeztem, de gondoltam szólok mielőtt nem tudsz rendesen aludni.

Ugyan miért szidnám? Sniper Ghost Warrior elég tisztességes volt tőlük. Kezdenek fejlődni. Simán igaz lehet a cikk, miszerint most nagyot is robbanthatnak.

Azt meg, hogy mikor megyek majd én eldöntöm. Most.
  • gosumofo
    talán nem lehet gyereked és itt éled ki a nevelési vágyad? kezdesz untatni, vagy szidd a city interactiveot ahogy mindenki más, vagy menj innen
  • Árnyvadász
    Az, hogy ez nem úgy megy, hogy ha már nem érdekli abbahagyja. Ez kő kemény függőség és Grebber szavaiból levéve egy hihetetlen fanatizmus, ami valószínűleg abból adódik, hogy az élet mint olyan (ahol tenni is kell azért, hogy legyél valaki) nem járható út számára.

Hosszú évek óta kántálja, hogy Ő bizony angolul egy dekát nem tud, holott már annyi játékot tolt végig, hogy ezalatt az alapszintnek csak rá kellett volna ragadnia.

Nem arról van szó, hogy csak játszik és elvan. Ez nem erről szól. Neki ez az ÉLETE. Vágod?

Amúgy leírtam, mindenki úgy bassza el az életét ahogy akarja, semmi közöm hozzá és valóban azt és úgy csinál, ahogy szereti, de amit leírt az rettentően szomorú dolog.

Többek közt azért is, mert nekem is volt részem ebben, csak kijöttem belőle és ne hidd, hogy ez egy egyszerű dolog. Baromira nem az.

Azért nyomom (bár szerintem ennyi bőven elég volt) a rizsát, mert hátha valami (már ha olvassa egyáltalán) megtapad belőle és kicsit elgondolkozik rajta. Már megérte itt körmölni.
  • Gabe18
    Mi a beteges abba ha neki az ad szórakozást hogy a gép előtt ül, és eközben érzi jól magát? Had üljön, ha megteheti. Majd ha már nem elégíti ez ki az igényeit akkor keres mást. Nehogy már ez rosszabb legyen mint pl. munka után a kocsmában berúgni, aztán hazavánszorogni.
  • gosumofo
    hát szerintem te egy nagy csicska vagy brad pitthez képest és 1 szar az életed, ő 1 percet sem tölt ezsgén!
  • Shep
    Lehet, hogy ő beteg de nálad sincsen minden rendben ha itt próbálsz téríteni, ráadásul ennyire felkapod a cukrot. Egyébként meg lehet, hogy holnap reggel már fel sem ébred, nem lehet tudni kinek mennyi van.
  • Árnyvadász
    Látom nem csak egy retardált van, akad több is. Jó van gyerekek, gyertek csak. Nem belepofázok, hanem véleményt alkotok egy beteges életformáról.

Vesd össze melyik a szánalmasabb. Nekem a mai napomból ment erre el 10 perc mondjuk, neki meg az egész élete egy szartenger lesz. Lehet fiatalon még kurvára jól hangzik, nyomjuk ezerrel, meg csak ez érdekel és a világon semmi, de ahogy elkezd idősödni meg marad egyre magányosabb és elveszettebb akkor elkezdi átértékelni, hogy lehet úgy basztam el az életet ahogy van. Abból pedig nincs kettő.

Nincs mentett állás, nincs örök élet kód. Grebber egy beteg ember. Ezen nincs mit szépíteni. Most még van ideje és gondolom pénze is, hogy kijöjjön belőle. Simán újra lehet kezdeni.

De azért nyomjátok csak alá a lovat, hogy jó van az úgy ahogy Ő elgondolja. Nagy faszt van jól. Idióta bagázs.

• IXEMGabeo
    ahogy látom tommygear, Narxis féle banda újra lecsapott...már megszokhattátok volna, hogy mindenbe beleugatnak
  • gosumofo
    irigykedsz, munkás köcsög? :D
  • Zero 7th
    Mi a szánalmasabb, ha valaki az élete nagy részét a számítógép előtt tölti és játszik, vagy ha valaki megpróbál belepofázni más életmódjába egy internetes fórumon..?
  • Árnyvadász
    Önhibájukon kívül ugye? Fejbelövéssel csak azt akartam érzékeltetni, hogy még az is jobb annál, mint az egész életét azzal töltse, hogy játszik-gépezik. Mert az sehova nem vezet. Nagyon hülyének kell lenni ahhoz, hogy valaki ezt ne lássa be.

Amúgy meg persze, azt csinál amit akar. De ha már leírja ide, akkor én is leírhatom mit gondolok erről.

sublimaze: Nem fáj, csak ott van a bibi, hogy csak EZT csinálja, semmi mást. Szerinted az normális, ha valaki minden idejét erre költi? Mert az, ha van egy hobbija és időt szán rá, nem probléma. De ez már beteges viselkedés. És nyíltan be is vallja. Sőt, megkockáztatom még büszke is rá. Ez szánalmas.
  • Anonymusx
    Amúgy haverjaid vannak?
  • Anonymusx
    Neked milyen életed van?
    Sok embernek abból áll az élete hogy: Reggel elmegy dolgozni egy szar munkahelyre, délután hazaér, utána meg a kevés szabadidejében nézi a tv-ét.
    Szóval ennyi erővel ők is megölhetnék magukat..
  • sublimaze
    Mellesleg nem a te pénzedet költi hanem amiért ő megdolgozik, innentől végképp semmi közöd ahhoz, hogy mennyire olcsó és tartós szórakozási szokásai vannak...
  • sublimaze
    Mért fáj az neked ha ő így jól érzi magát? Biztos van olyan hobbid/érdeklődési köröd ami szerintem faszság, ennyi erővel lődd fejbe magad te is... -.-
  • tommygear
    önsajnáltatás on
  • Árnyvadász
    Majd kinövöd. Ha nem, roppant mód szar "életed" lesz. Mert ez nem élet amit élsz. Ennyi erővel a következő fizudból vegyél egy fegyvert és lődd fejbe magad. Szerintem olcsóbb és tartósabb "szórakozás", mint naponta leülni gépezni.

• Micsu
    gyorsan terjed az orbán szindróma
  • grebber
    Van benne igazság amit mondasz biztos.
    Majd ha lesz címe át lesz neveztetve.
    Meg ha lenne címe ,akkor is csak a fikázok írnának ide azon az 1-2 emberen kívül aki várja is!
  • Zero 7th
    Mondjuk azt azért megvárhattad volna -topiknyitási kényszeres autizmus ide vagy oda- hogy legalább a szájbavert CÍMÉT bejelentsék, mert így olyan, mintha 8000 megnyitott topikod mellett még mindig kevernéd a topik címét és alcímét váró mezőket.
  • grebber
    Ez már nagyon off be is fejezem ezzel.
    Az hogy ki hogy alakítja saját életét, mik érdeklik, mi a hobbija az csak rá tartozik.Számodra az én életem szomorú.Számomra meg lehet ,hogy a te életviteled az.(Félreértés ne essen nekem nincs senkivel gondom.)
    Engem csak a pc (internet,játék,filmnézés,hardware-ek) érdekel.Semmi, de abszolút semmi más.
    Én volnék a világ legvidámabb embere ha melóba se kéne menni és all time gép előtt lehetne lenni.De sajnos az élet nem ilyen egyszerű :(
  • Narxis
    Ez szomorú...
  • grebber
    Játékosok fóruma itt tudunk majd róla beszélni!
    És jól látod nincs jobb dolgom ,(sajnos csak a kötelező munka hátráltat) nekem ez az életem!
  • Narxis
    Ne nyiss minden játéknak topikot. Nincs jobb dolgod?
  • tommygear
    200 hsz-nál többet úgyse fog megélni a topik
  • grebber
    Miért zárnák be? 2013-ban jön a játék. Feltéve ha nem csúsztatják.
    Csak ezt a City ellenes "trollkodást" meg minden offolást be kéne fejezni és akkor semmi gond nem lenne!
  • tommygear
    zárható
  • shaddam
    Az inkább a gameloft
  • LeWyTy
    feddyD megfog zavarodni
  • Büdös Bohóc
    annyira? DE, ANNYIRA SZAR :D
  • Büdös Bohóc
    és vica versa :D