926
Szerepjátékon dolgozik a City Interactive

-
JonasSandor #926 Már lehet is tolni nem késett többet a szerencsétlen. -
JonasSandor #925 Október 13-án jön a játék. -
npolos #924 az is sokat számít, mennyire sok cucc van rajtad, minél kisebb a súly, annál kevésbé fáradsz -
Anonymusxx #923 Megtört a jég, belenézegettem ezekbe a videókba, és úgy megy minden, mintha egy átlagos játék lenne normal fokozaton. Újrakezdem kb 8. alkalommal, warriosként.
https://www.youtube.com/playlist?list=PLlKYLOs94pHSWe-ZCP3_Q4f1oavg5h0PL
A Warriors sokkal könnyebb, mint a zsivány. kb 2 perc alatt legyőzök egy bosst, amivel a zsivánnyal egyáltalán nem boldogultam, illetve vagy egy órán keresztül próbálkoztam vele.
Utoljára szerkesztette: Anonymusxx, 2021.03.23. 15:05:48 -
Anonymusxx #922 Ezt néztem én is. Viszont azt a mágiát választottam, amiben zsiványként is tudom használni, utána már láttam, hogy sok helyen írták, hogy ez inkább a harcosok mágia- csoportja. De nem tudom miben különbözne, ha zsiványként használnám a raget. Lehet erre rá is kérdek a steames topicjában. -
Pedig amúgy pont a Warriort mondják jónak. A PC Guru tippjében is ez van. "Első végigjátszásra azt javasoljuk, hogy készítsetek magatoknak egy Warrior, azaz harcos karaktert. Hogy miért? Egyszerű: alapesetben a Lords of the Fallen a közelharci karaktereknek kedvez, a Warrior Rage skillje pedig olyan brutálisan erős, hogy semmi (komolyan mondom: SEMMI) sem képes ellenállni neki, még a boss-ok sem! Használatával ugyanis nem merül a stamina, és erősebbeket is üt a hősünk." -
Anonymusxx #920 Kipróbáltam vajon a harcossal meddig tudnák eljutni, az első bost nem tudom vele megcsinálni... iszonyat lassú, nem tud elgurulni a lecsapodó kard elől. -
petar45 #919 Nem vagyok benne teljesen biztos (régen játszottam már a játékkal), de azt hiszem, hogy az XP szorzó. Azaz minél tovább vagy életben, és nem használsz gyakran checkpoint-ot (a kristályok), egyre feljebb megy. Halálnál visszaáll 100%-ra. Itt pl. 600 XP-t kaptál, ez lehet akár 700-800 XP is később. (Ugyanolyan típusú ellenfélnél.) -
Anonymusxx #918 Amúgy mi az a szám bal alsó sarokban lévő szám ami újraéledés után látszik? most valami ilyesmit jelzett: 100% (600) -
Anonymusxx #917 Az elején simán eljutottam a 3 karakterrel az első bossig sérülés nélkül, most meg kb 5. alkalommal próbálom komolyabb sérülés nélkül és nem jön össze... -
Anonymusxx #916 Kipróbáltam a játékot a 3 különböző karakterrel, úgy néz ki hogy a legjobb a tolvaj - ezzel olyan mintha alapból kombót sebezne, egyből sikerült egymás után 3-4 támadást bevinnem. A második a kalapácsos, a 3. lett a sima pajzsos harcos.
Persze később ez lehet változni fog, megnézem mi lesz az első bossnál. -
hunbalee #915 Hosszú távra terveznek a Lords of the Fallen 2-vel -
Jól halad a LotF 2 fejlesztése -
Még a legelején fel lehet szedni az a "kézpajzsot" azzal hogy a vérbe lehet lőni mit kell hozzá nyomni? Nem sikerült rájönnöm.
-
steweee #912 ugyanazzal a játékkal játszottunk ?
van az ékköveknek egy maximuma. na azt tettem bele, kipróbáltam különféle sebzéstípusokkal
elég gyengécskének tűnt mindenhogy -
tombadillo #911 ha rendesen feltápolod, akkor baromi messze baromi erőset sebez, és még fel is gyújtja, vagy megmérgezi a célpontot, ami egy darabig folyamatos sebzést okoz. -
Elékszült a Lords of the Fallen magyarítása -
steweee #909 nekem az volt a csalódás benne, hogy a karon lévő pajzsszerű izé, amiből lőni is lehetett, szinte hasznavehetetlen.
mivel maga a sztori, a design és a zene nagyon klassz, ezért elnézhető volt az hogy gyengébbek a harcok mint a DS ben
de amúgy tetszett -
Kirúgták a Lords of the Fallen 2 fejlesztőcsapatát -
caps lock #907 Megrázóan könnyű játék a Demon's Souls, DS és Nioh után. Azért el lehet vele szórakozni.
Utoljára szerkesztette: caps lock, 2019.01.08. 22:06:19 -
Magyarítás folyamatban -
Hát jah de nem akarja, ha nem muszáj, jo tudni, milyen irányba fejleszen az ember azért. :) -
Vagy, csak fedezze fel maga a játékot, végül is ez a lényege a souls like játékoknak :) -
Sziasztok.
Valami gyorstalpaló esetleg.
Trükk, amire figyeljen oda a játékos?
Haverom elkezdte játszani és szeretnék majd neki infokat gyűjteni.
Mire érdemes rámenni?
Taktika?
Az a socket kis slot, hallottam kovácsnál lehet majd használni. Mit lehet? Cserélhető slot vagy végleges?
Ilyenek érdekelnek.
Támadásnál pl lehet valahogy megtörni a pajzsukat? Mögéjük kerülni?
Vagy visceral vagy backstab támadás van-e?
Minden hasznos info érdekelne.....
Köszönöm. -
Lords of the Fallen 2 - az új csapat újrakezdte a fejlesztést -
csab2 #901 Sziasztok?
A falon (ahol lehet) hogyan lehet áttörni? -
Fejlesztőgárdára lelt a Lords of the Fallen 2 -
silencemonthy #899 Kinguin-en a digital delux 1,18 euro. -
steweee #898 na megvolt az első végigjátszásom, elkezdtem újra és alig bírtam lepattani róla olyan jó
szuper hantulatos komor zene, kiváló grafika, igaz kicsit szokni kell mert furcsa de aztán nagyon jók a páncélok és a fegyverek. totál epic
a tájak és a helyszinek eszméletlen jók, emlékezetesek
ugyanakkor pl a piros szivecskék amik a tárgyakat jelképezik sztem elég nyomik, na de annyi baj legyen
tök jó hogy van egy csomó secret, amiket öröm felfedezni
NG+ ban erősödnek az ellenfelek
az infiltratort nem tudtam egyenlőre megölni, a többi elsőre ment -
G2A Havi előfizetéses csomagban most csak 1.5 euro a game. -
NexuSano #896 Ajándékba kaptam, már megjelenés előtt kibiggyesztettem kívánságlistára. Nem rossz, kifejezetten érdekes furcsaságai vannak. Elég hamar megölt valami köcsög, kicsit extrémen tolom: most vettem Xbox kontrollert a PC-hez, úgyhogy szokatlan (PS-em volt előzőleg) kissé. Tekertem pár kört a mosta körül, mire rájöttem, totál nem azt csinálom, amit akarok, nem álltak kézre a gombok. Mire az első Őrző kifent karddal várt, kb megszoktam.
Még pár ilyen, és beleszokok. :) -
Hátha érdekel valakit: Steamen a GOTY most csak 5.99 euro -
Slee #894 Most kezdtem újra a játékot , most a kis daggeres karaktert kezdtem el. Kíváncsi vagyok , hogy így egy év után újrajátszva, milyennek fog hatni újra. :) -
steweee #893 3 - 4. kérdés - megoldódott, nem tudom miért volt ilyen hiba, de most nem jelentkezik
-
steweee #892 pár dolog nekem sem világos.
1. ki ez a fickó a bannerban ? nekem nem ő van a kezdőképernyőn, pedig ha minden igaz akkor a legvégső kiadásom van meg
2. a töltőképernyőn a hinteknél kiirja hogy a power strike-ot lehet időziteni a heavy attack gomb tartásával. na ez nálam sehogyan sem működik. másnál ?
3. kezdetben volt, de aztán eltűnt egy csomó felirat. pl: damage count, hiába van bekapcsolva nem mutatja már a sebzés nagyságát.
4. ha van egy felirat a falon vagy szobor vagy láda vagy hasonló amire rá lehet klikkelni, már nem jeleniti meg a szöveget amit hozzá ir pl : ancient writings stb.
5. mi határozza meg hogy ki és hogyan tudja kinyitni a különfélet rúnával zárt ládákat _? kezdetben minden fehér volt, most meg piros a rúha szine rajta, nem tudom kinyitni
6. questek kiirása, úgy értve hogy én megnézem hogy mit vannak folyamatban, egyszerre lehet több is, a játék elején olvasgattam. most meg már úgy sem jeleniti meg hogy az optionsban bekapcsolva hagyom a always show quest-et
7. az amuletek hatását a leirásukból kell kikövetkeztetni ? nem akkora gond, de azért jó lett volna számszerűen látni
8. annak questnek mi a megoldása, amikor a legelején kéri a fickó hogy nézzük meg neki a falra irt rúnákat a gyűrűje segitségével ? 3at kér, legalább 2őt megtaláltam, továbbhaladtam a történettel, ott áll az alagsorban nem messze ahol a papnak kellett levágni a karját a méreg miatt, de már nem lehet vele beszélgetni, hanem elfordul mintha félne
Utoljára szerkesztette: steweee, 2016.04.09. 13:06:19 -
steweee #891 három karival lehet lenni. harcos, pap és tolvaj.
a harcosnak kb. ilyen értékekre kell törekedni : str 22, vit 20, faith 21, end 20, agi 8, luck 0-3
nagyjából erre kell törekedni, a Ram rendkivül hasznos főellenfelek ellek, de pajzsos ellenfelekkel szemben is, a rage is kihagyhatatlan de kevés mágia kell hozzá. a Ram miatt érdemes felhúzni a mágiaképességet is, van amulet ami a varázserő visszatöltését segiti, ezt megtámogatva egy energy sharddal az olyan főrosszarcok is simán győzhetők, ami egyébként nagyon nehéz vagy kilátástalan lenne, némi oldalazás aztán mehet a klón :)
ha jól láttam fegyók leirásánál, a paladinnak is a botjai agility alapúak mint a tolvajnak, értelemszerúen ha van vmi jó tárgy, akkor annak a kitériumainak az erejéig érdemes mindenképp fejleszteni az adot képességet. a vit és end mindenkinek kell, a luckot érdemes az elején egykét ponttal megtolni, mert úgy több cuccot találsz a hulláknál. a pontokat mindig érdemes elkölteni. spell pontokat nem kell úgy nyomni mint a képességpontoka, mert találni is fox jópárat,és csak a saját kasztnak megfelelő varázsképességfát növelhetet, tehát ha több mágia pontod lesz mint amit elkölthesz (4x3) akkor buktad
-
Reich #890 Sziasztok.Ma elkezdtem a Solace---Paladin Karakterrel.Itt melyik képességet érdemes fejleszteni?.Kezdetnek összeszedtem 8 AT pontot.De még nem osztottam szét képességekre a pontokat. -
Reich #889 Köszönöm a választ.Közben megtaláltam a megoldást.A játékot elindítottam és ott töröltem ki a mentést majd kilép és bemásoltam az elmentett mentést. -
Valszeg mindig a cloud mentésedet tölti be, próbáld offline elinditani. -
Reich #887 Sziasztok.Biztonsági másolatot csináltam a játékbeli mentésemről.Amikor a biztonsági mentést akarom visszarakni a játék steam mappájába,hiába írom felül a meglévőt a kimentett save file-al.Amikor indítom a játékot akkor nem az újonnan felülírt mentést hozza be hanem a régit.Ez miért van?