926
Szerepjátékon dolgozik a City Interactive

-
ez nevetséges xd -
Már itt is kezdik ezt a 6GB ramot...
Minimum:
Windows 64 bites Vista, Windows 7, Windows 8
Processzor: Intel Core 2 Quad Q8400 2.66Ghz, AMD Phenom II X4 940 3.0Ghz
6 GB RAM
Grafikus kártya: GeForce GTX 460
25GB szabad hely a merevlemezen
Ajánlott:
Windows 64 bites Vista, Windows 7, Windows 8
Processzor: Intel Core i7-3770 3.5 GHz, AMD FX-8350 X8 4 GHz
8 GB RAM
Grafikus kártya: GeForce GTX 560 ti -
Egész jó áron adják... -
ühüm...szóval azért mutogatnak kb. 1 percnyit egy elméletileg 50+ órás, sok helyszínes játékból, hogy nehogy lelőjenek valami poént,...világos
Dragon Age 3? Ugye viccelsz? éppen, hogy nem csak a walkthrough -nak nem kezdtek neki készítők a bemutatókban....
szerk: elnéztem a hivatalos oldalra,...ez tényleg retteghetnek, hogy nehogy valami kiderüljön a játékból
-
Csak neked. Új cucc nagy reményekkel ,minek lőjenek le mindent egyből?
A sztárolt Dragon Age 3-ból se mutattak sokkal többet... -
Végignézegettem a bemutatókat...
...csak nekem gyanús, hogy folyton ugyanazt a 2db! termet mutogatják, ugyanazzal a 2db ellenféllel? Pár hónappal a megjelenés előtt azért ez felettébb érdekes
-
Limited Edition.
-
Adja
-
Bannernek?
-
-
ratgab #114 Születésnapomra Lords of the Fallen
-
"Mostanában egy AAA-s játék PC-n 11-13k körül mozog"
Maximum azoknak akik Steam-en vásárolnak 0-day. Dobozosan, vagy egyéb digitális áruházban én még nem nagyon találkoztam 10k feletti árral, kivétel néhány EA, Blizzard és Activision termék, bár azok is 1-2 héten belül leesnek 6-8k-ra. A legtöbb címet 25-30 dolcsiért meg lehet venni akár elővételben is. -
hahaha,de bolond vagy :D amúgy új cím első próbálkozás szerintem azért ennyi.:) nemtudom engem nagyon meggyőztek jó kis dark souls stílus árad belőle:) -
Was #111 Én is remélem nem arról van szó, hogy ezért a játékért nincs pofájuk többet elkérni.
Mostanában egy AAA-s játék PC-n 11-13k körül mozog megjelenéskor. Azt gondoltam, hogy ide azért nem merték bepozicionálni. De így meg nem merem megrendelni; szólok is majd a boltban, hogy többet írjanak a számlára, csak hogy jól érezzem magam. -
a látottak alapján rossz játék már nem nagyon lehet :)
szerintem -
Was #109 Néztétek milyen olcsó lesz a PC-s verzió? Már 7k-ért is lehet látni. Ez most jót jelent, vagy rosszat?
-
Már várom. -
Was #107 Mint minden játék? -
Majd 3 patchre és 2 hónapra rá nagyjából bugmentes is lesz :D -
FUK YEA! -
Was #104 "We are happy to announce that Lords of the Fallen will be available on Oct 28th, 2014 in the US and Oct 31st 2014 in Europe!" -
Was #103 Van egy kicsit hosszabb E3-as bemutató is. -
Kell nekik a zseton szóval idén 100%,hogy kiadják mert az Enemy Fronttal véletlenül se robbantanak bankot! -
ratgab #101 Az bizony könnyen előfordulhat. -
Majd átrakják max jövőre. Most úgy is ez a divat. -
ratgab #99 Pedig elvileg idén őszre van kiírva a megjelenés. -
Hát akkor ebből nem lesz egyhamar kész termék :) -
Ennyi van kész, ezt hozták magukkal demóként :D -
Gyanús, hogy mindig ugyanazt mutogatják. Mindenesetre ha másban nem is de bugokban biztos tudják a DS szintjét hozni, grafikában meg túl is szárnyalják majd a többi meg majd kiderül :) -
-
Lords of the Fallen - E3 2014 Gameplay
-
E3 2014: All Access Live Demo. -
Úgy vagy a DaS sorozattal, mint én a Crysis, CoD, BF sorozatokkal. Nincs ezzel gond, amíg nem fikázod alaptalanul. -
Igen...több millión meg ugyanugy bottal se mint az első részét. -
DaS2-ből is elment 1.2 millió az első héten és ez csak konzol. -
Frankó akkor ezen is végig lehet majd szántani 10-11 óra alatt zsír!
"bízom benne, hogy nehezebb lesz, mint a DaS... :-)" Isten ments,remélem ők inkább eladást akarnak elérni ahhoz pedig egy árkád cucc kell. -
Was #88 Na még néhány végigjátszás és te tényleg nekiülhetsz egy speedrun-nak :) -
Nekem elsőre 30 körül volt. A második (NG+) 80 körül volt, a mostani karakteremmel pedig 100 körül járok:) -
azé nem mindegy, hogy hány óra a játékmenet... -
Was #85 Azért a Dark Souls 2 főszála első normál végigjátszásra nem hinném, hogy 10 óra. Nekem biztos 40-60 felett lesz. (Lehet, hogy ebben opcionális pályák/bossok is vannak) De szóljon valaki, akiknek ez 10 óra körül van, mert akkor nagyon béna lehetek.
Itt pedig erre adta meg Tomasz Gop a 15 órát. Ami számomra vagy kevés helyszínt, vagy kevés ellenséget, vagy könnyű játékmenetet jelent. Esetleg mindezeket együtt. :)