926
Szerepjátékon dolgozik a City Interactive
10804749371297505325.jpg
  • Myselor
    ez nevetséges xd
  • grebber
    Már itt is kezdik ezt a 6GB ramot...

Minimum:
    Windows 64 bites Vista, Windows 7, Windows 8
    Processzor: Intel Core 2 Quad Q8400 2.66Ghz, AMD Phenom II X4 940 3.0Ghz
    6 GB RAM
    Grafikus kártya: GeForce GTX 460
    25GB szabad hely a merevlemezen

Ajánlott:
    Windows 64 bites Vista, Windows 7, Windows 8
    Processzor: Intel Core i7-3770 3.5 GHz, AMD FX-8350 X8 4 GHz
    8 GB RAM
    Grafikus kártya: GeForce GTX 560 ti
  • wedge31
    Egész jó áron adják...
  • Kandurex
    ühüm...szóval azért mutogatnak kb. 1 percnyit egy elméletileg 50+ órás, sok helyszínes játékból, hogy nehogy lelőjenek valami poént,...világos

Dragon Age 3? Ugye viccelsz? éppen, hogy nem csak a walkthrough -nak nem kezdtek neki készítők a bemutatókban....

szerk: elnéztem a hivatalos oldalra,...ez tényleg retteghetnek, hogy nehogy valami kiderüljön a játékból
  • grebber
    Csak neked. Új cucc nagy reményekkel ,minek lőjenek le mindent egyből?

A sztárolt Dragon Age 3-ból se mutattak sokkal többet...
  • Kandurex
    Végignézegettem a bemutatókat...

...csak nekem gyanús, hogy folyton ugyanazt a 2db! termet mutogatják, ugyanazzal a 2db ellenféllel? Pár hónappal a megjelenés előtt azért ez felettébb érdekes
  • wedge31
    Limited Edition.

• Solid Snake
    Adja
  • wedge31
    Bannernek?

• Fpocok
  • ratgab
    Születésnapomra Lords of the Fallen
  • MerlinW
    "Mostanában egy AAA-s játék PC-n 11-13k körül mozog"
    Maximum azoknak akik Steam-en vásárolnak 0-day. Dobozosan, vagy egyéb digitális áruházban én még nem nagyon találkoztam 10k feletti árral, kivétel néhány EA, Blizzard és Activision termék, bár azok is 1-2 héten belül leesnek 6-8k-ra. A legtöbb címet 25-30 dolcsiért meg lehet venni akár elővételben is.
  • Myselor
    hahaha,de bolond vagy :D amúgy új cím első próbálkozás szerintem azért ennyi.:) nemtudom engem nagyon meggyőztek jó kis dark souls stílus árad belőle:)
  • Was
    Én is remélem nem arról van szó, hogy ezért a játékért nincs pofájuk többet elkérni.
    Mostanában egy AAA-s játék PC-n 11-13k körül mozog megjelenéskor. Azt gondoltam, hogy ide azért nem merték bepozicionálni. De így meg nem merem megrendelni; szólok is majd a boltban, hogy többet írjanak a számlára, csak hogy jól érezzem magam.
  • Myselor
    a látottak alapján rossz játék már nem nagyon lehet :)
    szerintem
  • Was
    Néztétek milyen olcsó lesz a PC-s verzió? Már 7k-ért is lehet látni. Ez most jót jelent, vagy rosszat?
  • wedge31
    Már várom.
  • Was
    Mint minden játék?
  • Shep
    Majd 3 patchre és 2 hónapra rá nagyjából bugmentes is lesz :D
  • Fpocok
    FUK YEA!
  • Was
    "We are happy to announce that Lords of the Fallen will be available on Oct 28th, 2014 in the US and Oct 31st 2014 in Europe!"
  • Was
    Van egy kicsit hosszabb E3-as bemutató is.
  • grebber
    Kell nekik a zseton szóval idén 100%,hogy kiadják mert az Enemy Fronttal véletlenül se robbantanak bankot!
  • ratgab
    Az bizony könnyen előfordulhat.
  • Fpocok
    Majd átrakják max jövőre. Most úgy is ez a divat.
  • ratgab
    Pedig elvileg idén őszre van kiírva a megjelenés.
  • Shep
    Hát akkor ebből nem lesz egyhamar kész termék :)
  • Fpocok
    Ennyi van kész, ezt hozták magukkal demóként :D
  • Shep
    Gyanús, hogy mindig ugyanazt mutogatják. Mindenesetre ha másban nem is de bugokban biztos tudják a DS szintjét hozni, grafikában meg túl is szárnyalják majd a többi meg majd kiderül :)
  • Fpocok
  • wedge31
    Lords of the Fallen - E3 2014 Gameplay

• wedge31
    E3 2014: All Access Live Demo.
  • MerlinW
    Úgy vagy a DaS sorozattal, mint én a Crysis, CoD, BF sorozatokkal. Nincs ezzel gond, amíg nem fikázod alaptalanul.
  • grebber
    Igen...több millión meg ugyanugy bottal se mint az első részét.
  • MerlinW
    DaS2-ből is elment 1.2 millió az első héten és ez csak konzol.
  • grebber
    Frankó akkor ezen is végig lehet majd szántani 10-11 óra alatt zsír!

"bízom benne, hogy nehezebb lesz, mint a DaS... :-)" Isten ments,remélem ők inkább eladást akarnak elérni ahhoz pedig egy árkád cucc kell.
  • Was
    Na még néhány végigjátszás és te tényleg nekiülhetsz egy speedrun-nak :)
  • MerlinW
    Nekem elsőre 30 körül volt. A második (NG+) 80 körül volt, a mostani karakteremmel pedig 100 körül járok:)
  • Kandurex
    azé nem mindegy, hogy hány óra a játékmenet...
  • Was
    Azért a Dark Souls 2 főszála első normál végigjátszásra nem hinném, hogy 10 óra. Nekem biztos 40-60 felett lesz. (Lehet, hogy ebben opcionális pályák/bossok is vannak) De szóljon valaki, akiknek ez 10 óra körül van, mert akkor nagyon béna lehetek.
    Itt pedig erre adta meg Tomasz Gop a 15 órát. Ami számomra vagy kevés helyszínt, vagy kevés ellenséget, vagy könnyű játékmenetet jelent. Esetleg mindezeket együtt. :)