926
Szerepjátékon dolgozik a City Interactive
10804749371297505325.jpg
  • ratgab
    Nyilván megvan az az előnye, hogy nagyot oda lehet sózni. De a mozgékonyság szerintem túl nagy ár ezért.
  • wedge31
    A DaS-ban se szoktam lassú fegyókkal nyomulni, van aki meg arra esküszik.
  • ratgab
    Le se tagadhatná, hogy koppintás. De ki tudja lehet ez még jó is.
  • Myselor
    egyetértek,iszonyű frusztráló volt végignézni azt a lassu csapkodást és a gurulás is mint amikor túl vagy terhelve de nagyon.fuu :D
  • Shep
    Nem lesz könnyebb sokkal, sőt szerintem még idegesítőbb is lesz.
  • Myselor
    azon röhögtem nagyon hogy lol ott marad az xp a földön,annyira dark soulsos hogy már vicc :D de nembaj
  • Shep
    Tudom én hogy miről beszélek.
  • ratgab
    Egyébként én ettől a lassú buzogánytól rövid úton kapnék agyvérzést. Inkább kevesebb sebzés, de gyorsabb mozgás lehet itt a nyerő. Na meg ez a lassú gurulás is az őrületbe kergetne az biztos.
  • ratgab
    A páncélzattól dobtam egy hátast annyira marha jól néz ki. Az inventory bődület design-os. A játékmenet tiszta darksouls (meghalunk ott marad az xp a fődön XD)
  • Myselor
    nem lesznek nehézségi szintek,és tény hogy balfaszoskodott de a sebzések attol még ugynekkorák.de nem érted te ezt .ennyit játszottál a a DaS-sal meg is látszik :)
  • wedge31
    Hajlok rá, hogy nem direkt volt ilyen béna.
  • grebber
    Mert aki tolja atom balfasz kb soha a büdös életbe nem játszhatott még hasonló játékkal sem ez látszik. Vagy csak szimplán a show miatt direkt csinálta.A hídon amit legörcsölt már kapartam magam...
    De mint mondtam majd kiderül, bízom a nehézségi szintek jelenlétében
  • Myselor
    nézd már meg a tagot 1 mobot tud leverni,a bossnál is meghal.előtte meg elrohan az egyik mobtól mert mindig megöli xd de oké majd meglátjuk :)
  • grebber
    Ránézésre is könnyebb sokkal, de majd ha megjelent megmondom...
  • yesname #150
    Pályadesignban nem biztos. Te a grafikára gondolsz. Abban igen. :)
  • Myselor
    nézd meg a lenti videót szerinted ez könnyű lesz? nem hiszem :)
  • grebber
    Szerintem meg abban hogy raklapszor könnyebb lesz és így több emberhez eljut majd!Legalábbis rettentő módon bízok benne,vagy legyen szintezés mert akkor lehet vér izin tolni.
  • Shep
    A DS-hez csak türelem és kitartás kell semmi egyéb. Ez a játék viszont 1 dologban biztos, hogy jobb lesz, mint a Soulsok, mégpedig pályadesignban.
  • Myselor
    nem kell rohanni ésszel kell játszani,megtanulni a játékot nem olyan egyszerű cső játék hogy mész előre azt ölsz.nekem is beletellett pár órába mire megtanultam.pedig én is lehetetlennek gondoltam.és tökre nem az.csomoszor végigvittem már mind a 2 részt.ezt is nagyon várom :)
  • grebber
    Sokan játszani ülnek le a játékok elé nem magukat "szopatni". Én tudom első "pályaszösszenetben" is vagy 9876672193193milliószor halok és mindig mehet az egész elölről. Bár néha néha még küzdök vele ,de esélytelen.Azóta se jutok túl a tornyon a minotauruszon.
  • wedge31
    Inkább csak a türelem hiányzik sok gamerből.
  • grebber
    Nem csoda a DaS-al csak a kiválasztottak tudnak játszani.
  • wedge31
    Új gameplay.

Nem sokat játszhatott a DaS szériával mert bántóan bénán tolja...
    Ami nekem egyelöre hiányzik az a backstab, bár lehet, hogy van csak még én nem láttam senkitől.
  • Myselor
    én nekem nem volt meg még ng+7 de több mint 200 órám van nekem is benne :D még biztos játszok vele meg az utolsó dlc-t is végigviszem.aztán ezt is kipróbálom ha majd elfut a gépen xd
  • MerlinW
    Kivesézem a DaS2 utolsó DLC-jét aztán jöhet ez. Azzal már úgysem tudok semmit csinálni. NG+7 végén meguntam cseppet:)
    Ha meg nem lesz jó, akkor visszatérek DaS1-hez:)
  • Myselor
    amúgy ja,tényleg tökre olyan de nekem is nagyon tetszik :)
  • MerlinW
    Ezek konkrétan elkérték a DaS kódját a Namco-tól (vagy a Namco adta nekik, hogy legyen PC-re is valami Bloodborn helyett). Ugyanazok a mozdulatok, animációk. Mondjuk nekem oké.
  • wedge31
  • wedge31
    Lords of the Fallen - World Trailer.

• Ozzyehh
    jó igazad van, szimplán csak dühít ez az egész :P egyébként nem a City csinálta hanem a Deck13, a City csak a Kiadó :PPP

Publisher: City Interactive Developer: In-house, Deck13
    Utoljára szerkesztette: Ozzyehh, 2014.08.17. 15:26:58
  • MerlinW
    Mr. Obvious tanítása következik :

1GB VGA memóriába 1GB textúra fér. Minél nagyobb egy textúra annál részletesebb képet ad. Minél több textúra van annál változatosabb a látvány. = Több, nagy textúra = szép játék = Több, nagy textúra videomemóriában kezelve = gyors, szép játék.

Egyébként is City Interactive játékról van szó, mégis mire számítottatok?

grebber: Steam survey szerint a játékosok 50%-a rendelkezik 4GB-nál többel., 12% 12GB és afölött. 15e-ért már lehet kapni 8GB memóriát.
    Utoljára szerkesztette: MerlinW, 2014.08.17. 14:40:18
  • Ozzyehh
    igazából az a vicces, hogy egy fél éve még mindennek elégvolt közel 4-5 giga ram és már akkor is elvárás volt a 60 fps és 1080p :D ráadásul az 1gb Vga ram is mindenre elég kellene, hogy legyen....
  • Sirch
    Mivel az utóbbi években a játékosok elvárásai közt szinte kötelezően szerepel az 1080p és a stabil 60 fps sebesség, ezért a minimum gépigény megjelölésekkor gyakran a készítők azt a konfigot írják, amin ezek a kritériumok low beállítással teljesülnek. Ez még nem azt jelenti, hogy a játék rosszabb gépeken nem hajlandó elindulni.
  • Ozzyehh
    azért röhej, hogy most vettem új gépet majdnem 8 giga rammal egy 45 ezres vidikarival és egy 4 magos procival és paráznom kell, hogy elindul e valami rajta :D
  • Myselor
    hát az elég kínos,nekem is amúgy van 1-2 ilyen játék pl a van hellsing 2 csak úgy ki crashel induláskor,akármit csinálok szóval azzal játszani se kell
  • grebber
    Sajnos pc-n ez van (ezért is várom hogy törjék a konzolokat )ha úgy írják meg a game-et akár csúcs i7 és 20GB ram alatt nem fog elindulni.

De inkább ez legyen mint a másik végleg Daylightnál ahol sokan megvettük és a mai napig nem indul el az eredeti verzió miközben a warez fut szépen. És a legszörnyűbb hogy akik csinálták se tudják mitől van ez mert lószart se tesznek ellene.
    Utoljára szerkesztette: grebber, 2014.08.17. 10:18:46
  • Myselor
    én is egyébként ezért nem értem.eddig mindennek elég volt 4gb ram csak a fasz codnak meg a figyelő kutyának nem mert azok fuu de nextgenek közbe jött a fix meg minden.tehát indokolatlannak tartom .eddig mindennek elég a 4 meg a kisebb cuccok.és nem egy hűű de nagy grafikája van ennek se az átlag játékokhoz képest.
  • grebber
    Nem néztem régóta semmiféle steam pc user statisztikát de abban 1000000%-ig biztos vagyok hogy még ma is a játékosok 60+ ha nem jóval több százalékának 4GB ram dübörög a gépében.

Azért írtam én is flegmán mert emlékezzünk hogy a Ghostnál is 6GB kellett és jé mégis vígan szaladgált 4GB-al.
    Csak hát ha nem fogynak az agyonárazott szarrá kartelezett nyomoronc memoriák valahogyan el kell őket adni ha ilyen áron akkor ilyen áron...
  • Myselor
    azért mert átlagban ami játékok mostanába kijönnek nem kell nekik ennyi 1-2 kivétel van és indokolatlan is .szerintem túlzás ez eléggé de te biztos jobban értesz hozzá,semmi irónia :)
  • MerlinW
    Miért? Ha a lentiek igazak, akkor jól van optimalizálva, hiszen minimum egy 5-6 éves vas kell neki, az ajánlott pedig egy 2013-as. Nem látok benne semmi hibát. Az ajánlott gép egy átlagos 200k-s PC. A proci az egyedüli túlzás, tuti nem fog kelleni hozzá i7. Egy erősebb Ivy i5 mindenre elég.
    Utoljára szerkesztette: MerlinW, 2014.08.17. 02:53:06