17
-
#17 OMG, mennyi beteg ember van ... ezek mentálisan már tényleg rokkantak ... sok más emberrel egyetemben, akik képesek egy szaros telefonért sorban állni, eltaposni a másikat, csak azért, hogy ugyanaz a szaros kis appja egy másik készüléken fusson ..... a fogyasztói társadalom elbutult szennye ... pf -
asgh #16 Ahogy elnézem itt nem a mezei vásárlók rohamoztak, hanem a viszonteladók által fizetett "profi sorbanállók" gerjedtek be, hogy nem jutnak hozzá a cucchoz. Gondolom darabszámra fizették őket és nem órabérben. -
#15 Ohh... hát én japánokat raknám leghátrébb :) -
#14 Vazzeh, még mindig fáj a térdem ahogy ellöktél ráestem :(
:D -
morden #13 AZTA :DDDD -
FoodLFG #12 Eléggé anyagiasnak tűnnek egyébként is. De én ezt mondanám a többi fejlett ázsiai országról (Korea, Japán) is. Bár a japánok valamivel normálisabbnak tűnnek.
Man without money is garbage, marriage is a large transaction
http://www.chinahush.com/2011/12/01/man-without-money-is-garbage-marriage-is-a-large-transaction/ -
AZTA #11 A múltkor énis fellöktem 2 palit a bmw szalonban mert azt mondta az eladó, hogy már csak 1 db fullos 30milliós 6os bmwjük van készleten és el akarták vinni előlem.. -
finizlik #10 Terhed az USA agymosott vásárlói társadalma..
Ezeknek 1 éven hát heti 2x kötelező jellegel levetíteném a Harcosok Klubja című filmet -
Zozo76 #9 Mondjuk az is erdekes hogy ott dekkolnak az emberek a fagyban amiatt hogy elsok kozott vehessenek meg egy tetves telefont. szep volt! -
morden #8 Ej micsoda fogyasztóbarát az Apple, egy bocsánatkérés helyett bünteti az ügyfeleit, zseniális:D Gondolom MÁV-os marketing szakemberek lepték el az Applet, mert ekkora baklövéshez azért kell némi "tapasztalat" -
FoodLFG #7 Egy egyszerű telefon egyszerű embereknek. -
#6 Az is érdekes, hogy ők gyártják, de pont nekik nem jut:D -
sanyicks #5 ezen és háború közbeni kajaosztáson kívül? -
sanyicks #4 Van valami amiért képesek az emberek ilyenre ezen háború közbeni kajaosztáson kívül? -
lenox01 #3 A videó címe ez is lehetne:
A marketing hatása az agyatlan emberekre. -
hurkaur #2 ahahaha epic :] -
#1 :D